Aşk İlişkileri Hic sevglisi olmamış. Hiç öpüşmemiş kiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mwrak ertim evlenmeyi düşünür musunuz? Güncellemeler+1 yıl Üniveriste okuyan hukuk bölümü Güncellemeler+1 yıl Öylesine güncelledim gıcıklık olsun diye😂😂 Hic sevglisi olmamış. Hiç öpüşmemiş kiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sugarmommyistiyorm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 67% +1 yıl Köyde askeri eğitim veriyormus gibi buyutulen kizlarin bile 10 15 sevgilisi oluyor pek normal karsilayamam ben acikcasi garipserim yani ama birisinin ilki olmak da hoş bi duygu 0 0 Yorumla
optimus0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. hayatı boyunca haps edilmiştir toplum ve aile baskısına maruz kalmıştır etrafındaki duvarları yıkamamış tıe 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama eğer kendisi istememişse Yorumla optimus0707 +1 yıl mutlaka istemistir ama aile baskisi ve toplum Yorumla
tektengelen35 Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Hiç öpüsmemesi bir kriter degil karakteriyle ilgiliiyiz 0 0 Yorumla
TintineTintin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evlenmeyi düşünürüm tabi ki zaten hiç öpüşmemiş ve sevgilisi de olmamalı 0 0 Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. Heralde ya bende hala bakirim 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Harika bi insan 0 1 Yorumla Copernicus +1 yıl Gıcıksın knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Köyde askeri eğitim veriyormus gibi buyutulen kizlarin bile 10 15 sevgilisi oluyor pek normal karsilayamam ben acikcasi garipserim yani ama birisinin ilki olmak da hoş bi duygu
hayatı boyunca haps edilmiştir toplum ve aile baskısına maruz kalmıştır etrafındaki duvarları yıkamamış tıe
Ama eğer kendisi istememişse
mutlaka istemistir ama aile baskisi ve toplum
Hiç öpüsmemesi bir kriter degil karakteriyle ilgiliiyiz
Soruna bakılırsa yok denecek kadar az bahsettiğin türde kızlar
Tabi ki. Ne güzel beraber öğreniriz işte. Bende aynıyım.
Evlenmeyi düşünürüm tabi ki zaten hiç öpüşmemiş ve sevgilisi de olmamalı
Benim gibi icine kapanik iste
Heralde ya bende hala bakirim
Noooooii çılgın bakire diye düşünürüz
Harika bi insan
Gıcıksın knk
Evet bunların olup olmaması önemli değil
Kız güzelse neden olmasın
Tabiki iyi olur nasip kısmet bakalım
Öyle kız mı var
Neden olmasın