- Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü kadın olmak çok zor. Erkeklerin güçlü kadın istemediklerini düşünmüyorum. Artık devir değişti. Erkekler kendilerinden yardım istemeyen, kendi işlerini kendisi gören kadınlar istiyorlar. Çünkü bunun daha kolay olduğunu gördüler. Mesela kendi parasını kendisi kazanan, evi, arabası olan, bir yere gidip bir etkinlik yaptıklarında giderleri birlikte karşılayabileceği kadınlar istiyorlar. Çünkü böylesi daha ekonomik. Yine o kadınların da seks konusunda isteklerini direkt belli etmesini istiyorlar. Erkeği seks konusunda zorlamasın, naz yapmasın, fazla hediye istemesin ya da istiyorsa da karşılığında o da hediye versin istiyorlar. Kadınların kendilerini evlilikle sınırlandırmasını istemiyorlar. Evlilik çünkü erkeklere ekonomik olarak yük geliyor. Hem ekonomik olarak bu yükün altına girip hem de tek bir kadınla kendilerini kısıtlamak istemiyorlar. Çocuk da başlı başına bir sorumluluk ve ekonomik yük olarak görüyorlar. Türkiye'nin muhafazakar olduğunu söylüyor çoğu insan tvlerde ama aslında Türkiye'de "-MİŞ GİBİ" algısı yapılmayı bir bırakıverseler en Batılıdan bile daha Batılı olacağız.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMaço tipli erkekler korkar güçlü kadından çünkü o tarz erkekler ellerinde oyuncak edebilecekleri kadinlari isterler; otur diyince oturacak kalk diyince kalkacak , gül diyince gülecek, sus diyince susacak... Yoksa 💥
Ama kendini geliştirmiş , kültürlü , akıllı bir erkek güçlü kadına aşık olur ve onunla gurur duyar
21 Yorumla
+1 yılErkekler pek sevmez güçlü duran kadını. Duygusal ilişkide geri vites yapmayan kadını itici buluyorlar. Böyle kadınlar geri vites yapmayacağı için kaybetmekten korkabilirler.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılDürüst bir cevap vereceğim korktuğum kadın tipi güçlü olan mı bilmem ama benim yanımda çocuk olsun isterim , bazı sınırlarını benim için değiştirsin isterim , ilişkimizde alttan veya yukardan bakmak istemem yani ne kadar güçlü olursa olsun sorumluluklarını bilmesini isterim çünkü ne kadar güçlü olursam olayım sorumluluklarımı ihmal etmezdim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKişiden kisiye degidir.
Bazi erkekler yanlarında güçlü kendi ayakları üstünde duran zeki kadin isrerken, bazı erkekler yanlarında güçlü ayakları üstünde duran kadın istemezler. Aksine güçsüz ona muhtaç kadın ister.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEzebilecekleri bir kadın isterler çünkü. Söz geçirebilecekleri, sinirini bozduğu zaman ona bağırabilecekleri hatta el kaldirabilecekleri kadını isterler. Çünkü erkekler hep birilerinin üzerinde üstünlük kurmak isterler...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKorkanları mevcut ama güçlü kadın ile ilişki yaşayan hayatını mutlu yaşar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılBen korkmam güçlü kadın severim
00 Yorumla
+1 yılKorkar veya korkmaz demiyelim de erkeğin o ilişkiden ne istediği ile alakalı bir durum bu aslında. Kadını cepte tutmak isteyen bir erkek güçlü, akıllı, zeki kadınlarından korkar çünkü bu tür kadınları kandırmanın ve cepte tutmanın zor olduğunu bildiği için genel olarak ciddi düşünmeyen erkekler bu tür kadınlardan uzak durur..
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen yanlış bir algıdır ve maalesef kendisini güçlü zannedenlerin avuntularından birisidir.
Erkekler, psikolojik, karakteristik veyahut maddi anlamda güçlü karşı cinsten korkmaz ve bu tamamen şehir efsanesidir tabiki yetemeyeceğini düşünüp korkan az da olsa birileri vardır ama bunu genele mâl etmek doğru değildir.
Bazı kişiler maalesef eli biraz para tutunca kendisini güçlü zannedip karşıdakine tepeden bakabiliyorlar ve haliyle bu o kişiyi itici yapıyor, erkek de istemiyor. Burada erkek kadını güçlü profilli diye değil egoist olduğundan tercih etmiyor.
20 Yorumla
+1 yılErkek belli konularda güçlü olmak ister her daim. Daha iyi araba kullanmalı, daha çok para kazanmalı, daha zeki olmali ve bunun gibi birçok daha sahibi olmalıdır. Kadının sahip olmasi gereken dahalar güzellik, yemek yapma becerisi, alışveriş kabiliyeti ve benzeri konulardır. Bunun dışına çıkınca, erkeğin kendi alanlarına girilmiş ve yegane yetileri elinden alınmış gibi hissetmesi olasıdır. Güçlü kadın kavramının tanımına göre bu korkma durumu değişiklik gösterecektir elbette ama genelleme yapmak gerekirse, güçlü kadını taşıyabilmek için yüksek egoya sahip erkek gerekir. Aksine zaten o güçlü kadın prim vermez, veremez.
10 Yorumla
+1 yılKendi gucuyle yarisan kadin erkek icin iticidir. Aksi durumda pekcok erkek icin isabetli kararlar veren, onu destekleyecek zekaya sahip, sorun cozucu ve hayatini kolatlastiracak bir kadin mutluluk sebebidir ve o kadinlari isteyebilmesi icin de o seviyede olunmasi sarttir.
30 Yorumla
+1 yılsanırım korkuyorlar çünkü hayatlarındaki kadınların onlardan güçlü olmasını istemez hayatınızdaki erkek sizin ondan güçlü olmanızı istemez çünkü senin bir kadın olarak hayatındaki erkekten farkın kalmaz diye düşünür ee ben erkeğim güçlüyüm hayatımdaki kadında erkek gibi güçlü bunun bana ihtiyacı olmaz deyip kendini geri çekebilir ama kişilik meselesi kimisi bu şekilde bakarken
Kimisi şunu diyebiliyor ben olsamda olmasamda bu kadın kendi basının çaresine bakabilir helal olsun kendini güçlü yetiştirmiş diyebiliyorlar
10 YorumlaAslında iki nedeni var biri ezik kalacağı korkusu ikincisi istediği gibi yönetememesi
Güçlü insan kendinden emindir kimseye boyun eğmez istediği şeyi mutlaka yapar vs.
Bu yüzden kimse bu tarz kadınlarla evlenmez ve ilişki yaşamak istemez şayet isteyenler var onlarin ya sevgisi yoktur ya da kullanmak niyetindedir bu yazdıklarım nettir şaşmaz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her karaktere bağlıdır.. çoğu erkek güç sahibi olmayı sever; her şeyden önce konuşmayı, saygıyı, dikkat çekmeyi sever ve daha burada size anlatamayacağım pek çok şey var aslnda. Herkes farklıdır. Adamın kendisine SADECE iyi bakacak, (her yönden) bir kadına ihtiyacı var.
10 YorumlaGüçlüden tam olarak ne kast ediyoruz? Eğer kadın gücünü iyi anlamda kullanıyorsa mesela;özgüvenli lafını ve sözünü güzelce ifade eden biriyse bu erkeklerin hoşuna gidebilir. Fakat kadın gücünü erkeği ezmek üzerinden kullanıyorsa ve baskın bir karakterse maalesef o kadın erkeğin hoşuna gitmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendi gücünün farkında olan erkek güçlü kadından korkmaz. Kadından güçsüz olduğunu düşünen erkek kadının gücünden korkar ya da tam tersi kadının gücünün altında ezilen pısırık bir erkek olur. Ki bu da onun bu durumdan memnun olduğunu gösterir.
Fakat kadın açısından bakarsak akıllı hiç bir kadın erkeğinden güçlü olmak, güçlü görünmek istemez. Veya kendinden güçsüz bir erkekle olmak istemez.
Çünkü güç erkeğin eembolüdür, estetik ve nezaket kadının sembolüdür.
10 YorumlaNe istediğini bilen kadınları seviyoruz dese de erkekler güçlü kadınlardan korkuyorlar
Baskı kutlamayacağı yönetemeyeceği için10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu hemcinsim ister yalan yok. Fakat bazı noktalarda da eşitlikten mahrum karşıt cinste olabiliyor. Ben böyle yaparım şöyle yaparım diyen. Bence karakter meselesi bu. Her iki tarafın kafa yapısı uygun ve anlayış varsa o ilişkide sorun olmaz. Günümüzde de ne yazık ki bu yok işte. Güçlü ayakta duran bilen birini kendini geliştirmiş biri elbette ister tabi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet caktirmasalar da hafiften tirsarlar 😉 cunku guclu ve tek basina ayakta durabilecek kadinlar erkeklerin yanlislarina goz yummak zorunda kalmazlar, onlara muhtac olmazlar, tum hayatlarini tek bir erkege gore sartlamazlar.. canlari istediginde eyvallah cekip alip basini gidebilirler 😎😎
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyorlar mi bilemem ama şımarık, kendilerine muhtaç tiplere daha meyilliler. Kendi kendine yetebilir kadının terk etme ihtimali korkutan onları belki de
30 Yorumla İlk başta korkmsyız derler ama iki üç işi kensimizin yaptığını görünce bi erkeğe aslında ihtiyacımızın olmadığını anlıyorlar ve kendilerini yetersiz hissediyorlar onları yapabildikleri için değilde kendileri oldukları için kabul ettiğimizi ne zaman anlayacaklar acaba
24 Yorumla- +1 yıl
Vajinasi olan kadin erkek değil ki? Sende x kromozom varken bende hem x hem de y var. Yokluk demek ki neymiş her şeyi ogretiyormus. Yani siz bizi anlayamazsınız çünkü y yok sizde.
- +1 yıl
@Yalnizbirerkek Erkeğin yapamadığı, kadının yaptığı; kadının yapamadığı, erkeğin yaptığı ne var? Sizin beyninizde kadın sadece yemek yapar ev temizler çocuk bakar düşüncesi var. Bunları erkekler de yapabilir. Yine sizin aklınızda erkekler askere gider madende inşaatça çalışır kadınlar yapamaz diyorsunuz bunları kadınlar da yapabilirler mecbur kalırlarsa. Yani bu yanlış bir bakış açısı.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden ben size demedim. Ama ben bilimsel konuştum. İnşaatta çalışamaz diye arkadaşın erkekler değil kadınlardan oluşan feminist grup var. Çalışsın abi.
Dahası da var. Sen de kadınsın (Sizler TR de) USA de ki de kadin. Birisi Boing 737 uçuruyor. Birisi de ay bugün özel günüm hormonu dengesi sorunum var diyor. Bu bence kültür problemi! Ben hep söylerim ki. Bir kadını başka bir kadin oldurur.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmaz bence yani oz guveni olan erkek korkmaz. Kendine guvenen erkek karsisinda ayaklari uzerinde duran, basarili, zeki bir kadin ister bence. Ki bu daha cekicidir diye dusunuyorum.
20 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın lafını çok itici ve saçma buluyorum. Yalnız kalmaya aday kadın diyelim buna. Ben liderlik etmeyi severim. Bir kız istediği kadar güzel olsun. Dominant olmaya çalışıyorsa bye bye
10 YorumlaErkekler bence güçsüz kadınlara daha çok çekim hissediyor. Kadının sürekli kendisine ihtiyacı olsun istiyor. Güçlü, kariyer sahibi insanlardan kaçıyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu bence kişiden kişiye değişir. Kimisi güçlü kadınları gerçekten istemiyor, muhtaç olması bir tık daha hoşuna gidiyor. Kimisi de güçlü kadınlara ihtiyaç duyuyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini bilen , emin olan erkek Korkmaz.
Korkan tipler kendını gelıstırememis , vizyonsuz , IQ oranı düşük , kadın her dediğimi yapacak erkeğim ben diyen düşük zekalı erkekler10 Yorumla
+1 yılPek sevmezler ama krallar kaleyi kraliçeye emanet ederdi cariyelere değil..
20 Yorumlagenelleme yapmak istemiyorum ama. egosu yüksek özgüveni olmayan erkek korkuyor çünkü zekası ile başedemeyecegini düşünür ve uzak durur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo korkmuyorlar. Aksine işlerine geliyor çalışan para kazanan kadın. Belli mi olur belki bir süre sonra erkeğin çalışmasına gerek kalmaz, güçlü kadın bakar ikisine de. Enayi olmaya devam kadınlar.
10 YorumlaGücünü doğru yerde doğru zamanda kullandığında sanmıyorum. Kimse kimseden üstün değildir, kimse kendini daha aşağıda görmemeli.
10 Yorumla
+1 yılBazıları korkuyor gerçekten. Bana göre de dengeyi sağlamak önemli. İki güçlü insanın sırt sırta verip halledemeyeceği şey yok
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz erkekler güçlü kadınlardan korkar. Kendine güvenen , akıllı erkekler güçlü kadınlardan korkmazlar.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Bunun geçerlilik payı yoktur çünkü günümüz, itibariyle sağlıklı mutlu ilişki yaşanmaz yaşanamıyor.10 Yorumla
+1 yılruhen ve fiziken güçlüyüm maddi olarakta fena değil tamamda bunu sevdiğimle paylaşmadıktan sonra hiçbir şeyin önemi yok bence
11 Yorumla- +1 yıl
Abla İyi ki varsınız
+1 yılBir kadın viski içebiliyorsa güçlüdür.
Bu konseptte birçok erkek böyle bir kadından korkar veya korkmalıdır.13 Yorumla- +1 yıl
Viski icemeyen kadın güçlü değil midir 😅😅
- +1 yıl
Ve kesinlikle güçlülüğün tek simgesi olarak kabul edilmemelidir.
- +1 yıl
Zararlı alışkanlığı olan kadin boşluktayım der. Sığınacak tek şey o maddedir.
Genelleme yapmak istemem ama ataerkil düzende büyümüş olan bir çok kişi güçlü kadından korkar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılEgosu yüksek kendine güveni olmayan, ruhsal durumu bozuk erkekler güçlü kadınlardan korkar
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüveni yoksa korkar. Korkacak bir yanı yok.
10 Yorumla
+1 yılDışarıya aslan kendine gelince kedi gibi isterler erkekler.
10 Yorumla
+1 yılGüçlü ile erkeksi kadını karıştırmamak lazım
Hangi erkek kendisine yük olmiyacak kadını istemez10 YorumlaKarakteri sağlam kişiliği oturmuş bir erkek güçlü bir kadındandan asla korkmaz aksine güçlü ister..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence evet yani en başta çok seviyoruz vs diyorlar ama sonrasında hepsi bunu sorun ediyor
10 Yorumla Edepsiz kadından Merhametsiz bir korkarım... Ötesinden değil.
10 Yorumla
+1 yılProblemli ve geçimsiz kadınların uydurmasıdır bu. Güçlü kadın severiz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmayanlar var. Zeki ve güçlü erkek korkmaz
10 Yorumla
+1 yılKendi adıma konuşuyorum korkmam daha çok hoşuma gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmaz. Bu gücü nasıl kullandığına bağlı bu biraz.
10 Yorumla Evet korkarlar. Baskın karakter, sözü geçen taraf olmak isterler.. Efemine tipleri saymazsak
10 Yorumla
+1 yılDinamik kişilikler olması ilişkinin sağlığı için önemli bence
10 YorumlaBenden korkmasın, gücümle yanında dururum. Karşıma alırım 🙂
112 Yorumla- +1 yıl
Gel kız evleniyorum senle. Eğer bulduğumda ilk iş dudakların yapışmak sonra nikah dairesine görüp kiymak. cirkin seni gel buraya keçi. hadi yürek varsa yap
- +1 yıl
@Yalnizbirerkek derken?
- +1 yıl
Evleniyorum senle
- +1 yıl
Zuhaaa
- +1 yıl
@Yalnizbirerkek evlenip ne yapacağım, başım göğe mi erecek🙂 Boş ver aşkını yaşa🤣
- +1 yıl
Gel kız buraya evleneceğim senle. esim karım ol taparım lan sana. adi adam olayim
- +1 yıl
@Yalnizbirerkek kapı sağda, solda, aşağıda ve yukarıda 🤣
- +1 yıl
Sana bir şey deyim mi? Ama yanlış anlama. Esin nişanlin varsa kardeşimsin. Sabah işten geldim. Otobüse binerken 20 kadin bindi 8 bekar. Birisi hoşuma gitti keşke karım olsa dedim. servise bindik. Neyse öne oturdum. Allah şahit olsun ki! Adam birisi çalışan böyle oku oku nereye kadar dedi. Okuyorum be abi dedim. Şimdi yengeyin kucağına gireceğim sıcacık sen de evli olsan giderdin eşine sarilirdin dedi. Eve geldim. Bekar evi. Annemi babam aklıma geldi. Öldü onlar. keske param olsaydı dedim. Sonra yutkundum.
- +1 yıl
Gözyaşım damla damla akti. Evet muhtacım hastayım yalnızım. Karım olsa. ah bir olsa. 36 senedir kadinsizlik. Kilitlenip kalıyorum hareket bile edemiyorum
- +1 yıl
@Yalnizbirerkek Allah sizi iyi insanlara denk getirsin o zaman🙂
- +1 yıl
Amin sağol
- +1 yıl
Sen de güzelisin ne iş yapıyorsun ve sigara kullanmıyorum de bana
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmaz ama bazı erkeklerin yönlendirilmekten korkar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı erkek zeki ve güçlü kadından değil aptal ve silik kadından korkar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılElbette, elinin altında olacak herşeyi okay leyecek bir kadın daha işlerine gelir. Kadının ona muhtaç olması tatmin eder onu.
10 Yorumla
+1 yılBir erkek her zaman yanında GUCLU kadın ister %10. Cogu Erkekler GUCLU kadından korkar, cekinir. %90
Bence o %10 la tanısanız gerek hayat daha net ve guzel olur
10 YorumlaEziklik psikolojisi ve sonradan görmelik yoksa güçlü kadın iyidir hoştur.
10 Yorumla
+1 yılGüçlü kadından korkan erkek kendi özgüveni olmayan, psikolojik olarak altta kalma, ezilme korkusu olan erkektir.
Oysa ki güçlü kadın ile birlikte olan erkek birlikte güzel bir hayat sürer.00 Yorumlagüçlü kadın sevdiklerini çok duydum
20 Yorumla
+1 yılKorkmayıp aksine gurur duymaları gerekir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılkorkanlar olacağı gibi güçlü kadın isteyen de var
10 Yorumla
+1 yılOnlar tatlı kız isterler
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin cevaplarını merak ettim 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle korkarlar. Ya da bana gelen korkaktı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı erkek, güçlü kadınla iftihar eder
10 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne