Bir insana gönül verdiğim zaman, asla bahane bulmam. Fırsat yaratırım. Engeller varsa imkan ararım. Olabilecek son adıma son ana son katreye kadar sevdiğim insan için savaşırım. Kolay kolay vazgeçmem. Çünkü ben çok sevdiğim zaman ben bile vazgeçiremem kendimi sevdiğimden. Yarı yolda bırakmayı asla kendime yakıştırmam.
Zaman gelir, an gelir Sevdiğim insan öyle bir şey yapar ki elim kolum bağlanır, söyleyecek sözüm biter o zaman ancak susarım. Benim için imkansız aşk yok. Ama bir aşkı imkansızlaştıran insanlar hayatta her zaman var ne yazık ki. Siz ilişkinize tuğla koyarken sevdiğiniz balyoz vuruyorsa, zaten bir süre sonra imkan da, emek de sevgi de çare olmuyor. Vazgeçiyorsunuz feryat figan...
Yok sevmek iste diyorum ya bana göre sacma degil ben Ask diyorum Asik olmak bambaska birini sevmek baska ask kendini bildigin kaybettirir anlatamiyorum ben ya türkcem bozuk hahahaha bu arada bunu hep diyorum yaziyorum yabanciyim simdi neden böyle anlatiyor neden böyle yaziyor diye olmasin 😂
Yok yok ben anladım seni. Sen birine aşık olunca aynaya bakıp "napıyosun sen ya kendine gel kızım, noluyo sana bu tripler ne " falan diycek birisin aşık olunca djdjrj
Sanirim öyle ama bilmiyorum belkide öyle olmayada bilir ben zaten birine asik olmak icin ilk önce o kisiyi tanimam lazim tanimadigim etmedigim görmedigim birine nasil asik olayim ki resmi yok birsey yok sacma gelir bana
Uuu valla işin zor. Seni sevcek adamın da işi zor ahah 😂😂. Resmini gönderceek tanıycaaaksıın. Sonra bi bakcan iyi biri mi ya nerden bilcem biraz daha tanımalıyım falan jdjdj sonra devam etceksin konuşmaya iyice tanıycaksın falan. Adam artık vazgeçmek üzereyken ya ben galiba seni sevdim gibi diyceksin gelecekte ki kocana 🤣
Resmini görürüm tabiki yahuu. Ama öyle " aman tanımazsam aşık olamam. İyice konuşup tanıyım inciğine cıncığına kadar irdeleyip aşık olmamak icin bi sebep yok o zaman seviyorum seni " demem sen gibi 😂😂
Genelde biriyle tanışıp çok sevdiğimde aşık olma şeklim şudur :
Nee akrep mi 😱. Akrep burcusun yani su grubusun ve kimseyi sevmedin hiç bu yaşına dek haa... hayatta inanmam fjfjjf ben balık burcuyum. Su grubuyum. Şaşırdım. Çok şaşırdım. Ben daha çok başak aslan falan gibi kalbi ecza dolabı gibi biri oldugunu sandım dndjdj
E yaniii. Yanii dedim illaki olmuştur. senin daha cringe versiyonlarını da gördüm fjfjjf zamanında birilerine sevgilim aşkım diyip sonra ayrılınca hiç aşık olmadım ki diyenleri 🤣🤣. Onlar daha beter fjfjf
Öyle bi balık burcuyum ki tanısan dersin bu dili dikenli tel gibi olan bu acımadan eleştiren adamın içi çukurova pamuk tarlasıymış. 🤪😂😂. Öyle diyollaaa bilemedim djdjdj
Sen de akrep gibi ıçinde fırtınalar kopup dışında yaprak kımıladamayan böyle içine atan suskun böyle iğneleyen sinsi bi tarafın yok. Ben de hala akrep olmana şaşkınim dnjddj
Öyle diyorsanız öyledir ne diyelim 😄. Yani hiç aşık olmadim falan diyince dedim bismillah. Aşık olunmaya değer kimseyi görmemiş. Kimi görse " ıyhh sen kimsin den ben sana aşık olcam bee " diyen biri gibi hayal ettim. Belki biraz ego kokusu gelmiş olabilir burnuma 😝😂😂
Hayir yalan degil olmadim benim icin mantik hep ön Plandaydi ve bana cocukca iliskilerde sacma geliyordu acikcasi ama artik tabi birini sevmek asik olmak sevilmek bende isterim
Yeaanii narsist olabülüüğmüü acep bu kız dedim ama sonra dedim bu çok ağır olur. 😂Belki de yanina kimseyi yakıştiramamıştır belki de sevmiştir ama olmamıştır falan dedim. Egolusun diyemem ama kendini eleştirmedigin için acaba bu kendini bu mükemmel mi sanıyor hissi uyandırıyor karşıdan bakinca🤣🤣.( ben genelde agır konuşurum. Hiç biri kırma amaclı değildir. Küsüşmece olmasin lütfen ) 😂😂
Cok sagol ya kfkdk bu kadar aciksözlü oldugun icin burdan tebrik ediyorum sana kdkdkdkd evet ama öyle anlaşila bilir dedigim gibi Narsist biri degilim yeri geldiginde özürdilemesini bilirim kendimi düsünmem sadece ama kendimi yok da sayamam bu duygular cok önemli karsimdaki kisi o hissi vermesse bana karsi tabikide bende adim atmam
E ne güzel o zaman. Sonunda hakkında iyi bir seyler de duyduk 😜 Yahu insan niye kendini saklar. Madem böylesin niye kimseyi begenmiyormuş gibi konuşuyordun djdjdj 😂😂
Begenmiyorum degil ama bazen abaza cikiyor Light erkek cikiyor Haluk cikiyor yani dört dörtlük beklemiyorum tabikide ama merhamet duygusu olmuyor saygi olmuyor anlayiş olmuyor ben saygi merhamet anlayis biri istiyorum öyle kisilerde elbette vardir biliyorum
Şartlar zorlanmayacaksa neden var? Her şeyin çaresi var ölümden ve olandan başka.. Yeterki istenilsin bazı şeyler gerçekten ve içten.. Gerisi elmanın çöpü, üzümün sapı..
Evet şartlardan sebeb severken biten bi iliskim oldu maalesef 😣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fazla paramız yoktu ayrıldık sevgili vs iyi gidiyorduk işi ciddiye dökmek istedik 🤵👰 baktık ortam kötü ekonomi vs iyi değil kazandığımız tek kişiye zor yetiyor yolları ayırmak zorunda kaldık