Hic kimseyi sevemiyorum, beğenmiyorum heycan duymuyorum neden?

merhaba kızlar, 27 yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. Duygusal anlamda da kimseyle konuşmadım kısacası gelen teklifler haddinden fazla olsa benim içimi açacak kimse olmadı. Taki 28 yaşında karşıma birisi çıktı. Aşık oldum birbirimizi çok sevdik. Ve nişanlandik. 1 yıl nisanli kaldık. Düğüne 1 ay kala saçma sapan bir şeyden dolayı ayrıldık. Çok severek ayrıldık ama çok kötü ayrıldık. Ayrıldıktan sonra benimle tekrar konuşmak ister gibi pişman olmuş gibi yazdı konuşmaya çalıştı ama ertesi gün tekrar hakaret etmeye başladı bu 5 ay devam etti. En son bende hakaret küfür ağzıma geleni saydım. Biliyorum çok kötü yanlış bisey ama beni çok zorladı. Hak da etti. Konuşmak isteyen düzgün emin şekilde konuşur. Bu sanki beni oynatıyor muş gibi kafası esince geliyor kafası esince hakaret edip gidiyor gibi çünkü ayrılalı hazmededi en büyük sebepten Annesi oldu ama o bunu kabul etmiyor. Yani anlaşamıyoruz nekadar sevsek te en son beni engelledi ve 6 ay geçti engeli bu kze hiç kaldırmadı. Sizce birini mi buldu yoksa unuttu mu merak ediyirum. Bende kendi önüme bakıyorum. Tekrardan birini yine sevebilir miyim diye ama yok yine eskisi gibi oldum hissizleştim içim kimseyi almıyor bi yandan yaş 30 oldu çevre baskısı vs. İyice bunalıma girdim. Hevesim yok kimse beni heyecanlandırıyor. Sizce ne yapmalıyım. Bu gidişle evde kalacam.

Hic kimseyi sevemiyorum, beğenmiyorum heycan duymuyorum neden?