Yardım edin lütfeeeeeeeen?

• 5 aylık bir ilişkimiz var artık evlilik düşünüyoruz dedik. Annelere birbirlerine şartlarını söylesinler diye konuşturduk. Annem telefonda isteklerini söyledi evi olsun. İşi olsun diye ama direterek değil.. sevgilimin annesi ise ben de kız verdim kızıma bir küpe dahi istemedim biri geliyor kızımın kirasını ödüyorum diyerek annemin güvenini sarstı sonuçta beni emanet edecekti. 10 istiyorsa 2 ye de ikna edebilecekken ev istiyorsa kiraya ikna edebilecekken. Sevgilimin annesi sadece bizim gücümüz yok ona göre kabul edin dedi. Yine de sevgilimi bu sabah aradım dedim ki annen yapıcı hiç bir şey söylemedi annemi ve beni çok üzdü dedim. Bana beni düşürdüğünüz hale bakın dedi. Annesi annemin güvenini sarstı belki de annem artık müsaade etmeyecekken söylediğine bakın... 5 yıldır ayrılığı asla istemeyen ben gidince beni yolumdan döndüren adam bana Allah'a emanet ol dedi. En azından biz birlikte güzeliz her şeyi hallederiz bile demedi... Gözde beni gerçekten çok seviyordu ailesinden çok canımı veririm diyordu.. neden ailene sevdiğimin annesine neden böyle yapıcı değil de kırıcı konuştum en başından insanlara karşı bizi küçük düşürdün demek yerine tamam annecim dedin diyorum haklısın diyor susuyor...
Yardım edin lütfeeeeeeeen?