Boga burcu akrep yukseleni yazilim muh okuyan biriyim uzunum ppdeki benim cogu kisi sahte sanar neden manita bulamiyorum nerde hatam var aslında buluyorumda amacları yatak oluyor neden
3 ay
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bu işlerin yakışıklılıkla falan bir ilgisi yok daha 22 yaşındasın ve zamanla öğreneceksin sen de göreceksin ki insanlar aşk geliştirecekleri kişinin karakter sahibi eğlenceli konuşkan hikayeleri anlatan hikayeler yaratan kişiler olmasını ister ya bir evin içinde dahi olsanız eğlenebilmeniz gerekiyor bir sinemaya gittiğinizde sadece film izlemekten ibaret değil çevreyi filmi oyuncuları o atmosferi diğer kişileri de deneyimlemeniz onlar hakkında dedikodu yapmanız fısır fısır konuşabilmeniz gerekiyor belki sen çok yakışıklısın ama içine kapanık olduğun için kimse senin ambalajının işini merak etmiyor derinlerine nüfuz etmiyor ya da ambalajını beğenip sana gelen kişiler aslında sadece senin dış ını istiyor bedenini istiyor nasıl ki kadınların metalaştırılıyor erkekler de metalaştırılabilir yani bu işlere yakışıklılık falan olaraktan bakma herkes toprak olacak sen de toprak olacaksın olaylara biraz daha manevi yönlerden yaklaşman gerekiyor biraz daha deneyim açısından yaklaşman gerekiyor sen ne kadar bilgiyi kültür sahibisin ki bunu hem konuşmalarında bilgi dağarcığınla hem de konuşma biçimindeki kültürle karşındakine gösterebiliyorsun önemli olan şey bu daha çok gençsin ama dediğim gibi daha gidecek yolun var ee kendini üzme içine kapanma daha aktif bir şekilde yaşamı yaşamaya çalış
Çağ bozuk ondan çoğu insan flörtleşmeyi seviyor sevgili olmak ve ilerisini yaşamak istemiyorlar (ciddi ilişki-evlililk)
Yok evlilige gerek yok dndn
Örnek ndndnd
Hahahajajajs kanka hâlâ yiyen oluyo mu bu numarayi
Numara degil bulamiyorum neden