"sana karşı bir şeyler hissediyorum" veya "senden hoşlanıyorum" diye? İçime atmak istemiyorum artık
Kızın yaşı 20, ben 26. Sorun mu sizce?
Açıl bi an önce,
Açılma daha erken
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"sana karşı bir şeyler hissediyorum" veya "senden hoşlanıyorum" diye? İçime atmak istemiyorum artık
Kızın yaşı 20, ben 26. Sorun mu sizce?
Hemen kız daha seni doğru düzgün tanımadan açılman ne kadar doğru olur bilemedim. Tabii bu kızın nasıl biri olduğuna da bağlı. Kimi insanlar iş yerlerinde gelen teklifleri, ciddi düşünen insanları değerlendirmeye meyilli oluyorlar. Tanımasa bile "e hadi bir görüşelim bakalım" diyorlar kimisine de daha doğru düzgün anımadan etmeden açılınca olacağı varsa da olmuyor. İkisi de son derece normal olan şeyler, insanın tercihine kalmış.
Yani bu kararı da tamamen kızın karakter ve yaşayış biçimine bağlı. Nasıl biridir bilemiyorum. İstersen kızı tanıyan birilerine sor açılsam ters teper mi diye.
Açıldım
Sonuç?
Sonuç= ben ona "sana karşı bir şeyler hissediyorum"dedim
Ondan cevap bekledim.
O da " işyerindeki insanlara iş arkadaşı olarak bakıyorum, özel olarak bakmıyorum burası işyeri çünkü, hem seninle daha yeni tanıştık daha arkadaşız belli bir zaman geçmesi gerekir" dedi
Sence yoluna bak mi diyor? Yoksa biraz bekle mi diyor?
Son söylediği biraz kafa karıştırmış. Zamanla bakarıza da geliyor, yoluna bak olayına da. Sen biraz bekle ama bu fikre çok da bağlama kendini. O açmadan konuyu açma tekrardan.
Şimdi platoniginin olduğunu söylüyor. Kavuşmak istediğin biri varmış ama olmuyormuş
O zaman boş ver kanka sana kız mı yok
Vazmigecmeliyim?
Öyle bir durum varsa vazgeç ya da en kötü vazgeçmiş gibi yap. Kız artık ona ilgin olduğunu bilmesin.
Erkeklerin kızlardan büyük olması avantajdır. Eminim kendisinden büyük birini tercih etmek isteyecektir. Açılmadan önce küçük ipuçları ile size karşı duyguları var mı diye öğrenmeye çalışın lütfen! Mesela hayatında birinin olmasını ister misin vb. İlgi ile yaklaşırsa ve uzun uzun anlatırsa size karşı duyguları olduğunu anlayabilirsiniz🙂
Açıldım o kıza
Aynı isyerindeki benim için özel olamaz dedi. Seninle şu an arkadaşız yeni tanışıyoruz. Belli bi zaman geçmesi gerekir dedi.
Yani umut var mı? Yoksa yoluna bak demek mi bu? Vazmigecmeliyim?
Bı gelişme var
Bugün platoniğinin olduğunu söyledi. "Düşündüğüm biri var ama olmuyor kavusamiyorum ona" dedi platonik gibi bir şey yani dedi. Sence vazmigecmeliyim?
Benim canım yanıyor, artık kendimi geri cekicem uzak durucam. Kimi sevsem kime ilgi gösteren hep böyle hüsran bitiyor sonu. Galiba ben artık guvenemicem hiç bı kıza bu saatten sonra.
Bakışlarınla belli et kızla daha çok muhabbet kur, ve kız sana bakıp bakışlarıyla ve sana ilgisiyle onay veriyorsa direk açıl. Yoksa başta dediğimi yap zamanla aşık olanlar var. Ben bi kere senin yaptığını yaptım beni 10 dk tanıyan kıza açılmış fena reddedilmiştim. Bu yüzden sonra bu red seni üzer. O yüzden dikkat et. Bide aynı ortamdasınız.
düzeltme : yani yapmayı planladığın şeyi yapmıştım,
Bence yaş sorun olmaz çok kızlar zaten genelde olgun erkek ve kendilerinden büyük erkek sevdikleri için 6 yaş bence ideal. Kendini hazır hissedince bence hiç beklemeden ve lafı gevelemeden bir an önce açıl ve duygularını bilsin sende vereceği tepkiye göre hareket etmiş olursun.
Cevap
22Cevap
Açıl bir an önce
Açıldım
Bence net bir şekilde açılmadan önce dikkatini çekmeye çalış ona karşı ilginin olduğunu hissettir. Olumsuz bir tavırla karşılaşmazsan sonra açıl. Red cevabı alırsan aynı işyerinde çalıştığınız için bu durum işini etkileyebilir.
Yaşın sorun olacağını düşünmüyorum. Teklif içinse erken olduğunu düşünüyorum. Biraz daha tanıyın birbirinizi, vakit geçirin, karşı tarafın niyetini de az çok anlarsın zamanla. Ayrıca sende yavaş yavaş belli edersin ve umarım istediğin gibi hayırlısı olur.
Karşılık görmeden açılma, akışına bırak. TED cevabı alırsan zor olur çünkü aynı yerde çalışıyorsunuz.
Karşı taraftan sinyal alıyorsan açılabilir son , diğer türlü acilmasan daha iyi
Açıldım, sana karşı bir şeyler hissediyorum dedim. İş yerindekilere iş arkadaşı olarak bakıyorum dedi. İsyerindeki benim için özel olamaz dedi
Sağlık olsun kardeşim
Ne demek bu? Sen ne çıkardın
Çıkaracak bir şey yok ki olmaz demiş işte
Yürü dostum ardına bile bakma yapıştır gitsin
Yürüdüm acildim
Konusmakta fayda var olur olmaz ona göre hedef belirle
Açıldım
açılsan bile sakın bu şekilde açılma bakışlarınla davranışlarınla belli et öyle dersen ters bi cevap aldığında kötü olur senin için
tamam ama incinmesin
Friendzone yemeden açılman gerek. İlk izlenimin olumluysa şansın daha yüksektir.
Doğru yer, zaman, duygu ve kelime önemli. Bunları düşün öyle söyle.
Pat diye söylenmez bunlar. Doğru zamanı beklemek lazım.
Kızlar zaten olgun erkekleri sever diye genellemişler hemen seni haşlamak için. Ben şahsen yaşitimı tercih ederim. 21 im. Her kız olgun sevmez.
@Seksboys ben yaşitım seviyorum. O biraz büyükler fiziki olarak epey büyük gösteriyor ilgimi de çekmiyor.
Bişeler içmeyi yemeği teklif et işten sonra da görüşün kendince olur zaten. Yaş normal
Biraz daha zaman geçsin mi sence?
Bugün tanıştık 1-2 hafta daha bekliyimi
Hangi konulara girsem sence? Kalbine nasıl dokunurum?
Tipin iyi ise cebinde çok paran varsa açıl yoksa hiç konuşma
Knk biraz daha sabır et bence niyeti varsa onunda şöyle
Kimseye gitmeden açıl
Açıldım
Bu konuşma işleride çok zor be. 😂
Hayırlısı olsun herseyin
hoşalndıysan açık açık söyleyebilirsin
Uygun zamanı bekle
Direkt söyle be
Söyledim
Açıl
Açıldım
Aynı isyerindeki benim için özel olamaz dedi. Bende " sana özel olmak için başka iş mi bakmaliyim dedim gülerek" . O da " yok sakın öyle bişey yapma" belli bi zaman geçmesi gerekir seni daha yeni tanıyorum şu an arkadaşız dedi
Gelişme oldu
Platoniğinin olduğunu söyledi. Aklında biri varmış ama olmuyormuş gelişme bu. Vazmigecmeliyim?
Açıl ve bırakma sevdiceğini
Açıldım
Bence açıl geç olmadan...
Açıldım
Beklemek başkalarına fırsat vermektir
Açılma erken daha
Acil iste olur belki
Olmaz o iş
Bir kaç gün sohbet et, kahve teklif edersin
Söyle
Vakit kaybetme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?