Güncellemeler
+1 yıl
Allah cezasını versin. Sabah dersim var uyuyamıyorum ya belirtmiştim sabah dersim olduğunu dersler yüzünden çalışamadığını hayır ne ister ki böyle bi kızdan
Güncellemeler
+1 yıl
Uyuyamıyorum ya zaten zor durumdayım maddi manevi bir sıkıntıya daha yerin yok niye böyle yapar aptal
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sende git emeğinle kazan ya da git zengin koca bul mk
Onu bulana kadar böyle. Hayır belirttim zaten derslerimden dolayı çalışamıyorum aylık 2 bin lira bursum var ama dil kursuna gidicem bin lirayı annem oraya ver dedi diye. Buna noluyosa. Çlaışmıyorum ders saatleri tim gin ve haftada 5 gün. Napmamı bekliyor bundan zorla alan mı var
burs ara böyle ucuz şeyler yapma
öğrenci olduğunu kanıtlasana bana özelden birine söylicem yardımcı olabilir mi diye
Ucuz değğil ucuz aramadığın için bulamadım cinsellik olmaz dedim en baştan çinkü. Burs da bulunmuyor bulunsa da nolucak 200 tl veriyorlar
tamam bana özelden kanıtı göster ben bir tanıdığıma söyliyim ederse diye
Sen ankaralı mısın
hayır sen özelden yaz kanıtını göster bana ben o kişiyle konuşucam burs verebilmesi için
Takip attım sen yaz ben uyuyakalsam da sabah yazarım
yazdım
Herkesin iyisi kötüsü var olur öyle şeyler Twitter var mı
Twitter’da finansal köleyim diyen herkes böyle
Yaklaşım çok önemli karşı taraf istemede olmaz bende öyle birini arıyorum
Ben cinsellik beklemeyen köleysen olur diye belirtmiştim başta
Bunu konuşmadan olmazsa herkes kendi isteğini belirtecek
Belirtmiştim diyorum ya
Var öyle garip tipler. Alan memnun veren memnn onlara neyse
Kanka işte kendilerinde bi kadına harcayacak para olmadığı için bunu yapan erkeği de isteyen kadını da yara etmişler Allah denk getirmesin diyorum
Aynen kanka birde zaman çalıyorlar boş yere.
Evet ve ben cinsellik beklemiyorsun demi diye en baştan belirtiyorum hani beklese ne kadar verirse versin konuşmuycam. Zor durumda oluyorum ki finansal köle arıyorum, sonra zor durumumu anlatıyorum yok üzdün falan bilmem ne yazıyor sonra bu. Dileniyosun diyor ulan sen köleyim dersen sana sahiben oluyum diyene nasıl bunu diyebilirsin
İşte belki ilerde fikri değişir umuduyla tamam diyorlar. Ne alakası var dilenmekle. Sen onlara hoşlandıkları hayali veriyosun onlarda para veriyor. Normal iş bu.
Valla. O dileniyor asıl o tweeti atarak sahibe dileniyor. kendine verilen hediye alınır. Neyse ağır konuştum zaten. Sen de mi onlardansın o hayalleri kuranlardan
Ahaha valla iyi dedin. Yok canım ben sadece bir arkadaşa yardımcı olmuştum bu işi yapabilmesi için o yüzden biliyorum dönen muhabbetleri.
Öylemi haklısın vok haklısın ama bu kfr unutma
Tamam mı unutma
Ne? İyi misiniz beyefendi
🤣🤣🤣 zengin erkek almadan vermez beyni olan zengin
Yazik üzüldüm elimden geleni yapmak isterim
Amca oğlun varsa onu gönder
Anlamadım
Yaşın diyorum yani
Bırak ya dolandıramadin mi
Paraya mı ihtiyacın var
Evet abi
Buradanyazilmaz.. hersey.. tkp
Yok
Sen bilirsin
Parasızlık kötü Ne yapacaksın
Parasızlık değil mesele ben çok zor durumdayken bi sıkıntıya daha yerm yokken bu gece para gelir sabah mutlulukla uyanırım diye düşünürken tam brn uyuycakkrn böyle yapması
Nereden buluyorsan böyle sülükleri
Ezik ya
Yakınsan ben sana verirdim
Karşılık beklerdin
İllaki bedelsiz kim verirki
hayatından malları çıkart derim
Güzel numaraymis
Mal işte