Yaş 24.
Hiç kimse teklif etmedi aşık olmadı begenmedi.
Sen beğenmemiş sındır demeyin kimse teklif etmedi bugüne kadar.
Hiç kimse teklif etmedi aşık olmadı begenmedi.
Sen beğenmemiş sındır demeyin kimse teklif etmedi bugüne kadar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Biraz kendine güvenmelisin ve çirkin kız yoktur sadece bakımsız kız vardır..
Kendine çirkin diyen den gerçekten kafasına odunla vurmasim geliuo arkadaş sen kendini begenmessen millet deebegenmez
Birisinin teklif etmesini beklemeye gerek yok, hoşlandıysan, seviyorsan sen adım at. Ya da tercihlerin fazla yüksektir.
Sevgili edinmek evlenmek ihtiyaç değil
Her körun bir alicisi var
Kanka evde kaldık ben sana diyim
Benide kimse sevmiyor ama çirkin değilim bakımlı biriyim:(
İnanılır gibi değil. Şu zamandan nefes alana bile yazılıyorlar sen nasıl kaldın evde be kdxhkdfh
Bilmiyorum 🥺
Evlenince veya sevgili yapınca ne oluyor?
Birbirlerine ilgi veriyorlar mutlu oluyorlar galiba
@faauzie babamla konuşurken bir gün çok yoğun baskı gördüğünü ve bunun sonucunda annemle evlendiğini söylemişti, baskı görmeseydim sen olmazdın diye direkt yüzüme söylemişti.
Dayılarım var ve onlarda aynı olayı yaşamışlar, biri elektrik biri makine mühendisi ve biz evlenmeseydik fabrika kurardık diyorlar.
Senin ne sucun var
Sacmalik otesi hic bi insan bunlari hak etmez etmemeli ailene yorum yapacak bi insan degilim senin ozel hayatini yorumlamak haddime degil ama uzgunum kirici bir durum nede olsa en yakinlarin ailen
+psikolojik problemi olabilir babanin
@faauzie açıkcası babam vurdumduymaz para basan bir adam, senede 1 kere görüp imkanlarından faydalanıyorum o kadar ama biyandanda hak veriyorum ona.
O kadar bıkmış ki baskıdan evlenmeyi kurtuluş yolu olarak görmüş.
Ebeveynlerin sorunlarini cocuklarinin yuzlerini vurup kendi acilarini onlardan cikarmaliri psikolojil baski yapmalarini asla dogru bulmuyorum cocuklari dunyaya aileleri getirdi ne kadar aci cekselerde cocuklari bunlari hak etmiyor onlari ilgilendirmiyor hic bir hayat tecrubem olmadan yorum yapiyorum cok fazla yanlisim da var hayata bakis acim bu yonden diyelim ogrenmem gereken cok sey var
Zaten 24 yasindaydin sanirim kendi hayatina bak gencsin daha elinden geldigince mutlu olmaya calis hepimiz olup gidicez cok klişe olsada tavsiyelerim herkes cok siradan aileleri ile problemi olan bi dunya insan var yanlis dusunceleri olsa dahi bu onlari hakli yapmiyor alakasiz olucak ama kendine deger ver sevdigin isi yap yasa hayatini aileni de fazla dusunme cok dusunmek insani yoruyor bos muhabbetimi okudugun icin sag ol
@faauzie yani ben şahsen çalışmıyorum, türkiye'deki mal varlıkların vergi işlerine bakıp ana paranın faizini yiyorum.
Gayet elit bir arkadaş çevrem var ve o şekilde yaşayıp gidiyorum hayatı, babamdan şuanki arabasını satıp daha iyi bir marka almasını istediğim için sen olmasaydın çoktan almıştım demişti ve oradan konu açılmıştı o şekilde.
Guzel bir hayatin var anlasilan benim diyebilecegim pek bisey yok mutlu olman dilegiyle
Gorucu usulu evlen o halde
Evlenelim
Fiziğin nasıl?
Bu kafayla evlenemezsiniz ki siz zaten.
Tipini göreyim
Nasip