25 yaşına kadar hiç sevgilisi olmayan erkek?

Aslına bakarsanız yakışıklı sayılabilecek bir tipteyim en azından ortalamanın üstüyüm daha önce kız arkadaşlarımı aracı olarak kullanıp açılan çok kız oldu hatta çıkma teklifleri bile aldım ancak garip bir şekilde yıllarca kendimi ilişkilerden uzak tuttum dindar birisi değilim yani muhafazakarlıktan dolayı değildi hiçbiri sadece kendimi gerçekten özgür hissettiğimde maddi durumumu iyi bir hale getirdiğimde ilişki yaşamak istiyordum ama şu an baktığımda hata yapmış gibi hissediyorum 25 yaşıma gireceğim ve yaşıtlarım bu yaşına kadar hep eğlencesine bakmışken ben kendi kendime koyduğum sınırlara odaklandım ve o sınırları aşana kadar birçok şeyden el etek çektim galiba biraz pişmanlık duyuyorum şuansa sanki her şey çok daha ciddi olmak zorunda gibi hissediyorum 18-19 yaşındaki gibi gayrı ciddi olduğu iki taraf için malum olan bir ilişki olmayacak muhtemelen. sanki bu yaştan sonra herkes ve her şey ciddi ilişki bekliyor gibi geliyor bana. oysa ben bu yaşıma kadar sadece rahat bir şekilde hareket edebilmek için bekledim yani bir yemek yediğimizde rahatça yiyebilmek buluşmalardan para yüzünden kaçmamak canımız istediğinde iki bira içip sabahlamak o an ne istiyorsak onu yaşamak için. önceden bunlar mümkün değildi. sizce hata mı yapmışım

25 yaşına kadar hiç sevgilisi olmayan erkek?