Aileler ile tanıştık.
Bana her zaman küçük bir kız çocuğu gibi yaklaşıyor ve değer veriyor hal ve hareketleriyle bunu tasdikliyor
Ama birden böyle bir şey söylediği zaman çok şaşırdım
Bunun etkisi olabilir diye düşünüyorum

Dün sevgilim ben komite sınavından çıkınca bana senden bir kızım olsun senin gibi gözleri senin gibi gülüşü senin gibi bakışları olsun içimi ısıtsın dedi.
(Ben tıp fakültesi besinci sınıf öğrencisiyim o bu yıl mezun olup asistan doktor olarak çalışıyor )
Samimi de olabilir, amaçları farklı da olabilir. Bunu anlamanın tek yolu var zamana bırakmak ve size olan yaklaşım tutumu çok önemli ve en önemlisi siz eğer ki sevgisinden ve güveninden eminseniz bence sorun yok. Dediğim gibi ama neler olacağını zaman gösterir anlık olarak bu tür şeyler çok fazla söylenir ama bir sonuca çıkmayan çok ilişkilerde var günümüzde.
Merhaba.
Bu sorunun cevabını sadece siz verebilirsiniz onu en iyi tanıyan siz olduğunuz için niyetini tahmin ederek bilebilirsiniz kısmen fakat burada ki yorumlarımız gerçeği pek yansıtmaz bunu en iyi anlamanın yolu, size karşı olan davranışlarıdır bir de içinize sinmiyorsa birtakım durumlar demek ki yanlış olan başka durumlar vardır durum tam anlamıyla budur esasen bence.
Merhaba, niyeti eğer evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmek değilse gerçekten samimidir diye düşünüyorum ama eğer niyeti buysa çıkarına hizmet etmesi veya menfaatine sebep böyle söylemiştir yani başka bir açıklaması yok. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
4Cevap
Amacı direkt çocuk yapmak işte
Bu söz tek başına sevginin işareti olamaz, davranışlarına da dikkat eder, eylemleri ve söylemleri tutarlı mı? En çok buna dikkat etmek gerekiyor
Komple boş yapmış üni de birde evlilik. Kanka birlikte olmuyorsaniz birlikte olabilmek için hafif yemlemis seni
Seviyordur heralde onu en iyi tanıyan sensin naaıl ne biçimde söyledi bilirsin
yani ilk okumaya başladığımda samimiyetsiz gibi geldi ama bunu aranızdaki ilişkiyi bilmeyen bi insanın bilmesi imkansızdır davranışlarına, eylemlerine ve sözlerine bakarak bunu kendin çok daha iyi anlayabilirsin. Eğer ciddiyse bu çok tatlı bi şey
Erkekleri yaşı ileri gitmemiş ise ciddiye almayın. Zaten bebek söylemine giren erkek ilişkiyi hemen evlilik boyutuna getirir. Nokta..
Bunun cevabını en iyi siz verirsiniz biz be desek boş.
Bunlar hep berdan mardini çakması inanmayın bu şeylere 😁
İkinizin Burcu nedir y
samimi de olabilir yapmacık da bunu biz bilemeyiz.
Saçma saçma konuşuyor işte
Ay bende istiyorum yaaa:)
Yalan boş laflar inanma
Hepsi yalan göz boyama sakın kanma
Osur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?