Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor maneviyata yönelmek istiyorum çok mutsuzum?

Yani çok zor bir hayatım oldu deliler gibi aşık oldum acılar çektim hep tekrardan sevmeye çalıştım umut bağladım sonra olmadı ama ben hep devam etmeye çalıştım şansım hiç ama hiç olmadı aşk açısından. Tamam ben de çok uyumlu çok sorunsuz biri değilim belki zorum ama kimseyi kandırmadım. Hayatım hep kötü gitti aile açısından mutsuzdum babam kötü biriydi.. Hayatımda olan kişiye istemeden çok bağlanıyorum içimde o bunu hissetmiyor beni umursamaz sanıyor ama beni her veda her ayrılık mahvediyor düşürüyor. Kötü aşk hayatım yüzünden düştükçe düştüm. Şimdi kalkamıyorum bunalımdayım aylardır evdeyim ki dışarıdan çok egoist çok havalı görünen biriyim aslında öyle değilim küçük bir kıvılcımla bile yerle bir oluyorum. Hiçbir şey yolunda gitmiyor evlenmek istiyorum üzülmekten korkuyorum. Bunalımdan çıkamıyorum maneviyata yönelmek Rabbime yakın olmak istiyorum her zaman tabii yapabilirsem. Neden hayat benim yüzüme gülmüyor?

Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor maneviyata yönelmek istiyorum çok mutsuzum?