Sevgilim beni cok kisitliyor ne yapicam?

Yaklasik 8 aylik bir iliskim var ama sevgilim cok kiskanc. Ve sinirlendigi zaman hic hos olmayan ciddi anlamda kirici seyler soyluyo. Arkadaslarima karisiyo instagramda takiplesmeme bile karisiyo. Cok fazla trip atiyo. Annemi sevmiyo. Sarki konusu konusuyoduk o bir sarkici soyledi bende bir sarkici soyledim ben objektif konustugum halde onun dedigi sarkiciyi benim dedigim sarkicidan daha iyi gormedigim icin bana trip atti ama ciddi trip atti birkac gun tartistik. Onun dedigi sarkiciyi secmeyerek onun yerine baskasini secmisim onu suyuna gitmemisim. Cok sacma bir tartisma. Ben ne kadar onu mutlu etmeye calissamda bir yanlisim olunca onun istedigi gibi birisi degilim bu tarz birsey demisti. Ayrilirsak bir sure sonra onun yaninda baskasini gorunce baskasinin elini tuttugunu gorunce benim pisman olucagimi soyledi. Sinirlendigi zaman bu tarz ve daha farkli seyler diyo ama sakinlesince sinirden dedigini soyluyo. Aramiz iyiyken iliskimiz cok iyi ama kotu oldugumuz zaman cok kotu oluyo ve cok sık tartisiyoruz. Artik sacma seylerden trip yemekten kisitlanmaktan biktim ama onu seviyorum ve onunda beni sevdigini biliyorum. Onsuz olmuyo ama onunlada olmuyo. İlerde onu baskasiyla evlenmis olarak dusununce aglicak gibi oluyorum. Evlenene kadar katlanip evlenicede artik arkadaslar veya baska seylerle cok ilgim olmicagini dusunuyorum ama boyle yapmakta kafami karistiriyo. Ney yapicam bilmiyorum seviyorum ama ayrilmayi dusunuyorum. Sizce ney yapmam dogru olur?

Sevgilim beni cok kisitliyor ne yapicam?