O benle yakınladmaya calısıyo ama ilk adımı erkek atar benden bekliyor.
Zaten wpnden senden hoslanıyorum gibi ergence yürümek te benlik değil.
Geriye tek bi şey kalıyor yalnızken şakk diye dudaklarına yapısmak?
Özgüvenimi yükseltmem lazım ya o yürüme moduna giremiyorum kıza karşı sürekli arkadas modundaym
Napcam la?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uygun mekani ve zamani ayarlarsan olmayacak is degil isin zor kismi kizi etkilemekte bi iki romantik söz soyleyiver iste
Aga kız hiç romantik bi kız değik.
Böyle duygusuz bi kız benden etkilenmiş 2 de bir tenhada bulusutoz kızın niyeti belli ben odunum
Yapsam yapıcam. Yani ama özgüvenimi yükseltemiyorum
Ahaha dert etme geç olsun güç olmasın
Aga isim kötü tarafı kıza herkes yürüyor harbi iyi kız.
Son kullanma tarihi geçiyor bugünle beraber 12. Buluşmamız felan wmskdke
Olsun birsey olmaz kactigin icin daha cok dikkat cekersin o simdi herkes pesimde bu niye benden uzak duruyor diye dusunuyor ama tabi bokunuda cikartmamak lazim en kisa zamanda hallet su isi 😂
Yemn ederm dedigin givi sen biliyosun bu işi usta wmwnsm.
Kıza yazan yazana ben soğuk durunca kız errornverdi ya
Wp grubunda senden cok söz ediyorlardir emin ol diger kizlarinda dikkatini cekmeye baslamissindir ama iliskiye baslarsaniz bu coolugunu korumaya özen goster kiz seni kesfetmek istiyor kesfettirme kendini gizemli olmaya devam et sksks
Kız beni annesine bile anlatmıs ak.
İlişkiye başlar mıyız bilmiyom y bu kızla ciddi bi ilişki olmaz o yüzden duygularımı açasım gelmiyor. Gözü dışarda hep
f*ck gibi bişey olur bizden
Fu ck Buddy
Direk yapisirsan dudaklara kız senden soğur isinamaz reis git yarın yanına söyle en iyisi hoşlandığını
Aga bu biraz değisik bi kız romantik değil. O tarz bi kız değil
Aga kesinlikle le +18 mesajlar katiyyen yazma s*gtiri yersin kendimden örnek vereyim bir kızla 3 gün flortlesmismistik sabahda sevdiğimi söyledim kabul etti akşamda a q buna biraz +18 yazdım 2 saat sonrada sana isinamiyorum kandirmakta istemiyorum ayrılalım dedi dikkatli ol
Ben zaten o kızı sevmemiştim amacım takilmakti sadece ama kendimi boşlukta hissediyorum (aşık oldum sanki a q ya tüh
Aga bizim 12. Buluşmamız sürekli yakınlaşıyoz kol kolayız böyle manita gibiyiz. Ama adını koyamadık çünki ben kendimi ifade etmedim ona karşı.
Böyle sıradan bi şekilde ifade etmek istemiyorum ya. Güzel olmalı wkemsm👄
Gözlerinin içine derin bak elini tut
Aga valla var kafamda bişiler de . Bugün imkanım vardı o ortamda oluştu. Ama içimden bi ses dur bugün degil dedi mk.
O sesin ben mk
Ben dars kursuna yazıldım gözüme birini kestirdim
Sonra tanışırken dudaklarına mı yapıştın aslan abim
En son kapalı kız la sevgili olduk sahilde öpmüştüm
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!