• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler ilişkilerde güçlü kadınlardan korkar mı?

вуηαяcσѕ
вуηαяcσѕ Takip Et
FenomenMentor Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
145
Yapay Zekaya Sor

Duygusal ilişkilerde.

İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • NickSevmeyenlerden
    NickSevmeyenlerden Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.

Güçlü kadın olmak çok zor. Erkeklerin güçlü kadın istemediklerini düşünmüyorum. Artık devir değişti. Erkekler kendilerinden yardım istemeyen, kendi işlerini kendisi gören kadınlar istiyorlar. Çünkü bunun daha kolay olduğunu gördüler. Mesela kendi parasını kendisi kazanan, evi, arabası olan, bir yere gidip bir etkinlik yaptıklarında giderleri birlikte karşılayabileceği kadınlar istiyorlar. Çünkü böylesi daha ekonomik. Yine o kadınların da seks konusunda isteklerini direkt belli etmesini istiyorlar. Erkeği seks konusunda zorlamasın, naz yapmasın, fazla hediye istemesin ya da istiyorsa da karşılığında o da hediye versin istiyorlar. Kadınların kendilerini evlilikle sınırlandırmasını istemiyorlar. Evlilik çünkü erkeklere ekonomik olarak yük geliyor. Hem ekonomik olarak bu yükün altına girip hem de tek bir kadınla kendilerini kısıtlamak istemiyorlar. Çocuk da başlı başına bir sorumluluk ve ekonomik yük olarak görüyorlar. Türkiye'nin muhafazakar olduğunu söylüyor çoğu insan tvlerde ama aslında Türkiye'de "-MİŞ GİBİ" algısı yapılmayı bir bırakıverseler en Batılıdan bile daha Batılı olacağız.

2
    1 Yorumla
    • Sinirrr
      Sinirrr
      +1 yıl

Size tamamen katılıyorum hanımefendi..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Maço tipli erkekler korkar güçlü kadından çünkü o tarz erkekler ellerinde oyuncak edebilecekleri kadinlari isterler; otur diyince oturacak kalk diyince kalkacak , gül diyince gülecek, sus diyince susacak... Yoksa 💥

Ama kendini geliştirmiş , kültürlü , akıllı bir erkek güçlü kadına aşık olur ve onunla gurur duyar

2
    1 Yorumla
    • Sirac147
      Sirac147
      +1 yıl

Zıt kutuplar bir birini çeker

Yorumla
  • __hillsMooNn__
    __hillsMooNn__ Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler pek sevmez güçlü duran kadını. Duygusal ilişkide geri vites yapmayan kadını itici buluyorlar. Böyle kadınlar geri vites yapmayacağı için kaybetmekten korkabilirler.

0
    0 Yorumla
  • MehmetAliAltun
    MehmetAliAltun Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.

Dürüst bir cevap vereceğim korktuğum kadın tipi güçlü olan mı bilmem ama benim yanımda çocuk olsun isterim , bazı sınırlarını benim için değiştirsin isterim , ilişkimizde alttan veya yukardan bakmak istemem yani ne kadar güçlü olursa olsun sorumluluklarını bilmesini isterim çünkü ne kadar güçlü olursam olayım sorumluluklarımı ihmal etmezdim

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

42

Cevap

• Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Kişiden kisiye degidir.

Bazi erkekler yanlarında güçlü kendi ayakları üstünde duran zeki kadin isrerken, bazı erkekler yanlarında güçlü ayakları üstünde duran kadın istemezler. Aksine güçsüz ona muhtaç kadın ister.

2
    0 Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Ezebilecekleri bir kadın isterler çünkü. Söz geçirebilecekleri, sinirini bozduğu zaman ona bağırabilecekleri hatta el kaldirabilecekleri kadını isterler. Çünkü erkekler hep birilerinin üzerinde üstünlük kurmak isterler...

1
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Korkanları mevcut ama güçlü kadın ile ilişki yaşayan hayatını mutlu yaşar

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

Ben korkmam güçlü kadın severim

0
    0 Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Korkar veya korkmaz demiyelim de erkeğin o ilişkiden ne istediği ile alakalı bir durum bu aslında. Kadını cepte tutmak isteyen bir erkek güçlü, akıllı, zeki kadınlarından korkar çünkü bu tür kadınları kandırmanın ve cepte tutmanın zor olduğunu bildiği için genel olarak ciddi düşünmeyen erkekler bu tür kadınlardan uzak durur..

4
    0 Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Bu tamamen yanlış bir algıdır ve maalesef kendisini güçlü zannedenlerin avuntularından birisidir.

Erkekler, psikolojik, karakteristik veyahut maddi anlamda güçlü karşı cinsten korkmaz ve bu tamamen şehir efsanesidir tabiki yetemeyeceğini düşünüp korkan az da olsa birileri vardır ama bunu genele mâl etmek doğru değildir.

Bazı kişiler maalesef eli biraz para tutunca kendisini güçlü zannedip karşıdakine tepeden bakabiliyorlar ve haliyle bu o kişiyi itici yapıyor, erkek de istemiyor. Burada erkek kadını güçlü profilli diye değil egoist olduğundan tercih etmiyor.

2
    0 Yorumla
  • HissizProfil
    HissizProfil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Erkek belli konularda güçlü olmak ister her daim. Daha iyi araba kullanmalı, daha çok para kazanmalı, daha zeki olmali ve bunun gibi birçok daha sahibi olmalıdır. Kadının sahip olmasi gereken dahalar güzellik, yemek yapma becerisi, alışveriş kabiliyeti ve benzeri konulardır. Bunun dışına çıkınca, erkeğin kendi alanlarına girilmiş ve yegane yetileri elinden alınmış gibi hissetmesi olasıdır. Güçlü kadın kavramının tanımına göre bu korkma durumu değişiklik gösterecektir elbette ama genelleme yapmak gerekirse, güçlü kadını taşıyabilmek için yüksek egoya sahip erkek gerekir. Aksine zaten o güçlü kadın prim vermez, veremez.

1
    0 Yorumla
  • _interstellar
    _interstellar Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi gucuyle yarisan kadin erkek icin iticidir. Aksi durumda pekcok erkek icin isabetli kararlar veren, onu destekleyecek zekaya sahip, sorun cozucu ve hayatini kolatlastiracak bir kadin mutluluk sebebidir ve o kadinlari isteyebilmesi icin de o seviyede olunmasi sarttir.

3
    0 Yorumla
  • Tuqceemavi
    Tuqceemavi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

sanırım korkuyorlar çünkü hayatlarındaki kadınların onlardan güçlü olmasını istemez hayatınızdaki erkek sizin ondan güçlü olmanızı istemez çünkü senin bir kadın olarak hayatındaki erkekten farkın kalmaz diye düşünür ee ben erkeğim güçlüyüm hayatımdaki kadında erkek gibi güçlü bunun bana ihtiyacı olmaz deyip kendini geri çekebilir ama kişilik meselesi kimisi bu şekilde bakarken

Kimisi şunu diyebiliyor ben olsamda olmasamda bu kadın kendi basının çaresine bakabilir helal olsun kendini güçlü yetiştirmiş diyebiliyorlar

1
    0 Yorumla
  • rmzzmr
    rmzzmr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Aslında iki nedeni var biri ezik kalacağı korkusu ikincisi istediği gibi yönetememesi

Güçlü insan kendinden emindir kimseye boyun eğmez istediği şeyi mutlaka yapar vs.

Bu yüzden kimse bu tarz kadınlarla evlenmez ve ilişki yaşamak istemez şayet isteyenler var onlarin ya sevgisi yoktur ya da kullanmak niyetindedir bu yazdıklarım nettir şaşmaz

1
    0 Yorumla
  • Sinirrr
    Sinirrr Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Her karaktere bağlıdır.. çoğu erkek güç sahibi olmayı sever; her şeyden önce konuşmayı, saygıyı, dikkat çekmeyi sever ve daha burada size anlatamayacağım pek çok şey var aslnda. Herkes farklıdır. Adamın kendisine SADECE iyi bakacak, (her yönden) bir kadına ihtiyacı var.

1
    0 Yorumla
  • _captain
    _captain Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Güçlüden tam olarak ne kast ediyoruz? Eğer kadın gücünü iyi anlamda kullanıyorsa mesela;özgüvenli lafını ve sözünü güzelce ifade eden biriyse bu erkeklerin hoşuna gidebilir. Fakat kadın gücünü erkeği ezmek üzerinden kullanıyorsa ve baskın bir karakterse maalesef o kadın erkeğin hoşuna gitmez.

1
    0 Yorumla
  • hürdeli
    hürdeli Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kendi gücünün farkında olan erkek güçlü kadından korkmaz. Kadından güçsüz olduğunu düşünen erkek kadının gücünden korkar ya da tam tersi kadının gücünün altında ezilen pısırık bir erkek olur. Ki bu da onun bu durumdan memnun olduğunu gösterir.

Fakat kadın açısından bakarsak akıllı hiç bir kadın erkeğinden güçlü olmak, güçlü görünmek istemez. Veya kendinden güçsüz bir erkekle olmak istemez.

Çünkü güç erkeğin eembolüdür, estetik ve nezaket kadının sembolüdür.

1
    0 Yorumla
  • Manquer
    Manquer Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Ne istediğini bilen kadınları seviyoruz dese de erkekler güçlü kadınlardan korkuyorlar
    Baskı kutlamayacağı yönetemeyeceği için

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çoğu hemcinsim ister yalan yok. Fakat bazı noktalarda da eşitlikten mahrum karşıt cinste olabiliyor. Ben böyle yaparım şöyle yaparım diyen. Bence karakter meselesi bu. Her iki tarafın kafa yapısı uygun ve anlayış varsa o ilişkide sorun olmaz. Günümüzde de ne yazık ki bu yok işte. Güçlü ayakta duran bilen birini kendini geliştirmiş biri elbette ister tabi.

1
    0 Yorumla
  • wkertenkele
    wkertenkele Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Evet caktirmasalar da hafiften tirsarlar 😉 cunku guclu ve tek basina ayakta durabilecek kadinlar erkeklerin yanlislarina goz yummak zorunda kalmazlar, onlara muhtac olmazlar, tum hayatlarini tek bir erkege gore sartlamazlar.. canlari istediginde eyvallah cekip alip basini gidebilirler 😎😎

0
    0 Yorumla
  • Sorusormayageldimben
    Sorusormayageldimben Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Korkuyorlar mi bilemem ama şımarık, kendilerine muhtaç tiplere daha meyilliler. Kendi kendine yetebilir kadının terk etme ihtimali korkutan onları belki de

3
    0 Yorumla
  • hacerklnç
    hacerklnç Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

İlk başta korkmsyız derler ama iki üç işi kensimizin yaptığını görünce bi erkeğe aslında ihtiyacımızın olmadığını anlıyorlar ve kendilerini yetersiz hissediyorlar onları yapabildikleri için değilde kendileri oldukları için kabul ettiğimizi ne zaman anlayacaklar acaba

2
    4 Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Vajinasi olan kadin erkek değil ki? Sende x kromozom varken bende hem x hem de y var. Yokluk demek ki neymiş her şeyi ogretiyormus. Yani siz bizi anlayamazsınız çünkü y yok sizde.

Yorumla
    • hacerklnç
      hacerklnç
      +1 yıl

Anlayabilmemiz için benim yorumumun altına değilde keşke soruyu cevaplasaydın senin x y beni hiç açmadı maalesef

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

@Yalnizbirerkek Erkeğin yapamadığı, kadının yaptığı; kadının yapamadığı, erkeğin yaptığı ne var? Sizin beyninizde kadın sadece yemek yapar ev temizler çocuk bakar düşüncesi var. Bunları erkekler de yapabilir. Yine sizin aklınızda erkekler askere gider madende inşaatça çalışır kadınlar yapamaz diyorsunuz bunları kadınlar da yapabilirler mecbur kalırlarsa. Yani bu yanlış bir bakış açısı.

Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

@NickSevmeyenlerden ben size demedim. Ama ben bilimsel konuştum. İnşaatta çalışamaz diye arkadaşın erkekler değil kadınlardan oluşan feminist grup var. Çalışsın abi.
      Dahası da var. Sen de kadınsın (Sizler TR de) USA de ki de kadin. Birisi Boing 737 uçuruyor. Birisi de ay bugün özel günüm hormonu dengesi sorunum var diyor. Bu bence kültür problemi! Ben hep söylerim ki. Bir kadını başka bir kadin oldurur.

Yorumla
  • Yâvheheeya
    Yâvheheeya Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Korkmaz bence yani oz guveni olan erkek korkmaz. Kendine guvenen erkek karsisinda ayaklari uzerinde duran, basarili, zeki bir kadin ister bence. Ki bu daha cekicidir diye dusunuyorum.

2
    0 Yorumla
  • Strong_Warrior
    Strong_Warrior Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Güçlü kadın lafını çok itici ve saçma buluyorum. Yalnız kalmaya aday kadın diyelim buna. Ben liderlik etmeyi severim. Bir kız istediği kadar güzel olsun. Dominant olmaya çalışıyorsa bye bye

1
    0 Yorumla
  • Madamm_
    Madamm_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler bence güçsüz kadınlara daha çok çekim hissediyor. Kadının sürekli kendisine ihtiyacı olsun istiyor. Güçlü, kariyer sahibi insanlardan kaçıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bu bence kişiden kişiye değişir. Kimisi güçlü kadınları gerçekten istemiyor, muhtaç olması bir tık daha hoşuna gidiyor. Kimisi de güçlü kadınlara ihtiyaç duyuyor.

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Ne istediğini bilen , emin olan erkek Korkmaz.
    Korkan tipler kendını gelıstırememis , vizyonsuz , IQ oranı düşük , kadın her dediğimi yapacak erkeğim ben diyen düşük zekalı erkekler

1
    0 Yorumla
  • Gerigelenmektupx
    Gerigelenmektupx Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Pek sevmezler ama krallar kaleyi kraliçeye emanet ederdi cariyelere değil..

2
    0 Yorumla
  • Elfida277
    Elfida277 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

genelleme yapmak istemiyorum ama. egosu yüksek özgüveni olmayan erkek korkuyor çünkü zekası ile başedemeyecegini düşünür ve uzak durur

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yoo korkmuyorlar. Aksine işlerine geliyor çalışan para kazanan kadın. Belli mi olur belki bir süre sonra erkeğin çalışmasına gerek kalmaz, güçlü kadın bakar ikisine de. Enayi olmaya devam kadınlar.

1
    0 Yorumla
  • _Ǥнσsτ10_
    _Ǥнσsτ10_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Gücünü doğru yerde doğru zamanda kullandığında sanmıyorum. Kimse kimseden üstün değildir, kimse kendini daha aşağıda görmemeli.

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Bazıları korkuyor gerçekten. Bana göre de dengeyi sağlamak önemli. İki güçlü insanın sırt sırta verip halledemeyeceği şey yok

1
    0 Yorumla
  • La_llorona
    La_llorona Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Özgüvensiz erkekler güçlü kadınlardan korkar. Kendine güvenen , akıllı erkekler güçlü kadınlardan korkmazlar.

1
    0 Yorumla
  • gokyuzu-mutsuzluk
    gokyuzu-mutsuzluk Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba.
    Şunu söyleyeyim : Bunun geçerlilik payı yoktur çünkü günümüz, itibariyle sağlıklı mutlu ilişki yaşanmaz yaşanamıyor.

1
    0 Yorumla
  • Trilogy588
    Trilogy588 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

ruhen ve fiziken güçlüyüm maddi olarakta fena değil tamamda bunu sevdiğimle paylaşmadıktan sonra hiçbir şeyin önemi yok bence

1
    1 Yorumla
    • MehmetAliAltun
      MehmetAliAltun
      +1 yıl

Abla İyi ki varsınız

Yorumla
  • ilaydaaaanur
    ilaydaaaanur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Bir kadın viski içebiliyorsa güçlüdür.

Bu konseptte birçok erkek böyle bir kadından korkar veya korkmalıdır.

1
    3 Yorumla
    • Bagatur_Han
      Bagatur_Han
      +1 yıl

Viski icemeyen kadın güçlü değil midir 😅😅

Yorumla
    • ilaydaaaanur
      ilaydaaaanur
      +1 yıl

Ve kesinlikle güçlülüğün tek simgesi olarak kabul edilmemelidir.

Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Zararlı alışkanlığı olan kadin boşluktayım der. Sığınacak tek şey o maddedir.

Yorumla
  • Helohey
    Helohey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Genelleme yapmak istemem ama ataerkil düzende büyümüş olan bir çok kişi güçlü kadından korkar.

2
    0 Yorumla
  • Guzin-abla
    Guzin-abla Takip Et
    Xper 7 Yaş: 68 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.

Egosu yüksek kendine güveni olmayan, ruhsal durumu bozuk erkekler güçlü kadınlardan korkar

2
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Özgüveni yoksa korkar. Korkacak bir yanı yok.

1
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Dışarıya aslan kendine gelince kedi gibi isterler erkekler.

1
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Güçlü ile erkeksi kadını karıştırmamak lazım
    Hangi erkek kendisine yük olmiyacak kadını istemez

1
    0 Yorumla
  • Gardenyas
    Gardenyas Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Karakteri sağlam kişiliği oturmuş bir erkek güçlü bir kadındandan asla korkmaz aksine güçlü ister..

1
    0 Yorumla
  • irresponsibleeea
    irresponsibleeea Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bence evet yani en başta çok seviyoruz vs diyorlar ama sonrasında hepsi bunu sorun ediyor

1
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Edepsiz kadından Merhametsiz bir korkarım... Ötesinden değil.

1
    0 Yorumla
  • Capt_Andrey
    Capt_Andrey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Problemli ve geçimsiz kadınların uydurmasıdır bu. Güçlü kadın severiz.

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Korkmayanlar var. Zeki ve güçlü erkek korkmaz

1
    0 Yorumla
  • Bergamalı355
    Bergamalı355 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 126 , eic 70%
    +1 yıl

Kendi adıma konuşuyorum korkmam daha çok hoşuma gider

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Korkmaz. Bu gücü nasıl kullandığına bağlı bu biraz.

1
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Evet korkarlar. Baskın karakter, sözü geçen taraf olmak isterler.. Efemine tipleri saymazsak

1
    0 Yorumla
  • AtanamayanKurabiye
    AtanamayanKurabiye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Dinamik kişilikler olması ilişkinin sağlığı için önemli bence

1
    0 Yorumla
  • Sezen33
    Sezen33 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Benden korkmasın, gücümle yanında dururum. Karşıma alırım 🙂

1
    12 Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Gel kız evleniyorum senle. Eğer bulduğumda ilk iş dudakların yapışmak sonra nikah dairesine görüp kiymak. cirkin seni gel buraya keçi. hadi yürek varsa yap

Yorumla
    • Sezen33
      Sezen33
      +1 yıl

@Yalnizbirerkek derken?

Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Evleniyorum senle

Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Zuhaaa

Yorumla
    • Sezen33
      Sezen33
      +1 yıl

@Yalnizbirerkek evlenip ne yapacağım, başım göğe mi erecek🙂 Boş ver aşkını yaşa🤣

Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Gel kız buraya evleneceğim senle. esim karım ol taparım lan sana. adi adam olayim

Yorumla
    • Sezen33
      Sezen33
      +1 yıl

@Yalnizbirerkek kapı sağda, solda, aşağıda ve yukarıda 🤣

Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Sana bir şey deyim mi? Ama yanlış anlama. Esin nişanlin varsa kardeşimsin. Sabah işten geldim. Otobüse binerken 20 kadin bindi 8 bekar. Birisi hoşuma gitti keşke karım olsa dedim. servise bindik. Neyse öne oturdum. Allah şahit olsun ki! Adam birisi çalışan böyle oku oku nereye kadar dedi. Okuyorum be abi dedim. Şimdi yengeyin kucağına gireceğim sıcacık sen de evli olsan giderdin eşine sarilirdin dedi. Eve geldim. Bekar evi. Annemi babam aklıma geldi. Öldü onlar. keske param olsaydı dedim. Sonra yutkundum.

Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Gözyaşım damla damla akti. Evet muhtacım hastayım yalnızım. Karım olsa. ah bir olsa. 36 senedir kadinsizlik. Kilitlenip kalıyorum hareket bile edemiyorum

Yorumla
    • Sezen33
      Sezen33
      +1 yıl

@Yalnizbirerkek Allah sizi iyi insanlara denk getirsin o zaman🙂

Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Amin sağol

Yorumla
    • Yalnizbirerkek
      Yalnizbirerkek
      +1 yıl

Sen de güzelisin ne iş yapıyorsun ve sigara kullanmıyorum de bana

Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Korkmaz ama bazı erkeklerin yönlendirilmekten korkar

1
    0 Yorumla
  • SwordOfDemocles
    SwordOfDemocles Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Akıllı erkek zeki ve güçlü kadından değil aptal ve silik kadından korkar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Elbette, elinin altında olacak herşeyi okay leyecek bir kadın daha işlerine gelir. Kadının ona muhtaç olması tatmin eder onu.

1
    0 Yorumla
  • doganerhuseyin
    doganerhuseyin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

Bir erkek her zaman yanında GUCLU kadın ister %10. Cogu Erkekler GUCLU kadından korkar, cekinir. %90

Bence o %10 la tanısanız gerek hayat daha net ve guzel olur

1
    0 Yorumla
  • U6g7u8r9
    U6g7u8r9 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Eziklik psikolojisi ve sonradan görmelik yoksa güçlü kadın iyidir hoştur.

1
    0 Yorumla
  • bizeüyeismikalmamis
    bizeüyeismikalmamis Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Güçlü kadından korkan erkek kendi özgüveni olmayan, psikolojik olarak altta kalma, ezilme korkusu olan erkektir.
    Oysa ki güçlü kadın ile birlikte olan erkek birlikte güzel bir hayat sürer.

0
    0 Yorumla
  • aslıı_449
    aslıı_449 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

güçlü kadın sevdiklerini çok duydum

2
    0 Yorumla
  • BirAnanasAldirdim
    BirAnanasAldirdim Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Korkmayıp aksine gurur duymaları gerekir

2
    0 Yorumla
  • olasılıklararenedak
    olasılıklararenedak Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

korkanlar olacağı gibi güçlü kadın isteyen de var

1
    0 Yorumla
  • SasukeGaara
    SasukeGaara Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 79%
    +1 yıl

Onlar tatlı kız isterler

1
    0 Yorumla
  • StarWarsPrensesi
    StarWarsPrensesi Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Erkeklerin cevaplarını merak ettim 😀

1
    0 Yorumla
  • kimleraldı
    kimleraldı Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kesinlikle korkarlar. Ya da bana gelen korkaktı.

1
    0 Yorumla
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Akıllı erkek, güçlü kadınla iftihar eder

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler ilişkilerde güçlü kadınlardan korkar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler ilişkilerinde güçlü kadınlardan korkar mı 😀? 45 cevap verildi
Erkekler güçlü kadınlardan korkar mı? 8 cevap verildi
Erkekler güçlü kadınlardan korkar mı? 17 cevap verildi
Erkekler güçlü kadınlardan korkarmı yoksa onlara mı aşık olurlar? 7 cevap verildi
Erkekler kendisinden üstün kadınlardan korkar mı? 40 cevap verildi
Erkekler kendisinden üstün kadınlardan korkar mı? 54 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnce kaş bağımlılığı?
  • Senin en dikkat çekici yerine şiir yazılsaydı, nerene şiir yazılmış olurdu?
  • Fiziğinizle gurur duyuyor musunuz?
  • Kedim beni niye sevmiyor?
  • Çekici görünmenin sırrı nedir?
  • En çok da kaybettiğimiz kişiye değil, ona yüklediğimiz anlamlara üzülüyoruz?
  • Gece saatlerinde ayran içer misiniz?
  • Gece yarısı mutfağa girseniz, hangi lezzeti yersiniz?
  • İçtiğiniz içeceklerin kutularını atar mısınız saklar mısınız?
  • Klipsli küpe kullanıyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨