Saygı, güven, sadakat vs.. Gibi klişeleri bir kenara bırakırsak; benim için en önemlisi uyum.. Farklı kutuplar çekmez yani.. Ayna gibi olmalı benim için..
Arkadaş, akraba, kardeş gibi ilişkiler de sorunun içine dahil olmasın diye ayrıştırmak amaçlı yazılmış bir detay sadce o 'romantik ilişkiler' . Romantik olmadığın halde bir birlikteliğin oluyordur heralde. Soruyu bu şekilde anlamanız gerekirdi
Önemsediğim durum ilişkilerin içinde olan kuralların dışına çıkmamak. “güven ve saygı” Romantik ilişkilerin demişsin ama ilişkim nasıl başlarsa öyle devam ederim romantik değilim derken kastım şu romantik değilim ama odunda değilim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
saygı..
yani öncelikle kendisine saygısı olmalı hayatımdaki insanın gerisi gelir bir şekilde ama saygı yoksa asla var olamaz insan
Tek bir kural mı, imkansız..
Çok fazla detay var benim için..
Sen iki tane söyle madem
Saygı, güven, sadakat vs.. Gibi klişeleri bir kenara bırakırsak; benim için en önemlisi uyum.. Farklı kutuplar çekmez yani.. Ayna gibi olmalı benim için..
Senin gibisi biraz zor çıkar bence karşına :))
Zor olan güzel zaten.. :))
Her ne kadar detaylandırmak mümkün olsa da,
benim için asıl önemli olan, bana duyduğu saygı. Bu yitirildiği anda, sevgi zaten ölür.
Dürüstlük ve sadakat bunlar bence bir ilişkinin yapı taşı diğerler duygular bunlar olmadan oluşamaz ve gelişemez
Partneri değiştirmeye, şekle sokmaya, onu dönüştürmeye çalışılmaması
Saygı, güven anlayış fedakarlık sahiplenme ve de sevgi istiyorum.
Romantik biri olduğumu düşünmüyorum 🤷♂️
Arkadaş, akraba, kardeş gibi ilişkiler de sorunun içine dahil olmasın diye ayrıştırmak amaçlı yazılmış bir detay sadce o 'romantik ilişkiler' . Romantik olmadığın halde bir birlikteliğin oluyordur heralde. Soruyu bu şekilde anlamanız gerekirdi
Önemsediğim durum ilişkilerin içinde olan kuralların dışına çıkmamak.
“güven ve saygı”
Romantik ilişkilerin demişsin ama ilişkim nasıl başlarsa öyle devam ederim romantik değilim derken kastım şu romantik değilim ama odunda değilim.
Empati yapa bilmek
saygı duyulmasi en önemli kural
Samimiyet
Dürüstlük
Sadakat
Ciddiyet
Gittikçe canım yaş o iş😄😄😄
Geeeriiizakalılaşıyorsa olacak o canım😄😄😄😄
Bağlılık
Romantiklik olmaması
sürekliliğe önem veririm
Saygı