Ders çalısma ıstegı tahmini ne zaman gelır sadece TYT sınavınna gırıcem dıye kendımı bıraktım yaaparım ederım dıyede 4 ay falan kaldı ama elde tutulur bır bılgı yok yanuı ders calısamıyorum nasış calısıcam ya of
3 ay
Ders çalısma ıstegı tahmini ne zaman gelır sadece TYT sınavınna gırıcem dıye kendımı bıraktım yaaparım ederım dıyede 4 ay falan kaldı ama elde tutulur bır bılgı yok yanuı ders calısamıyorum nasış calısıcam ya of
Okulu bitireli çok oldu belki ama sana şunları söyleyeyim.
Ders çalışma isteği hiç bir zaman gelmeyecek bunu biliyorum. Şimdi yapman gereken şey şu ki seneye olacağın kişiyi ve yeri düşün ve şimdi kalkıp zor da olsa derslerine çalış. Eğer mümkünse sana eşlik edecek bir çalışma arkadaşı edin. Kendine belli oranlarda çalışma ve mola zamanları belirle. O klişe ders programları bana çok saçma geliyor o yüzden kendini kendine göre ayarlayın.
Teşekkür ederimm
İşte onu bende bılmıyorum ya saglık bolumlerınden bırını yazıcam ama ıste atama konusundada ya atanamazsam bırde aklımda lojıstık var bakalımm artık ne yaparsam
Kaç gündür işten falan yorgun dondugum için bir türlü çalışamadım ve onumde büyük bir sınav var pazartesi günü hatta benim sistemim şöyle genelde yumurta kapıya dayanmadan calısmıuorum dkkd ama calısırsam da tam mesela simdi eve geldim bir kahve yapıp ölesiye calısıcam kendimi herkese herseye kapatıyorum bir annem bana ulaşabilir ve sessizlik içinde bir tek hafif ısıkla calısıyorum odanın ısıgını bile tam acmam dikkatimin hicbiyere gitmesine izin vermiyorum eşimi de odaya kovarım dkdk
Canım 18 yaş tam bu hislerin yaşı inan yalnız değilsin 😌💛
Sınav yaklaştıkça isteksizlik çok normal çünkü kaygı beyni kilitliyor. “İstemiyorum”dan çok “korkuyorum” aslında.
Kendine kızmayı bırak önce derin bir nefes al. Bugün sadece 20 dakika dene mesela konu fark etmez. Mükemmel çalışmaya değil başlamaya odaklan 💪✨
Unutma TYT senin tüm hayatın değil ama güzel bir kapı açabilir. Küçük adımlar bile seni hedefine götürür yeter ki pes etme 🍀📚
Cevap
0Cevap
Odaklanmak zor
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?