daha önce hiç öpüşmemiş bir kız hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok çirkinse, böyle dişleri mişleri hep yamuk yumuk, çürümüş, kahverengileşmiş, sigara içiyorsa; e normal zaten öpseler şaşardım zaten...
Çok güzelse, graniti granit olmaktan utandırıcak gibiyse, dişleri inci gibi parlayıp tek sırada tekmil veren askerler gibi dizilmişise; bunu da bir ayı öpecekler ya bir gün :(( Allahım bana da bana da ya nooolluyy yaaa.
Hiç öpüşmemiş: Pekiyi, çok güzel.
Biraz öpüşmüş: normal, oluuur.
Öpmediği kalmamış: şimdi 30 kişiyle falan öpüşse toplamda bir kaç kere ırzına geçilmiş kadar oluyor heralde. Toplayalım bakalım; üç, bir beş de oradan gelse, 2 de elde var, bir de komşudan aldı desek... Ohoo, o işin ucu kaçmış hacı...
Yani deneyimi, bilgisi yok ise bir dezavantajı olmaz. Aksine bu iyi birşey. Erkek için de aynısı. Bunlar içgüdü zaten. Zır cahili koy bir odaya profesör olur çıkar 2 haftaya. Ha beyin yok sa zaten göbek deliğini zorlar, ayrı mesele...42 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler çok güzel bir cevaptı :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbısey dusunmem, ne dusuneyım temızdır helal olsun fılan mı demelıyız yanı. ona bakarsan bu sıtede onca bakıre kız var ama yemedıklerı halt yok... temız saf helal kız yok denecek kadar az. bunda erkeklerın de sucu var ama o serefsız erkeklerı ıtınaysa secmek gıbı de bı ozellıgınız var sız kızların.. bıraz uzun oldu ama hıc opusmemıs olmak o kızı temız saf yapmaz... karakter ve yasam tarzı arkadas cevresı durusu davranısı hal ve hareketlerı dıye uzar lıste. bır ınsanı tanımak ta zor dırek yargılamak ta. ıyıce tanıdan bır ınsan hakkında bır sonuca ulasılamaz. ulasırsan da bu ne kadar saglıklı olur tartısılır
40 Yorumla
+1 yılHerkes namuslu kiz falan demis ama opusmeyipte oyle vicdansizlik yapan merhamet duyusu olmayan kizlar cok fazla opusmek bu devirde normal bisey tabi dozunu kacirmiycaksin herkesle opusmedigin surece normal ama opusmeyen kiz icin dusuncelerim opusmek guzel yani opusmemesi onun tercihi ama her zaman namuslu oldugu SAVUNULAMAZ
22 Yorumla- +1 yıl
burcu be sen daha fazlasını da yapmissindir :)
- +1 yıl
Ahhaha
+1 yılen güzel yol henüz gidilmemiş olandır
en güzel cocuk henüz dogmadı
ve en güzel dudaklar henüz opmedigimdir:P
Ben de oyleyim de kimin ne düsündügü onemli mi?92 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyorum!! 😁✌️👏
- +1 yıl
:D:D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
222Cevap
Olması gereken de bu zaten, ama şöyle de bir durum var her erkek öpüşmemiş kız ister ama gene aynı erkekler ilk buluşma da öpmeye çalışır böyle de bir durum var görüyoruz. Yani akla şu geliyor
, nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak.74 Yorumla
Soran+1 yılaynen :) teşekkürler
- +1 yıl
asfdsfaffaafaf
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında olması gereken bu olmasına rağmen günümüzde bu tarz insanlara rastlamak altın bulmaktan daha kıymetli oldu
210 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO dediklerin bana gelsin. :) Yanlış anlaşılma olmasın tercihim eşim olacak kişinin öpüşmemiş olmasıdır :) yanaktan sıkıntı olmaz tabi :)
31 Yorumla
Soran+1 yılbencede :)
Olması gerekende bu zaten önemli olan her önüne gelenle öpüşmek veya sevişmek değil önemli olan doğru kişiyle bunları yaşayabilmek demek ki senin karşına doğru kişi henüz çıkmamış çıkacak kişi de ömrünün geri kalanını geçireceğin insandır. ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama bazı insanlar bunu anlamıyo :)
gayet namuslu iyi aile terbiyesi almış kendini hayatının erkeğine saklamış derim
48 Yorumla
Soran+1 yıl👏😊😊😊
Soran+1 yılhayır çok güzel beğendim😂👏
Soran+1 yılhangi yorum😂
Soran+1 yılha ben yüz ifadeleri koymuştumm :(
1. İnandırıcı gelmıyor
2. Aslında Zaten Olması Gerekn bu11 Yorumla
Soran+1 yıl2. :))
+1 yılazdan daha az bulunur, kıymeti bilinmesi gerekir. şaet sadakatide varsa evlenilir. ancak içini açıp bakamıcağımıza göre bilemeyiz.
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen :)
- +1 yıl
ha birde aile ilişkilerine aşk meşk olaylarına güvenini kaybetmiş adamlara denk gelir böyleleri bazen. ancak adam öyle bir yıpranmıştır ki bunu bile risk edemicek haldedir. o yüzden hatunla ilgilenmez pass geçer.
Allah c. c nın rızasını kazanmış demektir.
Yüce rabbimiz yabancı erkekle kadının el ele tutuşmasını haram kılmıştır.
öpüşmeside haramdır. flörtte haramdır.21 Yorumla- 10 ay
Doğru söylüyorsun,,, ama mecbur evlenebilmek için sınır çerçevesinde fiziksel temas dahi olmadan bir süre flört şart bu devirde :')
+1 yılHelal olsun derim :) Hatta düşündüm de helalim olurmusun bile diyebilirim :D
21 Yorumla
Soran+1 yılhahahah :)
Bilmiyorum ancak hakkında kesin bir kanıya varmam. Namuslu-iyi-aptal ya da saf gibi onun hakkında temel bir kelime kullanamam.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılolması gereken aslında ama öpüşmeyen kıza kezban gözüyle bakılan bir devirde olduğumuzdan dışlanıyoruz be bacım :)
30 Yorumla
+1 yılHiç öpüşmemş olması süper herkesle öpüşmş brini napaym direk yazarm hertürlü yürürüm öyle bri bulursm hatta niyetmde ciddi olur ama bu devirde çok zor öyle biri :)
24 Yorumla
Soran+1 yılzor ama hala var :)
- +1 yıl
Olabilir :) sende mi onlardnsn yoksa? :))
Soran+1 yılhaha evet :d
- +1 yıl
İyimş o zmn :D
kendisinin bir masal kahramı olduğunu düşünürüm :)) kaldı mı ya hiç öpüşmemiş bir kız..
24 Yorumla
Soran+1 yılkaldı :)
19 yaşıma girdim ve hiç öyle birşey yapmadımm bazılarına göre komik ama bana ve benim aileme göre gurur verici.
23 Yorumla- 10 ay
Bkz 28 yaş :')
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey düşünmem. Insanları cinsel deneyimleri üzerinden değerlendirmem; kadın/erkek fark etmiyor.
20 Yorumla
+1 yılyüzlerce kez sorulumus bu klasık sorular ne zaman bitecek
www.kizlarsoruyor.com/ara
burada hıc opusmemıs baslıklı bır sürü soru var011 Yorumla
Soran+1 yılyüzlerce kez sorulduğunu bilmiyordum. pardon.
- +1 yıl
yo sorun degıl sag yukarda ara bolumune merak ettıgın bırsey varsa yazarsan insanın aklına gelmıcek cumleler ıle bıle soruları farklı sekılde soranlar var :) sohpet etmek ıstıyorsan da sacma bırseyler de yazsan ıstedıgını fazlasıyla alırsın. burada bı kız nerdeyse ıstedıgı her seyı alır :)
Soran+1 yılama amacım o değildi.. sadece insanların fikirlerini almaktı :)
- +1 yıl
bazı ısanlar genelde duymak ıstedıklerını söylerler :) gercekleri değil :) umarım aldıgın fikirler seni aydınlatmıstır :)
Soran+1 yılçok şükür o insanlardan değilim :)
- +1 yıl
insan kendine genelde kendini oldugu gibi değil olmak istedigi gibi görür. malesef ınsanın kendısını baskalarnın gozunden gorme gıbı bır durumuda söz konusu olmadıgı ıcın aslında cogumuz sandıgımız kısıler değiliz :)
Soran+1 yılsandığımız kişi gibi olamasakta.. insanların bizi nasıl tanıması, görmesi bizim elimizde ve bizde nasıl sevilmek istiyorsak o kişi olmalıyız:) çok saçma bir cümle oldu ne demek istediğimi anlatamadım öf gece gece ya :D
- +1 yıl
kısmen anladım diyebilirim :) Benim cümlem de pek acıklayıcı degıl zaten :D insanların nasıl tanıması bızım elımızde her zaman değil ama :) aslında konu çok karısık :) sen hiç öpüşmemiş bir kız için ne düşünürsün?
Soran+1 yılkendimi düşünüyorum :ddd
- +1 yıl
tamam sen öyle biri olabilirsin ama :) insanların aklıma bir liste soru gelir benim aklıma gelmez diyen yalancıdır :) Bir yası kucuktur. 2 hiç sevgilisi olmamıstır. 3 güzeldir ama içine kapanıktır cekıngendir, sismandır, cirkindir en son madde cok nadır olabılecek bırseydır. dınıne cok baglıdır :) sen hangısısın ya da bunlardan bırı degılse sebebın ne?
Soran+1 yılçok sebeblerim var, bunlardan bir kaç taneside sebeblerimin içinde :)
+1 yılKıymetini bilelim koruma altına alalım tabi bu zamanda öyle kızlar kaldıysa :D
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen bencede kıymetini bilin :d daha fazla istiyorsanız kıymetini bilin her kız öyle olmaya çalışsın✌️👏👏
Bence iyi bir şey kız hakkında hep geleceğe dönük planlar yapardım :) (evlilik gibi)
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :))
+1 yılAdamın dibidir nesli tükenen kız çeşididir koruma altına almak gerek nirde sevgilisi var mı?
21 Yorumla
+1 yılbulunmaz hint kumaşı olduğunu düşünüyorum ( kesinlkle her erkeğin istediği temiz kız )
22 Yorumla
- +1 yıl
:))
olması gereken bu ama şimdi bakire kız bulamayıorz :D
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuna en guzel cevap tabıkıde bır kızın helalı olacak kısıye verebılecegı en guzel hedıye opulmemıs dudaklardır bundan ote soz yok
10 Yorumla eger sevdigimse onun o guzel dudaklarina bakip onun beyazlar icinde hayal etmemi saglar:) hemen ilk olmaya calismam sonucta herseyin bir adabi var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç öpüşmemiş kız ben 10 yaşındayken öpüştüğüm oyuncak kız bebekler gibidir. İkisi de cansız.
14 Yorumla
Soran+1 yılhahaha. canlılarıda var😊😊
Cevap sahibi+1 yılNadir.
Soran+1 yılmalesef
Cevap sahibi+1 yılNiye maalesef?
Karda açan çiçek gibi, imkansızı başarmış çok nadide bişey
23 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yıldoğruy
Piç olmamış bağyan :D
mk normalde olması gereken o değilmi :)22 Yorumla
Soran+1 yılnormalde evet o :)
Hak edecek kadar temiz değilim ki kötü şeyler düşüneyim.
40 YorumlaZaten olması gereken o ama artık öyle bir toplum haline geldik ki bu tarz öpüşmemiş, bakire kızlara anormal gözüyle bakar olduk.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen..
Öylesini aramıyorum olduğunu da zannetmiyorum.. Ama güzel bir şey.. Öylesini hak eden de, gene kimseyle öpüşmemiş bir erkektir diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKadınmış derler adamı deli eden.
Sen ne dersen de, yine kadındır deliyi de adam eden20 Yorumla
+1 yılHiç opuşmemiş bir erkeğe layık olduğunu duşunurum :*
60 Yorumla
+1 yılnamuslu oldugunu dusunurum ne düsüncem ya da cirkin kimse öpmemiş ya da mal sevgilisi olmamiş :D
111 Yorumla
Soran+1 yılnamusluyu düşün sen :d
- +1 yıl
o kadar şık varken neden namuslu anlatsana :)
Soran+1 yıldiğer şıkları beğenmedim :d
- +1 yıl
bu soruyu kendın ıcın mı sordun :D cünkü profilde ki kiz kesin öpüsmüsdür :D
Soran+1 yılo kız benim ve öpüşmedim :d
- +1 yıl
ya birak alla sen :D yaş kac nasıl olur böyle bir şey
Soran+1 yılyalan söylemem ki ben :D
- +1 yıl
ama soyluyorsun :)) iştee
Soran+1 yılyok söylemiyorumm
- +1 yıl
tuaf yani böyle bir zevkden marum kalman :) tabi senin düsüncen ama öpüsmek iyidir. Neyse yeterince yorum attim iyi günler. Kısa zamanda yakısıklı biriyle opsmen dileklerimle
Soran+1 yılteşekkürler o zaman :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence normal olan bu sevgili dedigin geciyo kendimizi kocamiza saklamaliyiz ben evlenecegim kisiyi bekliyorum ve bence hayatimda bir sevgili olcak ve evlenecem o kisiyle gibi gibi
20 YorumlaVarsa öyle birisi hemen bana semeri vursun düğün yapalım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılvaay :)
+1 yılharikasın derim :) hemen evlenme teklif ederim sen bir meleksin derim :)
14 Yorumla
Soran+1 yıloy :)
- +1 yıl
böyle kızları görünce seviniyorum :)
Soran+1 yılteşekkür ederiz :))
- +1 yıl
rica ederiz şirine :)
+1 yılİnce dudaklı olurlar. Öpünce ufo görmüş masum köylü gibi bakarlar.
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
güzel olacak öpüşmemiş olacak var mı öylesi hiç sanmıyorum ya benim bir kız arkadaşım vardı yani normal arkadaşım cinselliğe o kadar istekli değildi o bile öpüştü isteğinin de çok az olduğunu söylerdi bu yüzden pek inanmıyorum bu hikayeye
10 YorumlaBir kızın çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır diye bir yazı okumuştum demek varmış
13 Yorumla
Soran+1 yılvar :)
Soran+1 yıl:)))
+1 yılBir şey düşünmek gerekmiyor bence doğru olan o zaren
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
- +1 yıl
😊😊😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz kızmış derim ve onu yakından tanımaya çalışırım.
16 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürleer :)
Cevap sahibi+1 yılSen misin bu kız :)
Soran+1 yılolabilirim :))
Cevap sahibi+1 yılCidden dudaklarına dudak değmedi mi hiç :)
Soran+1 yıldeğmedi :)
Cevap sahibi+1 yılHiç canın çekmedi mi :)
+1 yılBişeymi düşünmem gerekir? Öpüşmemişse madalya takmak lazım :))))
10 Yorumla
+1 yılSeviniyorum. Halen öyle kızların olduğunu görünce. Demek ki edepli, namuslu, hanım hanımcık bir kızdır diye düşünürüm. Tam evlenilecek kızdır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyi düşünürüm. Kendine layık görse beni, kendime layık gördüğüm biri diyebilirim...
10 Yorumla
+1 yılSevgilisi olmuş öyle diyorsa yalan söylüyor
Sevgilisi olmamisa varsa aileden baska kiz talibim :))10 Yorumla
+1 yılNeden öpüşmediklerini düşünüyorum. Güzel ve zararsız bir şey :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğrusu odur desem yalan olabilir çünkü piyasada bir kızla olan birçok erkek var ve biz erkeklerin çoğunluğu o kızlardan hoşlandığımız için, o kızların beğenileri üzerinden gitmek durumunda kalıyoruz. yoksa vermezler :d (sevgilerini)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUygun olanı budur zaten.
Öpüştüğünü bildiğim kimse hakkında iyi düşünmem. Daha önce bir başkasıyla öpüşmüş olan bir kızla evlenmekten Rabbime sığınırım.10 Yorumlasevgilisi olmadığını. hiç öpüşmemek güzel bir şey mi? -evet.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılIki ihtimal vardir temelde. biri kendini esine saklamis olmasidir. Digeri de firsat bulamamis olmasidir. Bir cok erkek gibi bende birinci olmasini tercih ederim, bende birinci secenek te ki gibiyken
10 Yorumla
+1 yılPeki sen hiç öpüşmemiş bir erkek için ne düşünürsün :))
15 Yorumla
Soran+1 yılçok şeker bence :)
- +1 yıl
Ben şeker değilim ama
Soran+1 yılneden böyle düşünüyorsunn
- +1 yıl
O kadar yakışıklı değilim herhalde ondan olabilir
- +1 yıl
:)))
+1 yılTürkiye gibi müslüman bir ülkede olması gereken şeyler bu zaten.
20 Yorumlabir kızın en güzel çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır.. bence güzel düşünülmeli :)
20 YorumlaSıfır otomobil hakķında ne düşünüyorsam onu düşünürüm...
11 Yorumla
Soran+1 yılvaay :)
denk gelirse evlenme teklifi e derim
225 Yorumla
Soran+1 yıloooo :))
- +1 yıl
@romeooooo bize kız kalmadı nan yeter herkesi sen alcan olman:D
Hiçbirşey...
Yok hani sormadan cevap vereyim... çok öpüşmüş hakkında da bişi düşünmüyorum...20 Yorumlabir b*k düsünmüyorum öpüsene o* öpüsneyene namuslu gibi takintilarim yok herkesin kendi hayati kendi bedeni
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yıl13 yaşına kadar öpüşmemiş bir kız var 80 yaşına kadar öpüşmemiş kız var hangisinden bahseiyosun şimdi :D
05 Yorumla
Soran+1 yıl18-19 yaşına kadar düşünüyorum :d
- +1 yıl
Dudaklarının tatlı dokunuşunu hakedene verirsen olumlu düşünüyorum
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
- +1 yıl
mesaj yağıyo dimi şu an :D
Soran+1 yılhayır ::D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çağa bakarım hangi çağ diye Bir kıza bakarım kız mı diye. Kaldı mı artık öyleleri? Varsa yorum düşsün yapışayım. ( Yani mecazi anlamda )
11 Yorumla
Soran+1 yılvardır var :)
+1 yılBu kimseyi ilgilendirmez bence bizim türk erkekleri cok bencil afedersiniz kendileri her istedini sinirisiz evlenene kadar yapacak sonra öpüsmemis bir kizla evlenmek isticek bence böyle isteklere hakki yok cok bencilce
10 YorumlaOlabilir yani herkes öpüşmek zorunda değil. Öyle birisi de çok zor artık.
20 Yorumla- Devamını Gör (212)
Devamını Gör(257)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem