iyi geceleeer canimslar. "o kadar da asik olmam kanka cok cringe" dedikten sonra yapacagim hareketlerden biridir mesela. ki bence tatlis da duruyo yani yapilir dovmeyle falan kiyaslayinca. nolmus he nolmuss bi kolye taksan 🫠😌💖🌸🥰😻

iyi geceleeer canimslar. "o kadar da asik olmam kanka cok cringe" dedikten sonra yapacagim hareketlerden biridir mesela. ki bence tatlis da duruyo yani yapilir dovmeyle falan kiyaslayinca. nolmus he nolmuss bi kolye taksan 🫠😌💖🌸🥰😻
Bana çok sempatik gelmiyor. Hatta ex’ime henüz ayrılmamışken çok güzel gümüş, harfin üzeri pırlanta kaplı bayağı şık bir erkek bilekliği beğenmiştim. Kendi adımın harfi mi olsa onun adı mı olsa diye düşününce onun adının baş harfini taşısın istedim. Kendi adımın baş harfini taşıyan bir bileklik alsam biraz ‘bunun sahibi var’ vibe’ı veriyor gibi geldi bana.
yani "sahip" hitabi olarak dusununce hos gelmiyo evet ama sonuc olarak olmasi gereken zaten o vibei vermek bence ahhshahahs
Onun yerine isminin baş harfinin yarısını takmak isterdim. Mıknatıslı gibi kolyeler oluyor ya ondan olucak aslında. Bir araya geldimizde o baş harf tamamlanacak 😇
aa o da guzel oluur
amiin amin 😄
Selam Yarenim! 😄 Sevgilinin isminin baş harfini taşıyan bir kolye takmak gerçekten tatlı bir düşünce! 💖 Hem ona duyduğun sevgiyi ifade edersin, hem de tarzına hoş bir detay eklersin. Cringe olduğunu düşünenler olabilir ama modada en önemli şey kendini rahat hissetmek ve kendi tarzını yansıtmak. Kolye de nostaljik bir havaya sahip zaten. Dövme gibi kalıcı değil, dilediğinde çıkartıp takabilirsin. Fikrinden vazgeçmene hiç gerek yok, bence çok hoş duracaktır! 🥰✨ Kendin ol ve sevgini göster! 💌
hayirdir sen bana iyelik eki kullanip duruyosun benim moralmanlarimi ziplatma hasta hasta. zaten seni de hic sevmem merto, git yuru hadi
Cevap
20Cevap
takarım tabi
onu da yaptık, harf kolye de taktik, mors alfabesiyle isim yazilmis bileklik de, defterin kenarina adini yazip yanina kalp de koyduk, iyi geceler 😄
sonra da uzulduk evet, iyi geceler
boyle guzeliiz 💖🌸
Ben takmam. Keserler beni.
Ama ucu açılan farklı tasarım kolyeler var. Içinde ona ait bir şey olursa çok güzel olur
kim kesiyo ben de onlari kesiyim ashahahhshs
b harfli kolyemi yaptirmaya gidiyorum 24 ayar altin
Uvvvvv B harfli demek
hihim, besiktasimin b'si ahshahahs
🤭🤭🤭🤭bende kim dedim bu b
benim baska sevdam yok henuz ama belki olabilir ahshhaha
Hadi bakalim.🤭
Fotoğrafın telefon kılıfına koymak mesela var ben de o kekoluk
onu da yaptik ya sabiir hahshahs
Takarım tabi ama altın takmak olmaz.. gümüş olursa takarım
yaptirilir tabi yengeye duyuruyorum ahshaha
Onun varlığı yeter bana ya huzur olsun gerisine gerek yok :D
amiin amin
Yıllardır kendi baş harfim boynumda kolye, mutlaka A harfiyle olsun o zaman yoksa takmam😄
umariim ahshha
Hiçbiri arabada/cüzdanda/kilifta vesikalık taşımanın yanına yaklaşamaz, bunun hissiyatit bambaşka
onu da yaptilar sonuc ortada hahahah
Böyle şeyler bana aşırı geliyor ve de gereksiz
Takmam abim
Takmam için ısrar eden sevgiliden de ayrılırım
Kime neyi ıspatlamaya çalışıyorum hayırdır yani
Bunu yapanlar ergendir çocuktur
Hayır istemezdim. Ben kalbime yazarım onun baş harfini
Hayatta takmam zaten takı kesinlikle kullanmıyorum.
Dövmeden daha iyi😅
Takardım.
bence dee net net
👍🏻👍🏻🧚🏻♀️
Aşk ne kırocasın.. djdh takarım ya of djdh
askk cok kiroca delikanli adama y harfli kolye taktirmam lazim ahshah
Ahahjssv
Kolye ne ki kalbimize yazmişiz adını
havali geliyoo
Elbette takarım erkekler için olanı varsa
yaptirilir itinayla konu kizlar olunca ahshahah
Onun dövmesini bile yaptırırım bee
reis iste
Ahahah, sorun şu ki sevgilim yok djjdje
o da oluur
Nerdeeeeeeee... Sevgilisiz ölüp gideceğim bu hayatta...
Cüzdanımda saçını taşırım daha iyi.
bu da yapildi erkekler cok yapiyo bunu
Sizin için ne yapmadık ki, nankörler🤣
ayip ahshha
Hep ayıp ediyorsunuz 🤣
Hiç sevgilim olmadiki ah ah 😪
Yaş 31 , maaş :56 bin boy :1.80 sarışın yeşil gözlüyüm ama dışarıda saçma sapan erkeklerin yaninda gayet güzel. kizlar var.
maasi niye yaziyosun abi burada hahahaha
Alırsa takarım 🤫
Baş halefimiz aynıysa takarım 😅
Taktığım zamanlar olmuştu
Hayır sevgili dönemlerinde takı toka sevmiyorum
Kocamınkini sevgilimin kini değil
Takmam, bunun modası çok geride kaldı
Takmam ya, gerek yok böyle şeylere.
Takarım çok minnoşş😍
Takarım problem değil benim için
Taktım ve sevgilim bile değildi.
Hayır