Saplık yalnızlık?

18 yaşındayım bu güne kadar flort ettiğim kızlar 5 i geçmez bazı konuştuğum kimseler le çok yoğun duygular yaşadım ama karşılık bulamadım merak etmişimdir konuştuğum kızlara olmadığında hep sormusumdur benden kaynaklı olmadığını söylediler hep ama sanmıyorum beni kırmamak için söylediklerini düşünüyorum duygusal düşünceli hassas açık sözlü iyi niyetli bir insanım bunu ego olarak algılamayın konuştuğum kimseler benimle ilk aşamada hoşlanıyorlar fakat daha sonradan soğuma gözlemledim takıntılı ve diğer davranışlarım la alakalı olabilir mi ya da bu normal mi kendimde kusur arıyorum bi insana çabuk bağlanırdim ama eskisi kadar değilim ama bir kıza karşı çabuk duygular besleyebilirim ya da hoşlandığımı çok mu belli ediyorum bilmiyorum ve bir kız arkadaş da yapmak istiyorum yalnızlık ve saplik koyuyor üzülüyor insan bugüne kadar sevgi nedir tatmayan bir insan olarak bunu tatmak istiyorum ama yok kursağımda kalıyor biri benimle olsa köpek gibi sevgimi ilgimi kusacağım ama yok yalnızlık sabah sekiz akşam beş sanayi üniversite bir yandan zor
Saplık yalnızlık?