Güncellemeler
+1 yıl
Gidip gitmeyeceğim kesin değil tek başıma gidip napacagim, sen gelirsen giderim dedi.
Bn de her şey sınav sonucuna bağlı dedim
Bn de her şey sınav sonucuna bağlı dedim
Güncellemeler
+1 yıl
GUNCELLLLL
Kizda yani olabilir yazmış. Çocukta gitmek istersen haber verirsin bana olur mu demiş. Bu ne demek, ne anlama gelir. Daha öncesinde de konusmusluklari var. Sevgili flört değiller. Geçen gün kıza seninle gün içinde ilgilenemedim yazdı kızda ilgi beklemiyorum ki kaldiki yazmak gibi bi mecburiyetin de yok zaten demiş, erkek de saygı denen bir şey var tamam belki şu an öyle görünebilir ama daha farklı gorunmeyecegi ne malum yazmış. Fikriniz nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben de bazen kıza bu tür şeyler gönderiyodum bi halt anlamıyodu bende saldım engelledim hiç uğraşılmaz
Hoşlandığı için mi
Yanı siz hoşlanıyor muydunuz
Evet ama kız sürekli saf canım gibi davranıyodu bende bıraktım
Cidden bunu anlamayacak kadar mal olamazsın değil mi
Hoşlanıyor mu
Ya sıkıntılar var eski sevgilimin akrabası.
Bide geçenlerde gamzedeyim deva bulmam şarkısını açmış videonun üzerine de bir tarih atıp yanına sonsuzluk işareti koymuştu. Yanı sevgilisi var diye dusundum
Kız çevresi genişse arkadaşça söylemiş olabilir.
Teşekkür ederim haberleşiriz, kesin gidiceksin o zaman yazdım emoji attım. Nasıl bi cevap aşırı samimi değil dimi
Değil, evet gidelim veya hayır canım istemiyor demen lazım. Böyle bir mesaj alsaydım ne saçmalıyor bu deyip başka arkadaş bakardim
Benim mesaj aptalca mi yani
Ayy şu an kendimi kötü hissettim
Net değilsin. Başından sağmak için atılmış mesaj gibi geldi bana
Ayyy ya aslında öylede demek istemedim ama ne diyeceğimi de şaşırdım
Bakalım o ne dicek
boş ver gitme heyecandan bayılırsın sen
Ahahaha yok be. Dediğim gibi kafamı karıştıran iki durum var. O yüzden yanaşmak istemiyorum
Ozaman hiç gitme
Yalniz geçen hafta gece konuşurken iste sence dışardan nasıl görünüyorum söz veriyorum bu anda kalacak unutacak dedi bikac şey söyledim
O benim için paragraf dizdi resmen anlattı. Bende nasıl bu kadar iyi tanıyorsun dedim. Buluşmadık bile çünkü. Bazen kalp gözüyle bakmak derler ya öyle dedi Bende o bende hiç yok ya gözümün önünde kini göremem dedim ona ne şüphe yazıp emoji attı
Gelinlik seçmeye başla
Alay etmeeee
Gelin Arabası şoförü olurum sizin için ücretsiz hemde 😂
Yaaaaa niye alay ediyorsun amaa
Tamam bak senin şüphelerin varmış önce onlardan kurtul ne istediğini ne hissettiğini kafanda düşün bir ondan sonra bu yola koyul. Şüphelerinden arınmadan umut verme
Teşekkür ederim. Aslında onun ne istediğinden de emin değilim ondan da cekiniyorum
Ayran gönüllü biri olabilir hemen kaptırmamak lazım. Ben ilk başta bir çok kıza bu teklifi yapan sonra birini düşürüp onunla eğlenip takılıp bırakacan biri diye düşündüm
Hâlâ ayninfikirde mısın peki
Hayır seni tutuyorum 😂😂
Yanı hoşlandığı fikrinde mısın yoksa takılıp birakacarı kız mi
Ahahahahha evet beni tutmalisun tesekkur ederim
Bunu hemen anlayamayız konsere kiminle gittiğine bakmak lazım
O zamab aslinda guzel bi soru sormusum
Takip et beklemede kal bakalım biraz daha gözetle konsere kiminle gittiği önemli
Kokseri atar fpto atmaz ki
ya da erkej arkadaslari ile gidet
Yok kesin değil tek başıma gidip ne yapacağım sen gelirsen giderim bende dedi
Eee sana gelinlik seçmeye başla diyorum ben 😂😂😂
Yaaaa coj kotudunn ama (:
Hahah mutluluklar diliyorummm
Aaaaaaa
Yani demiş ki gitmek istersen ben de gitmeyi istiyorum beraber gidelim mi bana vakit ayırır mısın
Çekim var, beraber vakit geçirmek istiyor, sevgili değiller ama olabilir ilerde
Seviyor işte neyini anlamadın
Seviyorrr muu
Takılmak istiyordur kızla ya da hoşlanıyordur
Takilmak? Cinsel anlam mi
Bilmem orasını belki sadece gezmek tozmak içindir
Hoşlanıyor kızdan