Bu resmen yalnızlık laneti?

Merak ettiğim bir şey var. 25 yaşındayım ve bugüne kadar 1 tane bile sevgilim olmadı. etrafımda ne kadar arkadaşım veya yakın olduğum (kız erkek fark etmeksizin) kim varsa haftası olmadan ( bazıları saatlik ) insandan insana atlıyorlar resmen. gömlekten daha hızlı ilişki değiştiriyorlar. akşamları kahve içmeye oturduğumuzda anlattıkları tek konu " kanka bir kız düşürdüm efsane sevişiyor" "kanka bu kızı yedim bitirdim" veya "kanka o esmer çocukla işimi gördüm şimdi sıra sarı uzun olanda" "ayyyy durun şimdi mert geldi arka masadaki çocukla daha fazla kesişemiycem. Samet de benden mesaj bekliyor hala.(isimler gerçek değil)"

Anlayamadığım şey şu biz düzgün durduğumuz için mi olmuyor bu işler? yoksa illaki tabiri cağizse bunlar gibi Pez***** veya Flörtöz mü olmamız gerek?

Kimse kusura bakmasın ama ben bir erkek olarak bile daha öpüşmüşlüğüm yok kimseyle. kızlar yanlış anlamasın bence bu durumların kızlar için daha kolay olduğunu düşünüyom sadece. ellerini sallasalar o el daha kalkmadan yapışırlar zaten abaza kesim.

Çok denedim maddi olarak hiç bir sıkıntım yok çok şükür. Hatta şu ekonomide bile eskisinden farkı yok benim açımdan herhangi bir şeyin. veya şans desen öyle bir şans var ki zar atsam üst üst istediğim sayılar bile gelir. Ama ne hikmetse her şey mükemmel işlerken konu aşk veya sevgi oldu mu tık yok resmen. Hayatımın belli bir dönemi böyle olsa diyicem hadi neyse. yok arkadaş Ne lise de Ne üniversitede ne İş hayatında Ne sosyal hayatta yok yok yok olmuyor yani. büyü tarzı şeylere de inanmam öyle beni ne zaman bir cinci hocaya götürseler haftasına ya ölüyor ya da kaçıp gidiyor uzaklara :D hepsi şarlatan bana göre :D

Ben açıkçası yaşıyacağım her şeyi ve kendimi ilerdeki eşime saklıyorum. (olursa tabi) ama arkadaş daha bırak eşi, sevgiliyi de geç iyisin hoşsun veya tatlı çocuksun diyen bile olmadı. hiç ilişki olmadan nasıl evlenicek insan dimi? Allahıma ne kadar şükür etsem az cidden. çirkin değilim veya yine çok şükür hastalık veya bir engel durumum da yok ama etrafımdakilere bir bakıyom Allahım Allahım kör olsa kokusundan yanına yaklaşmıyacağın insanların yanında 3-5 kız ya da erkek. bu ne yani böyle artık. Resmen hayat bizimle dalga mı geçiyor bu şekilde?

Bu resmen yalnızlık laneti?