Bu evli kadınlara evlilik delisi kadınlara çok üzülüyorum akşama kadar bakıcılık yapiyolar?

Evlilik dünyanın en saçma şeyi sırf çocuk yapmak için evleniyorlar ve akşama kadar çocuğu okula götür getir çocuğun peşinde kostur ömür boyu başına ne gelcek hastalansa başında bekle kocası herseyine karışır özgürlüğüne kelepçe vurduruyo bazı hemcinslerim bekarlık sultanlık hesap soran yok çocuk derdi koca derdi yok ömür boyu evlilik koca çilesi çekmek istemiyorum en güzeli bekarlık en güzeli lgbt bireyi olmak evlilik bana ters erkekler desen zaten hepsi kadın düşmanı anca oturdukları yerden kadınlara hakaret ederler en güzeli bekarlık sonsuza kadar evlenmeyecem ömür boyu çocuklarımın peşinde koşturamam çok zor hayat bekar olunca sadece insan kendini düşünüyor eve geç gitse hesap soran yok ama varya evlilikde encok koca ve çocuk sorunu kocasının ailesi kendi ailesi ay düşünmek bile üzüyor beni hiç bana göre değil çocuk bakıcılığı yapamam

Güncellemeler
+1 yıl
Bekarlık demek özgürlük demek akşama kadar bekar insan bekar kadın ne yemek yapacam diye düşünmez dusunecegi çocuk yoktur bulaşık yoktur kocam kızacak derdi yoktur çok rahat bekarlik
Güncellemeler
+1 yıl
Aklı olan hiçbir kadın evlenmez rahatlık varken çocuğun okulu ütüsü ömür boyu çocuk peşinde kocasının peşinde yaslanıp ölüyo kadın olmak zor o yüzden bekar kadın olmak daha güzel daha rahat aklı olan hiç bir kadın çocuk yapmaz evlenmez
Bu evli kadınlara evlilik delisi kadınlara çok üzülüyorum akşama kadar bakıcılık yapiyolar?