Öldürüyorlar orada burada isyan ediyorsunuz
Aldatıyorlar isyan ediyorsunuz
Şiddet uyguluyorlar isyan ediyorsunuz
Uyus*** falan kullanıyor, satıyorlar diye isyan ediyorsunuz
Kadınları ikiye bölüyorlar 2 ay isyan ediyorsunuz
Ama işin sonucunda yine bu tiplerle sevgili oluyorsunuz neymiş korurlarmis lan Allah'ın kezbanlari onlar ilk önce sizi kendilerinden korusunlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana bak öldürülen kadınlar hakkında böyle bir şey yazamazsın bazı şeyler ne kolay yazılır ne de kolay söylenebilir
Evet bir yandan haklısın ancak toplum olarak bazı şeylerin farkında olmamız lazım artık sadece kadınlar değil erkekler için de geçerli bu ve bunun gibi tiplerin olduğu bir ortamda hiçbir şey güvenli değil
Kadın cinsiyeti hatalı üretim, mantık opsiyonları evrimleşmemiş safi duygusallıkla evrimleşmişler :d
Tercihlerine bir yandan saygı duyuyorum da bir yandan da her yerde ağlayıp aynı şeyleri yapmalarına sinir oluyorum 😂
Sevgili olurken çoğu normal gözüküyor sonradan psikopat çıkıyorlar
Yani dostum bu ahrazlarin saç kesimi bile ne halt olduklarını belli ediyor yapmayın lütfen
Saç kesimi düzgün olanlarda var
Onlar bile sevgili ayarlarlerken senin ayarlayamamanın suçu kadınlar değil. Öyle selfie çeken birine hiçbir kadın bakmaz zaten
Ben sevgili ayarlayamiyorum diye bir isyan da bulunmadım onların her şeye ağlayıp yine devam etmesine serzeniş de bulundum ayrıca fotoğrafta ki kişi de ben değilim sizin gibi 250 grm * için takılmıyorum burada
Ya dayı yürü git Allah için 250 gram * "'ik için burada a" savunuculugu yapma bana
Dayı sen çoluğuna çocuğuna bak ilk önce 40 yaşında adamsın ne işin var burada? A" savunuculugu yapmayı bırak o sağ elinle gezme buralarda milleti rahatsız ediyorsunuz
Savunmaya gecmicem bosuna true ✅
Ama su öldürülme olaylari falan farkli bilerek katillerle sevgili olan kezolara diyorum bazi kadinlari eşleri durduk yere olduruyor onlarin bi sucu yok orada erkeklerin *
Bak çocuklutan beridir bu tipleri az çok tanırım ne kadar uzak durmayi tercih ettiğim çocuk varsa hepsi bir belaya bulaştı arkadaşını defalarca kez uyarmış biri olarak bugün hapiste kendisi..
Sadece kadınlar değil erkekler de bu veya bu tiplerden biri olmayi tercih ediyor
Ortaokulu veletler bunlara abi diye tapıyor
Biz kadınlara tercihlerinden dolayı eleştiriyoruz ama biz erkeklerde aynı şeyi yapıyoruz
Yani bu kara tahtalarin ne özelligi var bende hala anlamadim bazi kizlar göruyorum mesela inadina yok efendim keko olsun bilmem ne gecen bi kizi olduren brzo vardi sosyal medyada konusuldu baya cocugun tiktok hesabinin yorumlarini gorsen kizlarin hepsi kocam, hayatim, bebegim falan yazmis agzim acik kaldi mesela he suc tek kizlarda demiyorum bu arada bu kekolari da temizlemek lazim aslinda şöyle böcek ilaci falan olsa hepsini fis sıksak yok olsalar ama türüyorlar devamli yeni nesilde bunlara özeniyor maalesef bende cok görüyorum disarda bunun tek cozumu de kizlarin uzak durmasi maalesef
Ben analarina babalarina uzuluyorum yemin ederim bak tekrar soyluyorum yorumu okuyanlar falan olursa yanlis anlamasinlar "inadina katille sevgili olan kizlardan" bahsediyorum ben bazi kadinlar mesela evli oldugu adamlardan siddet goruyorlar olduruluyorlar buna asla bisey diyemem dedigim gibi onu yapan heriflerin serefsizlifi onlari da idam edeceksin temizlenecek
Uzak durarak bitmez o iş bizim toplumun ciddi anlamda psikolojik sorunları var
Kadınlar ve erkekler ciddi şekilde bu tiplere tapıyor bikzm ülke de bak şaka yapmıyorum cidden tapiyorlar
Sorun şu ki bazı kızlar beni korusun diye takılıyor e aw salağı o ilk seni kendinden korusun
Tek yaptıkları hurda arabalarına modifiye edip elindeki bıçakla silahla erkeklik taslamak taş kafalarına kezzap döktüklerim
Bunlara özenen erkeklere ve bunlarla ilişki yapan kızlara hiç saygı duymuyorum üzülmüyorum da ya gencecik güzel kızsın pırlanta gibi bir gençsin ne işin var bu davarla anlamıyorum mi
Ülke ruh hastasi dolmus zaten tek tek saglik kontrolu yapip atmak lazim anca oyle temizlenir bunlar. Yani su konuda cok bisey demek istemiyorum ama katille sevgili olan bi insan ne bekliyorki mesela o cocuktan, bazilarinin haberi olmaz tamam derim ama haberi oldugu halde sevgili olanlara da diyecek sozum yok ailelerine uzuluyorum
Kızlar zekidir
Baya