master da bir çocuğa aşık olup ortak yakın arkadaşıma söyledim. sınavlar bitince aradım çocuğu buluşmaya, önce kabul etti sonra da başka zamana nasipse yazdı. bu arada çocuk elektrik mühendisi ben inşaat mühendisi. sonra 3 ay geçti. bir de baktım ki çocuk karşımda ikimizde makine mühendisliği fakültesinden ders alıyoruz. benle aynı dersi alıyo. ortak yakın arkadaşa söylemiştim o dersi alıcam diye. üstelik yanıma geldi konuşmaya çalıştı merhaba filan dedi. şimdi çocuk bilerek mii seçti dersi.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla tesadüf olamaz. Bence pişman bilerek seçti de. Ben aslında buraya dünyanın en zor bulunan şeyini dinlemeye geldim. Makine mühendisi inşaattan kız bulmuş hajsjshs bende inşaat mühendisiyim biz yanlış yerde mi okuduk ya ajsjsjsb bu hikayenin sonunu çok merak ediyorum
sence ne olur bizim iş yaa
E gerekli işler yapılmış artık bi oturun konuşun olur olur. Severseniz olur.
Sıkma canını gerekirse özgüvenini topla sen konuş olmazsa kafanda soru işareti kalmaz
haklısın da yani çok ilginç işte başka ders mi yoktu yani di mi
Niye işte gelmiş yanına kadar ne güzel. Olmasa böyle bir şey niye olması dersin. Olmuş güzel olmuş fırsat bir kere gelir konuş olursa olur olmazsa mutlaka doğru insanı bulursun
evet bir de yanıma gelip merhaba filan demesi. bilerek seçti yaaa. ilk ders mesela dersin ortasında çıktı sonra tekrar geri geldi kendini gösteriyo işte.
Yani telefon görüşmesi yapıp falan gelmiştir belki ama senin için geldiği yüzdelik olarak yüksek ihtimal
Ee gelip konuşmuşta, sen bu cocuğu istiyor musun şu an
evet istiyorum tabiiki. bir de tek başına oturuyo derste en arkada. gözüde bende. ayy deli ediyo beni.
Git yanına otur konuşun biraz
Bu arada masterı neyde yapıyorsun bende düşünüyorum da
doğru çekiniyorum ama haftaya heralde biraz daha iyi olur konuşma. hadi diyelim tesadüf. ama güzel kader ahahha
danışman sorunu yaşıyorum belli değil
Tesadüf olsun tesadüfü kendine göre çek ki şans olsun.
Danışman sorunu ne ya
arkadaşa söylemeseydim tesadüf derdim ama dedi yani. söylediğini düşünüyorum ben
çocuğun da başka sefere demesi filan. bence şey yaaa. o zaten biliyodu ortak ders alacağımızı bence.
Sorun o değil diyelimki tesadüf olsun söylememiş ol kendine çevir tesadüfü ki şans olsun işte.
Dediğim gibi senin kafanda soru kalmasın bir daha olmazsa tamamen silersin sen git konuş kaybetcek bir şeyin yok
danışman değiştirmek istedim ağzına geleni saydı hoca. karaktersiz dedi. menfaatçi dedi. senin gibi öğrenci görmedim dedi. dedi de dedi. bayağı üzdü. çiçekle gittim kapıdan kovdu. kesinlikle affetmiyorum seni dedi. yeni danışmanla işimi de bozdu. kaldım öyle
Oha şaka mı hangi okul ya bu
çocukla bakalım belki beraber ders filan çalışırız. o zaman yakınlaşmış oluruz. konuşuruz işte konuşmak kaçınılmaz bence.
sonra söylerim hangi okul olduğunu şimdi. şaka değil maalesef
Oo daha ders çalışma dönemine çok var geçiştirme bashsh sorun değil bu arada söylemesende olur
neyse bakalım yaaa