LLütfen yardım edin?

Kaynanam üvey kızına bakmış 3 yaşından 16 yaşına kadar. Kız evden kaçmış aradan 14 sene geçti biz evleniyoruz 2 hafta sonra diye babası düğüne çağırdı. Nişanlım da benimle tanıştırmak istedi. Görüştük kızla 14 senedir ortada yok üvey bana sen yeni gelinsin sus gibi saçma sapan şakalar yaptı bende bunlar eskide kaldı dedim. Saygımı bozmadım. Eve dönünce eşime bu kız kötü kıskanç evlendikten sonra eve almam dedim eşim de safın tekidir tanıdıkça seversin dedi bende hayır dedim. Kaynanama söyledim o zaten bize gelince ona görümcelik yapalım kek yaptırıp demiş. Birbirlerinden nefret ediyorlar belli bu Kaynanam niye bana laf taşıyor sinir olacağımı bildiği halde kız için bir sürü kötü şey söyledi düğüne kadar idare et sonra boş ver dedi söylediklerimi sakın başkasına söyleme dedi.. Ben nefret ederim böyle şeylerden iyi niyetliyim huzursuz ediyorlar beni. Bende kaynanama bilerek dedim ki korksun diye madem benim için böyle dedi onu döverim. Kadın şok oldu bilsem bu kadar sinir olacağını söylemezdim dedi. Bende zaten laf taşımasın diye dedim. Uff ne yapıcam yardım edin lütfen

LLütfen yardım edin?