Aşk İlişkileri Sevgiliniz adınızın baş harfini kolye ya da bileklik olarak taksa hoşunuza gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz adınızın baş harfini kolye ya da bileklik olarak taksa hoşunuza gider mi? Güncellemeler+1 yıl Sizin adınızı taşıyacak üstünde hala asla istemeyen var şaşırtıcı 😅 Sevgiliniz adınızın baş harfini kolye ya da bileklik olarak taksa hoşunuza gider mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Bileklik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Evet hoşuma gider bende aynısını yapardım sevgilime 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yani incelik bir şey ama ben istemem takmasını onun yerine vesikalığımı cüzdanında taşısın daha iyi 😂 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yüzüklerimizde birbirimizin ismini taşıyoruz. 💕Bileklik de olsa taşırım. 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nope hayır istemem böyle şeyler yüzüğünü taksın yeter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ergence. Duygularının esiri olan takıntılı bir ruh hastası olduğunu düşünürüm. Karizması kalmaz gözümde. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye ergence olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergence olduğu için. Ne o öyle buldumcuk gibi. Görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş üstüne oturmuş. Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bir kat daha aşık olurdum yemin ederim. Umarım bunu yapan çıkar 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Tabii ki. Aidiyet görmek herkesin hoşuna gider 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet hoşuma gider bende aynısını yapardım sevgilime
Yani incelik bir şey ama ben istemem takmasını onun yerine vesikalığımı cüzdanında taşısın daha iyi 😂
Yüzüklerimizde birbirimizin ismini taşıyoruz. 💕
Bileklik de olsa taşırım.
Nope hayır istemem böyle şeyler yüzüğünü taksın yeter
Ergence. Duygularının esiri olan takıntılı bir ruh hastası olduğunu düşünürüm. Karizması kalmaz gözümde.
Niye ergence olsun
Ergence olduğu için. Ne o öyle buldumcuk gibi. Görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş üstüne oturmuş.
Bir kat daha aşık olurdum yemin ederim. Umarım bunu yapan çıkar
Evet hoşuma gider
Gider tabi ki
Gider ama çok çocukça
Tabii ki. Aidiyet görmek herkesin hoşuna gider
Yani gerek yok
Gider
gider
Bunu yapabilecek var mı
Gidebilir
Gitmez bana sordu mu