5 aylık sevgilim beni üzmemek için ayrıldı?

Sevgilim bana çok düşkündü bir çok kez gururlu biri olmasına rağmen gururunu hiçe saydı. Ona karşı 2-3 kere o hiç bana yapmadığı halde ayrılma konusu açtım ve çok ağır sert konuştum buna rağmen çok istedi ve pnu görmek istemediğimi söylediğimde bile gurursuzca yalvarırcasına bir çok kez ısrar etti fakat bir kaç gün önce yine aynı durum yaşandı bana verdiği sözü tutmuyordu ağlayarak beni üzdüğünü ve böyle yapmaya devam edecekse benden uzak durmasını istedim bu sefer farklı davrandı madem öyle seni üzüyorum hibi konuştu ve ayrıldık ardından yüz yüze görüştük ve ayrılma konusuna geldi bu sefer eskisi gibi ısrar etmiyordu sanki sıkılmıştı bir kaç kez emin misin diye sordu gitmeden sarılmak istedi ve ben sarılmadan her şeyi silip gittim o ardından pişman oldum ve tekrar görüştük aynı gün içinde ona barışacaksak barışalım daha sonra olmaz olacaksa bugün olsun dedim emin değilim bilmiyorum dedi beni neredeyse aşık olan koyamayan çocuğa beni seviyor musun dediğimde bilmiyorum emin değilim dedi ve ı ah kalktım gittim Arkamdan bağırdı ama dönmedim akşamında kız arkadaşımla onun sevmediği bir kafeye gittik oraya gitmemi istemiyordu ama kafa dağıtmam lazımdı gittik ve aniden yanımda geldi arkadaşları ile birlikte ve ben kalkana kadar kalkmadı yürüdük çok samimi davranmaya başladı sarılmak öpmek istedi reddettim elimi tutmak falan istiyordu pişman gibiydi ya da başkasına gitmem kıskançlık düşürmüştü oraya gitmemi onu yüzüne söyledim sırf gittim erkeklerle miyim ne yapıyorum diye geldin dedim o da evet o da var ama senin için de geldim dedi bende sabah ben sana geldiğimde emin değildin dedim hala orada mısın istemesem gelmezdim ayağına kadar dedi o geçti pişman gibi davranıyordu içi gidiyordu iyi değildi sanki benlik değilde kendi içinde problemleri vardı duygularını yansıtmayan birisiydi asla yansıtmazdı akşam beraber oturmaya gittin ben k ve arkadaşı Prada onu çok soğuk davrandım yüzü asılıyordu sonra sarıldık ve o kadar farklıydı ki bana daha önce hiç böyle sarılmadı gözleri dolmuştu bir ara ardından kalktık sürekli şakasına kanka mıyız şimdi diyordu arkadaşı barıştınız mı diye sorunda hayır dediğime ne falan diyordu şaşırıyordu sonra evime yaklaştık ve sarılmak istedi fakat reddettim ellerimi tuttu lütfen falan dedi sarıldı sımsıkı neyiz dedim bilmiyorum evde konuşalım dedi ne yapamaya çalışıyorsun dedim bilmiyorum diyip duruyordu dengesiz davranıyordu ama beni de istiyordu bilmiyorum cinsel anlamda aşka yaklaşmadı öyle bir düşünceye girmedim ama sanki benle olmak istiyordu bir yandan da istemiyordu ona seni sıktım dışarı çıkma konusunda falan dedim o yüzden bitti sedim o da ben seni üzdüğüm için böyle devam eeevektğ ve bitmek zorunda kaldı dedi hala dengesiz davranıyor yazıyor sürekli dinliyor beni arıyor konuşuyor çok sıkı ve dar bir çocuktur sevgili konusunda ama aşkm canım kalp seni seviyorum diye szöckğkleri kullanmıyor iki insamışısz gibi sürekli benimle konuşmaya çalışıyor bu 3 gündür falan böyle

5 aylık sevgilim beni üzmemek için ayrıldı?