Beni heyecanlanıdrmıyor napıcam?

ben 3 ay oldu biriyle tanıştım sevgili falan olduk. her şey istemsizce çok hızlı ilerledi bundan şikayetçiyim zaten. ailesiyle falan tanıştım. ipin ucunu tutamıyorum anlayacağınız. bu evlilik meselesi de beni strese sokuyor. sürekli biz kesin evlenicez gibi bakılıyor. ben birbirimizi tanıyalım dedikçe sözlü konumuna soktular. o ve ailesi aslında. teyzesini tanıyorum. sevdiceğin napıyor dedi o laf bana o kadar boş geld ki. ben sevmeye tanımaya çalışırken direk aşıkmışım konumuna soktular. daha birbirimizin huyunu suyunu bilmiyoruz. bunu ona da söylüyorum ama anlamıyor. sen başkalarına bakma sen ne zaman istersen ozaman olacak diyo çünkü kendisi sözde bana aşık!!! sorun şurda belki istediğim düşündüğüm gibi değil belkiçok iyi anlaşırız ama evlenmeyi istemicem. ben anlatamıyorum. annesi de bu aralar çok hasta bişey diyemiyorum. mesajını görünce bile heyecanlanmıyorum çünkü beni bu konuma kendisi soktu alışmam gerekirken tanımam gerekirken oldu bittiğe geldi. düşüncelerimi de ifade edemiyorum şu an ama kafam karışık ve bunaldım

Beni heyecanlanıdrmıyor napıcam?