+1 yılSamimi söyleyim.
Kız arkadaşıma karım eşim diyebilmem için.
Sevgisindem emin olmam, saygısını hissetmem, aidiyetini görmem, özverisini yaşamam lazım. Ben böyle seviyorum çünkü.
Bu anlamda yukardakiler olduktan sonra bunlar hakkında şüphem yoksa evliliğim borç içinde geçsin problem yok.
Son olarak; insan yaşadığı sürece çalışmak zorunda zaten yemek yiyebildiğimiz sürece çalışmak zorundayız. Para kazanmayı mutlu olabilmek için zorladığımızı düşünürsek ben mutluluğu karım veya eşim dediğim kişide bulduktan sonra gerisi teferruattır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede borçlanmadan evlenemezsin. Bu zamanlarda borç gelire oranla yüksek olduğu için zorlasada birkaç sene sonra maaş artıp, aylık ödenen borç miktarı sabit kalacağı için zorlayıcı etkisi yıldan yıla azalacaktır.
Daha ne yapsın? Erkeklere evin var mı araban var mı diye soruyorlar.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir yatırımdır sonuçta geleceğe yatırım yapmış şimdi sıfırdan evde alınmıyor arabada.. kiraya çıkayım desen 5 binden aşağı ev yok akıllıca bir yatırım yapmış borç ödenir sonuçta o ev o araba ikinizin olacak..
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam evlenirim tabi ki, yani sonuçta o ev ve araba aynı zamanda benim de sayılır :D Başka biri için bu borçlara girdiyse o zaman işler değişir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki birlikte yeriz cjcjjx
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevlet memuruyum. Oturduğum ev benim 900 bin lira değerinde. Yaklaşık 200 bin lira borcum var. Bu enflasyon beni çok etkiledi. Deyim yerindeyse zar zor geçiniyorum. Evlenmek istediğimde öyle bi masraflardan söz ediliyor ki evlenmeye korkuyorum. Çünkü eski borç, düğün borcu derken evin huzuru kaçacak biliyorum. Sırf evlenmek için evi satsam borcu kapatsam evlensem bir daha ev alamam onu da biliyorum. Bu konuda anlayışlı biri gerçekten yok. Evlilik konusu açıldığında damadı daha da nasıl borç mezarına gömeriz diye düşünüyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama ama ben senin gibi birini arıyorum ve aklımda sadece sade evlilik olan biriyim bana hiç böyle denk gelmedi ki. Kader işte.. şimdiki kızlar istedikçe istyor ben zenginlik meraklısı değilim böyle abartılı istediğim de yok ama kısmetim böyle iste
Cevap sahibi+1 yıl@Sormayadevamke bilmem belki kader bizi buluşturur. Tanışmak istersen eğer.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik söz konusu olunca ev araba hesabı yapan biriyle hiç o yola girilmez. Evlilik şirket birleşmesi gibi değil gönüllerin birleşmesi ile kurulan bir ortaklıktır. Evlilik iş ortaklığı değil hayat ortaklığıdır ve gönlüne giremediğimiz bir insanın evine/arabasına girmenin hiç bir değeri yoktur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. evlenirdim tabi ki. sonuç olarak evlenince ikimizin olacak
12 Yorumla- +1 yıl
acaba öyle mi oluyo? belki de lafını yapicak yeri gelince
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ortak bir kararla alındıysa evlenilebilir.
16 Yorumla- +1 yıl
yok evlenmeden önce kendi almış kendisi borçlu
- +1 yıl
Aslında iyi bile olabilir bu durum. Neticede ev ve araba gereklidir.
- +1 yıl
maası cok olsa da borca gitmiş de olacak yüklü miktar. ama diğer yandan da borç bitince rahatlanılacak diye mi düşünmek lazım
- +1 yıl
Aileden, akrabalardan yardım görüyor mu?
- +1 yıl
hayıırr hatta ailesine de yardım ediyo
- +1 yıl
Siz bilirsiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisi de çıkış dememiş kii bi kez daha düşünürüm 😀😅 sonuçta evlenmeden önce almış olacağı için ileride bi şey olsa üzerinde söz sahibii olamayacağınız bir mal varlığı amaa o borca birlikte gögüs gereceksiniz. Büyük fedakarlık buuu bi kez daha düşünmek lazım gerçekleri gözardı etmemek lazım..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBorç dediği bankadan kredi ise ya da öz ailesinden yani özkardeşleri ya da anne babadansa sorun değil. Ama başkasına böyle konu için ağız açanla evlenmem. Borç benim gözümde zorunda kalmadan yapılmaması gerekilen bir şey. Hiç sevmem, inşallah hiç kimseye borçlu kalmak zorunda olmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta sevdiğin insan noğlacak hayat musterek senin varsa borcun seninki odenir onun varsa onun ki aynı yola baş koyulmuş sonuçta
10 Yorumla
+1 yılEvlilik konusu benim kararım olmuyor bizim evde. Denedik olmadı. Aileme bakıyor her şey. O yüzden de ben evlenmiyorum. Hiçbir türlü evlilik olmaz. Onlar seçecekse hiç evlenmem daha iyi dımı
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların geneli para avcısı öyle olmayan varsa üzerine alınmasın
bir çok maddi şeyin hesabını anneleriyle yaparlar hatta sanki hayatın garantisi var
zengin biri batabilir borçlu biri borcunu öder durumu daha iyi olabilir
kişi iyiyse evlenilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSoru çok saçma Eve kira vermek yerine taksit ödeyerek evi almak istemek gayet mantıklı toplu taşımaya güvenmek de akıl kârı değil birazcık refah düzeyim artsın deyip araba almıştır sırf bunun için evlenecekseniz evlenmeyin yazık adama
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. hani test ederdim sanırım. benden faydalanmak mı istediği şey. tesadüfen denk geldiyse ok sorun değil. o an karar veririz beraber belki evi yarı yolda bırakırız satarız yani. illa borcu odencek diye bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılEv, araba alıyorlar. Evlenecekleri zaman aile bireylerinin üstüne yapiyorlar ya da aile bireyinden hibe gibi gösterip eşi ortak yapmıyorlar. Niye ben o zaman o borca destek olup, kendimi yirtayim ki? Kusura bakmasın.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam evlenirim makul şeyler sonuçta ev araba ileride de almak için uğraşacağımız bir şey en azından şimdiden ödenir gider.
Ama şu açıdan düşünüp evlenmek istemeyenlerde olabilir düğün, ev eşyaları zaten büyük masraf bir de ev, araba borcu hangi birini ödeyeceğiz ileride sıkıntı olur diye istemeyebilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu site beni çok şaşırtıyor yani bu soruları gerçekten nasıl soruyorsunuz sanki ülkenin refah seviyesi isveç borcu olmayan yok sanki bu ülkenin bir çok kızı da kendini prenses sanmaya devam etsin
10 Yorumla
+1 yılEv araba kafasıyla iş yapan bir zihniyet ile evlenmem. Şimdi neden diye soracaksın. Evin parasını borsada hisse senetlerine yatırarak 2 ev alacak kadar kazanırım sadece 1 haftada.
00 Yorumla
+1 yılBorçluyken de bir şekilde hayatta kalmış sonuçta o kişi. Evlense ve eşi de gelir sahibi olsa gayet güzel geçinilir. Şayet batık değilse bence çok da büyük bir engel teşkil etmez bence.
00 Yorumla
+1 yılJdkdldlf aklıma geldi. Bi çocukla birlikteyim ama 4 aydır filan görüsüyoruz surekli evlenmeyi düşündüğünden bahsedıyodu benimle. Snra ben araba aldım çok az bi borca girdim. Benden ayrılmıştı :D benden snra bi kızla tanıştı evlendi. Ben ciddiye almıyodum onu durumum baska Ama gerçekten eğer bi evlilik planı yapılıyorsa ciddi ciddi.
borca girerken karsı tarafın fikri alınmalı 😊
00 YorumlaBu durum ilişkinin devamı için bir artı ise ve kendi keyfinden ziyade yatırım için yapılmış bir hamle ise elbette evlenirim. Hatta destek olurum. Ancak keyfi için yapıyor ise iş değişir
00 YorumlaEv ve arabayı evliliğimiz için alıyorsa evlenirdim. Ondan takı istemek yerine, borçlarına verir. Olur biter.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyata takılan biri değilim, çok şükür kendime yetebiliyorum. Bu nedenle seviyorsam eğer evlenirim. :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEv aldiysa sorun yok ama araba cart curt icin borcluysa evlenmezdim degeri kolay dusebilcek esyalar icin borclanmak aptallik
00 Yorumla Hayır.
Çalışıyorsanız borçları ortak ödeyip tapuya, ruhsata adınızı yazdırırsanız olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. borc ödenir Allah cc nun izniyle !
önemli olan o borcu öderken ki sıkıntıyı birbirine yansıtmamak...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiysem evlenirim tabi. Borcu olması sorumsuz olduğu gerekçesini doğurmaz. Aksine sorumluluğu çok fazla ve akıllı biri olduğunu gösterir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo ev arabayı kendine aldıysa evlenince beraber ödersin sonuçta şu an kira uçmuş durumda o parayı kiraya verene kadar evin kredisini ödersin evi olan arabası olan birini bulmuş bide borcu var diye düşünmek saçma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi, saygı, muhabbet varsa neden evlenilmesin, sonuçta ev araba için yapmış adam borcu, birgün ödenir biter
00 Yorumla bunu soran biri ile evlilik sözleşmesi yapar evlilik öncesi edinilmiş mallar boşanınca paylaşıma dahil edilemez maddesi koydururdum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sanırım kadınlara yönelik bir soru. Yine de cevap verecek olursam; elbette evlenirim, borcunu da birlikte öderiz.
00 Yorumla
+1 yılEvlenirdim Seviyorsam Olabilir En Azından Akıllı Bir Yatırım Yapmış Diye Düşünürüm
017 Yorumla- +1 yıl
Elif senden bir şey rica edebilirmiyim
- +1 yıl
@Bullent33344 neymiş
- +1 yıl
Beni takip edermisin hemşerim
- +1 yıl
@Bullent33344 nedenmiş acaba
- +1 yıl
Hemşeri olduğumuz için olabilir mi acaba
- +1 yıl
@Bullent33344 her hemşeri eklenecek diye bir şey mi var
- +1 yıl
Yokta senden ufak bir rica sadece
- +1 yıl
@Bullent33344 takip için mi yoksa başka bir iş için mi
- +1 yıl
Takip için ne olabilir ki GBT sorgulamayacam
- +1 yıl
Elif harbiden konyalı mısın? Şaşkınım şu an
- +1 yıl
@UniversalSoldier evet ne oldu ki
- +1 yıl
Antalyalı gibi geldi. Bende konyalıyım da ondan dedim. O zaman profil arka plan meram bağlarına ait sanırım sjsdjjjdiduddudu
- +1 yıl
Eliff herkesi takip et kız 😄 burdan soramiyorlar mi acaba
- +1 yıl
@izmirli_beyy takip edince ne olacak anlamadım gitti 😅
- +1 yıl
@Jöh06 farkındayım 😅
+1 yılOrtada bişey var sonuçta.. bu sorun değil bence.. ben yıllardır eşimin yiyip içtiklerini ödedim. zorluk cektim. keşke ev araba borcu olsaydı..
04 Yorumla- +1 yıl
Bilsem bu borcu ve borcun sebebini evlenmezdim.. değil evlenmek tanismazdim heralde☺️
- +1 yıl
@Kafkas001 hayır ama çok çok zor geçti.. ekmek almak için evdeki kuruslari topladık resmen.. tam sekiz yıl.. rezildi. ustumuze başımıza bişey alamadan geçti.. maaş hacizli kalan eline geçen para yarışı içki yarışı ev kirası.. çok kötüydü.. eşim de düzgün değildi.. neyse hikaye uzun boş ver.. sonra ayrıldık zaten.. ama alkol yüzünden.. yani ben ekmek bulamiyoken kapı kapı dileniyoken o içti... şimdi tekrar beraberiz.. şu an böyle olmak zorunda..
+1 yılSoru senle alakalı olduğuna göre. Adama ikinci bir borç düğün masrafı olacak şeyler acmayacaksan evlen yuvana bak
00 Yorumla
+1 yılEğer düzenli olarak ödemelerini yapabiliyorsa evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Soru bana ozel sorulmus. Ev ve araba da aldım. Aracın borcu yok. Evin var. Kendi kendine kredisini oduyor. Seviyorsam. Evlenırım.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan yeterince tek ölçün de sevgin olur. Bu devirde imkansız borç olmadan hayat kurmak zaten.
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın adam atılım yapmıs biseyler almıs gayet ayaklarıı yere basan biri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEv içi olabilir sonuçta evlenicez ve orada yaşıycaz hatta beraber öderdik borç erken biterdi
00 Yorumla
+1 yılBorçsuz hiç bir şey olmaz bunda büyütülecek bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılEv ve araba almış sonuçta parasını çarçur etmemiş.
00 Yorumla
+1 yılErkek düşmanı feminizm ve 6284 varken hiç kimseyle evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılParaya mala mulke onem verenler bi zahmet edip beni engelllesin. Az insan cok huzur...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlenmim, sonucta ikimiz kullancaz kalcaz o evde tabikide. Haa yok baskasi icinse ozaman kusura kalmasinn..
Zaten alinacak olan seyler yani
00 Yorumla
+1 yılEv, Araba Yatırım Aracı borcunu da kendi ödeyen biri Zaten evlenmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkanka sonuçta o ev ve arabayı beraber kullanmayacakmısınız?
00 Yorumla
+1 yılBorcu beraber ödeyip arabayı bana verecekse ben varım 😂
00 Yorumla
+1 yılgenelde erkek evlenir genelde kadın evlenmez çünkü kadınların yuzde doksanı paraya tapar
00 Yorumla
+1 yılEvlendim birde araba borcu değil 2 mln tl 2020 hesabı ile bankada borcu vardı ödedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisi için almışsa yatırım der kabullenir hatta borcuna bile yardım ederim çalışıp.. fakat benim eşimin bana yaptığı gibi ailesi veya başkası için borca girmiş biriyle asla evlenmem şimdiki aklım olsa evlenmezdim yani geçmişte evlendim çok pişmanım gençlere tavsiyem asla bu hataya düşmeyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Borcun miktarına, ödeme gücüne göre değişir.
00 YorumlaEvlenirdm hatta calisiyorsam eğer beraber oderdik borcu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri düzgün biriyse yeterli bence evlilik için. Borç biter ama karakter baki kalır.
00 Yorumla Evi anlarimda, borcla araba? Borcu seven insanlar hep borc icinde yüzer.
03 Yorumla- +1 yıl
3 kredi çekip 0 nakitle araba aldım ne alakası var
- +1 yıl
@napıcambenbb ben sahsi fikrimle senin ukala simarik satasmanin ne anlami var?
- +1 yıl
@napıcambenbb üstelik hayal fantezi dünyasinda yasayan bir cahil, sitede troll sorularla ilgi görmeye calisan bir karakter bana yorum yapiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBorcuo olmayan biri risk almayı bilmeyendir ve borçla zengin olunur
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya.. neden böyle? Yıllardır borç yapmayim sağa sola karta vs diye diye bişey sahibi olamadım. borca girdim durumum o zamandan iyi çok tuhaf 😂demekki borçsuz bişey olmuyo aşırı ironik
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 zengin led boyle zengin oluyor ciddiyim Ben bankacilik da yaptim😀😀
- +1 yıl
🤩 doğrudur 😂
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 😀 sana taktik vermemi isterden yaz
+1 yılBu hayatta borcu olmayan kaldımı
Ne güzel en azından mal sahibi olacak borcu bitince00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklın varsa evlenme. O borçlar bitmiyor , yeniden artıyor hayatını zehir ediyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv için de borç olsun bi zahmet kira ödemek enayiliktir en azından evin kredisine gitsin kira parası
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu evi arabayı tek kendine almadı tabikide ailesi ile birlikte rahat yaşayabilmek için almıştır. Niye evlenmeyesin
00 Yorumla
+1 yılBunlar ıcın evlenmeyen bırı sadece maddeye bağlı evlılık arıodur demektır amma velakın askı besleyen manadır günümüzde ekonomık krız var bence kadın dedıgın de sabredebılır ve etmelı de herkes sevdıgı kadına güzel yaşam sunmak ıster kı zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ev ve araba duruyorsa evet. Sadece borç duruyorsa hayır 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBana güvenerek almadı ya almış zaten bir art niyet göremiyorum evlenirim
00 Yorumla - Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne