Beni kıskanacak kişi hatunum olsun. Ya da hatunum olmaya aday olsun. Ara ara dişini geçirsin, dozunu kaçırmadan sert yapsın. Ama sadece gerçekten kıskandığında yapsın bunu, gereksiz kuruntulardan ve yapmacıklıklardan hoşlanmam bayan.
www.google.com.tr/imgres
Beni hatunum kıskanmayacakta kim kıskanacak?
İyi o zaman, kıskanmıyorsa benim işime gelir. Rahat takılırım.
Haydi herkese eyvallah. :)
www.google.com.tr/imgres01 Yorumla
En İyi Cevaplar
kıskanılmak güzeldir arkadaş. çünkü herkes kıskanılmakla beğenildiğini, sevildiğini düşünür. insanın egosu okşanmak ister. ama bir farkla: delice kıskanılmak çoğu zaman, hem de hiç farkettirmeden insanı yorar, bunaltır, üzer, yıpratır, uzaklaştırır, bıktırır, sorgulatır. çünkü kıskanmak, kıskanmakla kalmaz her zaman. büyür de büyür çığ gibi. başka şeylere dönüşür hem. öfkeye, hırsa, güvensizliğe, en sonunda da nefrete
79 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılseverim ama herşeyin dozu var. beni başka erkekten vs kıskanabilir konusma desin hiçbiriyle konusmam sorun değil, kıyafetime de karışabilir ama fazla değil. ileri gitmeden beni zorlamadan kıskanabilir , kıskanmazsa kötü zaten yaaa.
01 Yorumla
+1 yılSevgilim falan kıskanıyorsa (ama dzunda) güzel, ama kız arkadaşlarım falan, ya da kolu komşu vs kıskanıyorsa bundan asla hoşlanmam, onların nazarı değer... Gözleri kalır pisliklerin. Nefret ederim kıskançlardan...
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Severim ve sevdiğimi çok kıskanırım, kıskanmaktan çok sakınırım üstelik.
Yeri gelir kendimden bile sakınırım15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorum onun yerine sevdiğim insana güvenmeyi tercih edereim kıskanmak duyguların zayıflığından kaynaklanır kıskanmak hiç bir zaman savginin bir ölçüsü olamaz karşılıklı seviyorsanız neden araya illa 3 bir şahsı sokuyorsunuz buna da kıskanıyorum o yüzden seviyorum demeyin
00 Yorumla Tabii ki kıskançlık sevgiye bağdaşan bir kavramdır. Herkes kıskanılmak yani sevilmek ister.
11 YorumlaAbarti derecede seviyorum :) abartı derecede kiskaniyorum çünkü
11 Yorumlaİlgi görmeyi kim istemez ki ben bile erkek halimle hoşuma gider yani.
11 Yorumlakıskanılmayı sevmeyen yok her şey dozunda olduktan sonra... kıskançlık hiç yoksada sorun var, çoksa da sorun var :/ ilişki en nihayetinde tartışma, kapris, tripsiz olmuyor :D
04 YorumlaSoru yanlış. Doğrusu; kıskanılmayı sevmeyen var mı?
13 Yorumla
+1 yılYa Bence seven her ınsan kıskanır yanı ayrımsız her ınsan cunku sevdıgını kım baska bırısıyle paylaşmak ısterkı sen ıstermısın sevdıgını başka bır kızla paylaşmayı? bu yuzden bence kıskanmakta guzeldır kıskanılmakta
01 Yorumla
+1 yılFazlası tartışmaları bitirmiyor -.-
Karınca, kararınca hoş evet.21 Yorumlaberaberinde kuruntuyu getiriyorsa hayır. fakat kıskanılmak güzeldir.. benimsendiğinizi hissedersiniz.
01 YorumlaKiskanilmak tabiki herkesin hoşuna gider ama bazıları sınır bilmiyor arkadaşım. Mesela benim sevgilim.. Uçan kuştan kiskaniyor. Neler çekiyorum bilseniz.
00 Yorumla
+1 yılcıvkı çıkmadığı sürece evet. kendisi zaten çok kıskanç ama iyi oluyor birbirimizi uyuz ediyoruz, böylece kıymetimiz artıyor, daha da sıkı bağlanıyoruz birbirimize sevgili gibi gibimle :)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanılmak güzeldir insan sevildiğini farkeder ama herşeyin fazlası kötü olduğu gibi kıskançlığın fazlası da kötü sonuçlar yaratabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
tabiki de dozajında kıskançlık iyidir :)
Ben çok kıskanırım onu ama o beni çok kıskanmasın sıkmasın çok
15 YorumlaBenim ayrılık sebeplerim işim genelde dj lik yapıyorum ve gelir kaynağım bu ve en iyi sevgilim bazen 3 saat dayanabiliyor kıskanmak için ilaç olmalı aşısı filan😊👅
03 YorumlaKıskanılmaktan nefret ederim az da olsa kıskanırım ama asla belli etmem hoş bir davranış değil çünkü
01 YorumlaSeverim tabiki. Kiskanilmak sevildiginin deger verildiginin bir gostergesi. Eger cevremdekiler kiskaniyorsa bu da dogru yolda ilerledigimi gosterir :) Ama asirisini gordun mu bas geri bas bas
01 Yorumla
+1 yılkim sevmez ki, bir kız olsa hayatımın aşkı dese bana, hiç kaybetmek istemese beni, sarılınca kemiklerim kırılcakmış gibi hissetsem, koklaya koklaya öpse :)
010 Yorumla- +1 yıl
sana dediğimi nerden çıkarıyosun yaa :DDD hayret bş yaa paranoya yapıyon hemen
hayalimdeki doğru kişiyi bulunca olmasını istediklerimden bahsettim hepsi bu düşüncelerimizi paylaşsak bir türlü paylaşmasak bir türlü yaaa - +1 yıl
yoo kolay aslında biz adam gibi adam olup sevmeyi bildikten sonra her kız böyle sevebilir bir erkeği ama dediğim gibi sorun genelde erkeklerde oluyor bu güne kadar ki yaptığım gözlemlerden bu sonucu çıkardım her evlilikte aynı sorunlar var erkeğin bir süreden sonra öküzlükte sınır tanımaması sonrasında zaten evlilik diye bş kalmıyo rutin saçma bş ye dönüşüyo sırf el gün ne der düşüncesiyle hayattan zevk alınmayan özde çoktan bitmiş o kadar evlilik gördüm ki..
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
trajikomik gerçekler :) halbuki herşeyi değiştirmek yine bizim elimizde, bunu bile bile yapmamamız ve hatalara devam etmemiz daha komik
+1 yılevett ben çok severim şahsenn kıskanılmak çok hoşuma gidiyo da kıskanmak için aynı şeyi söyleyemicem ne yazık ki :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hayiir tam aksine kiskanc biriyim ama birini kiskanmayi sevmiyorum cunku sinir bozucu oluyo yaa hele ki isin icinde baska kiz varsa bak dusuncesi bile kotu :D
kıskanılmak güzeldir :) sahi ben kıskanılmayalı ne çok oldu be tabi aşk yönünden yoksa ayrıcalıklı olduğumun bilincindeyim kıskanmak ne demek delirdiklerini bile hissediyorum diğer konularda :)
02 YorumlaAbartiya kacmadikca hosuma gider :) hatta olmazsa olmaz diyebilirim
02 Yorumla
+1 yılarada sorunlara sebep olmayacak şekilde tatlı kıskançlıkları sevmeyen yoktur zaten
00 Yorumla
+1 yılKiskanilmak guzel bir duygu. Ama asiri olanindan kacinin. Cunku felaketlere yol aciyor.
00 Yorumlaşu an ki erkek arkadasim hayatimda olmasaydi bu soruya evet diyebilirdim ama artik erkek arkadasim beni o kadar bunaltti ki nefret etmis durumdayim
02 Yorumla
+1 yılYengeçler bayılır kıskanmaya. Herkes kiskanilmak ister. Canım aşkım bebeğimden daha güzel aşk göstergesidir bence
01 YorumlaBen isterim abartmadan kıskanılmak
11 Yorumla
+1 yılhiç sevmiyorum ve kıskanmamda sevmekle alakası yok asla kıskanmam erkek arkadasımla kıskandığı için ayrıldık
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum bence kıskanılmak sevginin belli edilisi yani seven insan kiskanir
01 YorumlaDozunda kıskançlık sevgiyi gösterdiğinden severim ama genelde hastalık boyutunda oluyor bu nedenle kıskanılmaktan nefret etmeye başlamaktayım.
03 Yorumlaaldatmak istesem aldatırım ki çok yaptım kıskanmasıyla olmuyor bu işler..
00 Yorumla
+1 yılBen cok severim erkek dedigin sahiplenici olmali hmde asiri bna bir bakisiyla istedigini yaptirmali bni cok etkiler bzende benim bir gulusumle pamuk gibi olmali ama boyle erkek yok :(
03 Yorumla- +1 yıl
bence sen köle olmak istiyorsun baksana bir bakışıyla felan filan sonra kadın erkek eşittir dersiniz dayağı yiyincede erkeklere lanet edersiniz yazdığı şeye bak bir ya.
- +1 yıl
Dovmk ayri bişey erkel dedign elini kadina kaldrmz ama bn etkileniyorum boyle erkeklrdn napıyım. Sert olmali
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğim insanın bana daha çok ilgi göstermesini isterim ama kıskanmam istedğiyle konuşabilir beni ihmal etmediği sürece
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılistesende istemesende başkasıyla konuşur kıskanmanın bir alemi yok sevdiğin insana güvenmeyi bilmeli insan
Bu konuda mahmut tuncer benim galiba her turlu başı çekerim. kiskaninnnnn
11 Yorumla
+1 yılBeni kıskansın tatlı tripler yapsın ancak, saclarıma jole surmemı kıskanacak kadar da kıskanmasın.
01 YorumlaAşırıya kaçarsa kötü... Çok kötü... Felaket kötü :D
11 Yorumla
+1 yılkiskanmak, kiskanilmak kotu seyler mi? sevginin olcusunu kiskanclikla olcebilirsin bile diyebilirim.
01 Yorumlakıskanmadığım kişiyi sevemem kıskanılmadığım kişinin sevgisinden de şüphe ederim
01 YorumlaKıskanmak ve kıskanılmak ancak seven işidir seven kıskanır seven çeker kıskanılmayı o kadar :D
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılVar tabii kıskanılmayı isterim ^^
Ama çok fena da kıskanırım O. o01 Yorumla
+1 yılbir yere kadar severim , haddini aşmasına gerek yok
01 YorumlaHer sey dozunda oldugu surece evet. Sevildiginin ufak bir kanıtı :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılKiskanilmak ugruna salak sacma davranislar sergileyenler de var tabi...
00 Yorumla Kiskanilmak guzel tabiki severimde ama saplantili olmayacak
00 Yorumla
+1 yılKıskanılmak iyidir fakat kimisi bokunu çıkarır kendinden nefret ettirir ;-)
01 Yorumla
+1 yılKıskanılmak sevilmez mi ya :) sevginin en güzel belirtilerinden biri bence :)
04 Yorumla- +1 yıl
Birbirimizi kıskanalım mı?
- +1 yıl
Hahah :Dd
Dozunda abartılı olmadıktan sonra kim sevmez hoşuna gitmez ki
04 Yorumla
+1 yılKıskançlıktan sevgilim çok dayak yemişitr :) ama kızın suçu yoktu benim kuruntularım
017 Yorumla- +1 yıl
Eve kaç kere morluklarla gitti biuuuuuu
- +1 yıl
Ayrıldık :(
- +1 yıl
Ben terk ettim ama pişman oldum sonra
- +1 yıl
Aynen vicdan azabı
- +1 yıl
sen niye mutlu oldun :)
- +1 yıl
Sende bundan zevk aldın :) hımm
- +1 yıl
Yok o bidaha kimseyle çıkmaz
- +1 yıl
Ya dayak atmıyodum. Bikaç cimcirme bide sevişirken aklıma gelirse kıskancagım bişe yaptıgını ıssırıyodum heryerini. Başkasıyla çıkamaz o
- +1 yıl
Memlekette sigara içme yaşı 8 bonzai içme yaşı 10. Bebeklere tecavüz eden piçler var. 50 yaşındakiler 16 yaşındaki kızla evleniyo. Ben 19 yaşında ve yaşıtımla sevişmişim çok mu
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılkıskanılmak kadın ya da erkegın hosuan gıder... ama sınırlı tabıkı
01 Yorumla Fazlası öldürüyor bezdiriyor bunaltıyor canını söküp alıyor
014 Yorumla
+1 yılKimin gitmez ki degerli oldugumu hissettirir bana :)
=^-^=01 Yorumla
+1 yılhiç kıskanılmaya vaktim olmadı zillere basıp kaçıyom ben
05 Yorumla- +1 yıl
kafam rahat senin zil çalıyomu?
- +1 yıl
oh oh ne iyi ne güzel:)
+1 yılSeven kıskanır ve kıskanılmayı severim aşırıya kaçmamak şartıyla (;
05 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin aşırısı zararlıdır (:
- +1 yıl
Orası öyle. (:
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyen varmı? Kıskanılmak sevginin işaretidir. bir insan başka ne isteyebilir ki?
01 Yorumla
+1 yılAbartılıp Boğmayacaksa Güzel... Kimi Beyinsizler Kıskadığı Kişiyi Rezil Etme Peşinde Oluyor Nedense, Bu Tür Kıskançlıklar Sinir Bozucu
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Kiskanilmayi seviyorum. Ama cok asiri olunca rahatsiz edici oluyor.
00 Yorumlaİnsana kendini özelsin hissi veriyor... bilerek kıskandırmam ama kıskanılmak çok başka bir duygu...
00 Yorumla
+1 yılkıskanılmaktan nefret ediyrum
kıskanşta değilim
mantıksız geliyor bana00 Yorumla
+1 yılHiç sevmiyorum çok bunaltıcı ve sürekli başıma geliyor...
00 YorumlaSeviyorum tabi seven kiskanir ama fazlasida sıkıyo:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven adam sevgilisini eşini başka kadınlarla kıskandırmaz. Başka kadınları kıskandırir
01 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat