Bugun kocamın beni daha oncedende aldattigini şimdide aldattigini öğrendim siz olsanız ne yapardınız çok boşluk içindeyim tek düşüncem çocuklarım
25 yaşındayım 2 çocuğum var en büyüğü 4 yasinda
Bugun kocamın beni daha oncedende aldattigini şimdide aldattigini öğrendim siz olsanız ne yapardınız çok boşluk içindeyim tek düşüncem çocuklarım
25 yaşındayım 2 çocuğum var en büyüğü 4 yasinda
Öncelikle geçmiş olsun zor bir durum. Kocanızı alıp konuşup adam olmasını yoksa çocukları alıp gideceğinizi söylersiniz yola gelir. Burada bir dünya boşan mesajı gelecek belki size ama dinlemeyin ve yuvanızı kurtarın. Zira 2 çocukla baba evine de dönmek zor dışarıda da yaşamakta zor. Bana kızmayın hayatın gerçekleri var
Benim annemde birçok kez aldatildı. Annemi anlamıyor olabilirim. Hic kimsenin yuvası yıkılsında istemem. Ama olan her türlü çocuklara oluyor. Annemi üzdüğü için babamdan soğudum. Anneme de neden kendi ayakların üzerinde duramıyorsun diye birçok kez kızdım. Bir kere şans ver tekrar aynı şeyleri yaparsa iliskiye devam etme bence çünkü bu affedilicek bir şey değil bir kere şans vermek bile lütuf o da çocukların hatrına. İnan bana çocukların annesini mutlu edemeyen bir babayla ömür geçirmek istemez.
Öncelikle eşin karakter olarak nasıl biri bu tür işlere meyilli mi yoksa hiç beklemediğim birimi
Varsaydım ki kocan iyi bir insandı ve iyi bir adam düşünüyorsun Nasıl bu hale geldiğini düşünüyorsan ben kendimi bir sorgulardım acaba bende hata var mı yok mu diye
aşık isen böyle cefa az gelir
elbet bu kış gider yaz gelir unutmayın
üzülmeyin yolunuza devam edin basın tekmeyi eşinizin vefasızlığı
Cevap
15Cevap
sen de aldat yani seni sadece hizmetci tarzi gormua demekkioyle insanla evli durulmaz kiz ya da erkek fark etmez
benim annem de yillarca dayak yedi ezildi vs cocuklarim var diyip kahrini cekti o adamin sen yasin erkenken bosan bence
Bir erkeğin ipiyle kuyuya inilmez işte ekonomik özgürlüğün varsa boşa gitsin insallah vardır ama yok gibi duruyyor
zor bir durum maalesef sakin düşünmek ve doğru karar almak önmeli
Evli bir erkek veya bir kadın zina yaptığında, eşiyle olan nikahı düşer mi?
olabilir ne olacak sende bosanirsin nafakani alirsin tazminat iste onca yılm. olmadi bir daha evlen hayat son degil. cocuklar yeni babalariyla büyür.
Boşanıcak olsan bu soruyu sormazdın eşinle konuş neden aldatıyormuş öğren
Yanlış düşünmeni asla istemem ama çocuklarınız var iyi düşün
Baban yaşıyor mu?
Sen de onu aldat ne yaşadığını anlasın
Nasıl aldatmış kanıt vs var mı
Suçu biraz da kendinizde arayın
Sende aldat ve memleket neresi
İlk harfin n ile mi başlıyor
Bak eğer oysan sana bazı bilgiler verecem
Cevap bekliyorum
Allah yardımcın olsun karaktersizlik bu ya
Üzüldüm bebişim