- Nedir bu aşko kuşko kızların, serseri, hırsız, elit keko sevdası?

Çünkü kendini onun yanında güvende hissediyor kizlar güçlü erkek sever bu illa sert olacak diye bir şey yok pasif erkegi sevmiyorlar ne yazik ki bu durumda üstüne eklenince böyle kekolar seviyorlar bunu seven kizlarinda ruhu keko
bebek gibi kızlardan bahsederken koyacak başka kadın fotosu bulamadın mı :D
Bebek gibi kız ama 😂
bence değil.
Tam bende aynısını söyleyecektim
Cevap
15Cevap
Herkes, hak ettiğini yaşar.
İnancınıza göre kader dersiniz,
Karma dersiniz..
Ne derseniz deyin, olan biten her şeyin bir sebebi var.
güçten gösterişten hoşlanıyorlar ayrıca yeterince gelişim gösterememişler. kendilerine hitap eden türlerden hoşlanıyorlar
Beyin herkese şart , özellikle de böyle kızlarımıza.
Sizin adınız haklı mı?
Adim değil ama lakabım olabilir.
Oldu bile 🤝
Tesekkür ederim. Aldım kabul ettim
🖤🖤
Sen çok eski bir üyesin değil mi?
Üç sene olacak eski miyim bilmem 😊
Evet çok da eski değilmişsin demek ki nick benzerliği. 11 senelik oldum artık buralarda. Eskiden senin nickinden birisi vardı yanlış hatırlamıyorsam.
İllaki vardır kırk çesit denedim bu nicki koymak için. Üç tane "n" koldum ancak kabul etti 😂
Ha ha ha illa o kamelya olacak yani 😀
Aynen 😂 siz de baya eskiymişşiniz maşallah 😊
Evet site kurulduktan sonra ilk keşfedenlerdenim ben. Neredeyse burasıyla birlikte yaşlandım diyebilirim
Oyalanğyor insan işte 😊
Evet ama nadir de olsa bazen onun ötesi de oluyor ☺
Ne gibi bi öte, öteler tehlikeli olur genelde 😅
Ha ha ha 😀 O tamamen seçimlerinle alakalı. Bıçakla bir çok işini de halledebilirsin ya da adam da öldürebilirsin. Daha geniş perspektiften bakmalı bu olaylara ☺
Müge anlı izliydrum o yüzden bıcak benim için tamamen suç aleti niteliğinde 😂
Turkiyenin insan profilinin özeti. Tiksinirim o tarz programlardan. Psikolojimi bozuyorlar. O tarz şeyleri izlediğimde yaşadığım ülkedeki şahısları artık insan değil hayvan gibi görmeye başlıyorum. Beyin yoksunu igrenç yaratıklar
Ben korkuyorum daha çok herkes birbirini öldürüyor falan kimseye gücenim kalmadı. İki senedir bakmıyorum. Annem varken izlerdik kafayı yıydr insan
Izleme zaten o saçma sapan programları. Sonra 3 kuruşluk cahil iki ayaklı hayvan sürüsünün yaptıklarını tüm herkese ozellikle de erkeklere mal ediyorsunuz.
Erkeklere mal etmem için o programa değil arkadaşlarıma bakmam yetiyo, hepsi perişan durumda sevgilileri ya da sevdikleri tarafından 😂
Tamam da bu genelde kendi hataları. Hem bunları buradan konuşmayalım yobaz toplumun cahilce kurallarına uymayan doğruları söylediğim zaman ya salca oluyorlar ya küfür ediyorlar ya da sikayet ediyorlar. Mümkünse özelden yazabilir misin?
Evet sikayet genel bir durum, haklısınız hatalar genelde karşılıklı ya da iletişimsizlikter oluyor 😊 iyi günler
her insan kendine yakıştırdığını yaparmış bizim türk kızlarının da vizyonu bu :)
Kadınlar kendilerine değer vermeyen küçük gören köle gibi kullanan erkeklere aşık olur
İkisi de beyinsiz olunca birbirlerini çekiyor.
Tilkigiller referans olmasın bu konuda mümkünse..
Bu kıza zaten böyle bir adam yakışır birbirlerini iyi bulmuşlar.
aynen bunu soranin kiz olmasi beni cok sasirtti tabii gercekten kiz isen
hic anlamis degilim. Dengesiz karakter olsa gerek.
Ben anlamam o işlerden
Layık olayları erkek modeli onlar demek ki..
Nasip bu işler
Şunun her yeri bebek olsa ne yazar 😂
Para
İyy tipe bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?