Aşk İlişkileri Sizin flörtünüz size erken cevap yazıyor mu? aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Varsa eğer... Güncellemeler+1 yıl Veya sevgiliniz farketmez hshahsshhshs Sizin flörtünüz size erken cevap yazıyor mu? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Yazıyor evet.. İşimiz olursa ayrı konu.. Keyifli akşamlar.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yoo yüz saat bekliyorum MK tamda sinirimin üstüne yazdın şimdi telefonumu açmadı açsın olay cikaracam 0 3 Yorumla aysslay +1 yıl HAHAHHAHAHA olay çıkarsan da bir şey olmaz anacım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten de olmuyor ya çok sinirim bozuluyor yeter artık sabah yaziyoe günaydın sonra ebesinin şeyi hiç toplasan 5 cümleyi geçmiyor ya bence bana değer vermiyor artık ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sürekli uyarıyorum bide ilgilen diye inanır mısın uyardikca hiç yapmıyor ama şu an fena sinirliyim çok pis dövüşcem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl maalesef hayatımda flört diyecek birisi şuanlık yok, olursa söylerim 0 9 Yorumla aysslay +1 yıl Geç cevap yazan birinden iyidir belki de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geç cevap yazan insanları sevmiyorum açıkçası, saygısızlıktır bu Yorumla aysslay +1 yıl Ben de sevmiyorum ya tamam meşgulsün deKonuşma olsa bari aramızda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne yazıyor sana mesela ve hangi saat diliminde Yorumla aysslay +1 yıl Uyandığında yazıyor cevap veririm gün içinde kesik kesk devam eder gece de konuşuruz ben uykum gelince giderim Ama kesik kesik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boşuna zaman kaybı yapıyorsun Yorumla aysslay +1 yıl Dimi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle bence Yorumla aysslay +1 yıl 10 dk geç bakıyor hep Yorumla
PoPuLeR_CoCuK Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Flört ve sevgili tabirleri bana uzak kanks 😀 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl eşim erken cevap verir 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Eşiniz de geç yazmasın ya Yorumla
edabogazicii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Yazmıyor genelde ertesi gün yazıyor 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl SHHAAH fazla geç Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Geç yazınca ne oluyor? 0 6 Yorumla aysslay +1 yıl O ne öyle ya kesik kesik hep olmaz öyle Yorumla Jagras +1 yıl Ergene denk geldik yine, anlaşıldı D Yorumla aysslay +1 yıl Amca ergenim de akıl var mantık var Yorumla Jagras +1 yıl Sende yok işte :D :D Yorumla aysslay +1 yıl Hahaha yahu laf atmak nedir ya 40 yaşına gelmişsin az olgunlaş öyle gel sen Yorumla Jagras +1 yıl Dedi hayat tecrübesi olmayan şahıs :D :D Yorumla
Selcukdonmez3435 Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Maalesef flörtüm, sevgilim ve eşim yok. 0 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Yazmıştı 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl 10 dk geç yazıyor çok mu geç sence Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Flörtüm yok 0 5 Yorumla aysslay +1 yıl Benimde olacaktı da kendi saolsun Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Geç mi yazıyor Yorumla aysslay +1 yıl 10 dk geç bakıyor hep bazen 5 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Taktik mi yapıyor acaba Yorumla aysslay +1 yıl Bilmiyorum kii Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. yazmazsa silerim 0 3 Yorumla aysslay +1 yıl Bu geç cevap verme olayı ne acaba Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Neden geç yazdığını açıklamadan Naber diye yazarsa zaten biter. Yorumla aysslay +1 yıl Öyle cidden sbbsshs Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok ki 0 8 Yorumla aysslay +1 yıl Olur inş Benimde olacak gibiydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmasın gerek yok b. ktan olduktan sonra karşındaki gereği olmuyor saliyorum valla direk. Uğraşamam Yorumla aysslay +1 yıl Dediğinde haklisin ama ben anlaşmıştım ona üzülüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende biriyle anlaşıyordum beğendiğini söylerdi ara ara hatta 3 ay konuştuk açıldım sonunda kız arkadaş kalalım dedi bende istemedim uzaklaştım kızdan Yorumla aysslay +1 yıl Şaka gibiler ya 👀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece o söyledikleri yalan mıydı onu merak ediyorum 10.00 civarı başlardım 02.00 a kadar kesintisiz konuşurduk her gün. Yazık cidden kendisi kaybetti Yorumla aysslay +1 yıl Amaçları ne acaba uğraş bulmak mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem ki bilsem Yorumla
gicikbirbey Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hemencik yazar 0 5 Yorumla aysslay +1 yıl Maşallah Yorumla gicikbirbey +1 yıl Kendisi benim hayvansı cazibeme dayanamaz Yorumla aysslay +1 yıl Hahahshs bende cazibelyim Yorumla gicikbirbey +1 yıl O ayı resminden belli oluyor canim Yorumla aysslay +1 yıl Sjjajajjahshsh b Yorumla
Jackwinters Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Yok ki 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Geç yazmasından iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yazıyor evet.. İşimiz olursa ayrı konu.. Keyifli akşamlar..
Yoo yüz saat bekliyorum MK tamda sinirimin üstüne yazdın şimdi telefonumu açmadı açsın olay cikaracam
HAHAHHAHAHA olay çıkarsan da bir şey olmaz anacım
Gerçekten de olmuyor ya çok sinirim bozuluyor yeter artık sabah yaziyoe günaydın sonra ebesinin şeyi hiç toplasan 5 cümleyi geçmiyor ya bence bana değer vermiyor artık ya
Sürekli uyarıyorum bide ilgilen diye inanır mısın uyardikca hiç yapmıyor ama şu an fena sinirliyim çok pis dövüşcem
maalesef hayatımda flört diyecek birisi şuanlık yok, olursa söylerim
Geç cevap yazan birinden iyidir belki de
geç cevap yazan insanları sevmiyorum açıkçası, saygısızlıktır bu
Ben de sevmiyorum ya tamam meşgulsün de
Konuşma olsa bari aramızda
ne yazıyor sana mesela ve hangi saat diliminde
Uyandığında yazıyor cevap veririm gün içinde kesik kesk devam eder gece de konuşuruz ben uykum gelince giderim
Ama kesik kesik
boşuna zaman kaybı yapıyorsun
Dimi ya
öyle bence
10 dk geç bakıyor hep
Flört ve sevgili tabirleri bana uzak kanks 😀
eşim erken cevap verir
Eşiniz de geç yazmasın ya
Yazmıyor genelde ertesi gün yazıyor
SHHAAH fazla geç
Geç yazınca ne oluyor?
O ne öyle ya kesik kesik hep olmaz öyle
Ergene denk geldik yine, anlaşıldı D
Amca ergenim de akıl var mantık var
Sende yok işte :D :D
Hahaha yahu laf atmak nedir ya 40 yaşına gelmişsin az olgunlaş öyle gel sen
Dedi hayat tecrübesi olmayan şahıs :D :D
Erken yazmıyosa problemmmm
Maalesef flörtüm, sevgilim ve eşim yok.
Yazmıştı
10 dk geç yazıyor çok mu geç sence
Flörtüm yok
Benimde olacaktı da kendi saolsun
Geç mi yazıyor
10 dk geç bakıyor hep bazen 5
Taktik mi yapıyor acaba
Bilmiyorum kii
yazmazsa silerim
Bu geç cevap verme olayı ne acaba
Neden geç yazdığını açıklamadan Naber diye yazarsa zaten biter.
Öyle cidden sbbsshs
Yok ki
Olur inş
Benimde olacak gibiydi
Olmasın gerek yok b. ktan olduktan sonra karşındaki gereği olmuyor saliyorum valla direk. Uğraşamam
Dediğinde haklisin ama ben anlaşmıştım ona üzülüyorum
Bende biriyle anlaşıyordum beğendiğini söylerdi ara ara hatta 3 ay konuştuk açıldım sonunda kız arkadaş kalalım dedi bende istemedim uzaklaştım kızdan
Şaka gibiler ya
👀
Sadece o söyledikleri yalan mıydı onu merak ediyorum 10.00 civarı başlardım 02.00 a kadar kesintisiz konuşurduk her gün. Yazık cidden kendisi kaybetti
Amaçları ne acaba uğraş bulmak mi
Bilmem ki bilsem
Hemencik yazar
Maşallah
Kendisi benim hayvansı cazibeme dayanamaz
Hahahshs bende cazibelyim
O ayı resminden belli oluyor canim
Sjjajajjahshsh b
Yok ki
Geç yazmasından iyidir
Flötrğm yok anacım