bi fotografım vardı arkadaşım çok kötü dedi diye paylaşmamıştım sevgilime gösterdim gördüğüm en güzel fotografın kesinlikle buydu arkadaşın seni kıskanıyo dedi.
daha önce de bi tarzıma çok kötü demişti o şeyleri kötü hissedip bi daha giyememiştim. tekrardan giydim ve tüm arkadaşlarım bu daha çok yakışıyo dediler. kuzenim de bayıldı sakın bi daha ona sorma bana sor ben yakışıp yakışmadığını sana söylerim kıskanıyo seni dedi
o kız acaba kıskanıp mı böyle yapıyo yoksa tarzımız mı farklı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arkadaşın kıskanç, sevgilin yağcı...
Sen karar ver ne olduğunu.😂
birincisini seçmek istiyorum şeçxğsödjdöd
Olar. Fkfk
Yakınlık durumuna değişir belki tarz meselesi olablir.
genel olarak herr şeyime çok kötü iğrenç gibi şeyler söylüyo, tarzımız zaten allahına kadar farklı ama hangi sebepten böyle söylüyo anlamıyorum moodumu da sürekli düşürdüğü için mesafe koydum aramıza
Bence kıskanıyor ya hadi kıyafeti geçtim fotoğrafın tarzla ne alakası var
evt ama belki kıskançlıktan değil de gerçekten ona güzel gelmemiştir diye düşünmek istiyorum
Güzel olan her şeyin mi kötü geliyor arkadaşına? ben kıskandığını düşünüyorum eğer farklı düşünüyorsan arkadaşına kötü çıktığın bir fotoğrafını at ve ona güzel olup olmadığını sor bakalım cevabı nolucak
mal mısın bu ne sakın atma falan der
Ee neyi atıcan sen o zaman güzel çıktığın fotoğrafa atma diyor ona atma diyor ayrıca sen madem arkadaşının kıskanmadığını düşünüyorsun niye böyle şüpheci bir soru sordun o zaman
kıskandığını düşünüyorum ama bi yandan da neden kıskansın ki diye düşünüyorum benden daha güzel yani
arkadaşın kıskanıyor olabilir sevgilin de üzülme diye güzel diyor olabilir kararsızım
Sevgiline inan