Güncellemeler
+1 yıl
Ben yanımda benim gibi genç biri olsun istiyorum mesela ben 30 olana kadar adam kırkların sonuna gelicek ben böyle istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ve evlenmek için çok acele ediyo 6 ay 1 sene arasında olsun hemen diyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hoslansan sorun etmezdin elektrik alamadin sanirim
Evet o da var
sen beğendikten ve yakıştırdıktan sonra, kafa olarak da okey olduktan sonra yaşını düşünme. 31 yaşında bambaşka biri olsaydı kabul edebilirdin. bence yaşı sorun değil senin için
Aslında tamda yaşı sorun ediyorum
kafa yapısını beğenseydin ve yakışıklı olsaydı fikrin değişirdi. diğer yorumlarda gördüm. daha ne istediğinden emin değilsin sen. önce kendinden emin ol bro
Evet bilmiyorum ama Sevdiğini de düşünmüyorum hissetmiyorum ki mesela o uzakta işi gereği ben istanbuldayım seneden seneye görüşüyoruz izinlerinde onda da sadece benim için gelmiyo burada bi işi oluyo gelmişken de benimle görüşüyo
Yani benim düşüncelerimi önemsemiyo mesela geçen gün geldi görüştük ama sadece benim için gelmedi hastane işi var diye geldi
uzaktan ilişki yaşayan insan macera seviyordur başka bi amacı yoktur. kafayı yemeyin lütfen :D gönder ablacım bul kendine başkasını
Karşına alıp konuşmakta fayda var Boyle olaylarda ne anne dinlenir ne arkadaş kendin ol sadece duygularını onemse gerisi onemli değil
Acele etmesinin sebebi ne anlayamadım
Yaşı
senin bir çekinmen var gibime geldi ama
Ne gibi
birşeylerden korkuyor gibisin
Yani evlilikten o sorumluluktan biraz korkum var ever
yaş farkı yok bence iyisiniz
yok mu 11 yaş var aramızda
Çok değil 11 yaş. yaşlı göstermiyorsa yaşı abartma
Abartmıyorum şöyle düşün sen benim yaşımdasın kadın da 31 yaşında şu an belki yaşını göstermiyo ama ilerde daha çok yaş aldığında sen 30larına gelene kadar kadın kırkını geçicek illaki yanında sırıtmaya başlıycak sen gençsin hala böyle ister misin
neden olmasin anlamiyorum
zor ama imkansız değil
Neden gorusuyosun peki?
Eee adam buldu citiri kacirmak istemiyo😄😄
İşte ama beni değil kendini düşünüyo
Nasil. kendini dusunuyo
Sevdiğini de düşünmüyorum hissetmiyorum ki mesela o uzakta işi gereği ben istanbuldayım seneden seneye görüşüyoruz izinlerinde onda da sadece benim için gelmiyo burada bi işi oluyo gelmişken de benimle görüşüyo
Yani benim düşüncelerimi önemsemiyo mesela geçen gün geldi görüştük ama sadece benim için gelmedi hastane işi var diye geldi
Anladiimm..
İstanbul bende İstanbul ...
Sen nerde nasil tanistin bunla. Ne suredir gorisme var.
Ve bugune kadar hic sana oZel olarak gelmedimi
İnstadan tanışmıştık 4 5 sene oldu tanışalı toplasan 3 4 kere görüştük oda baya zaman aralıklarıyla bu zamanlarda da hiç sadece benim için gelmedi mesela sürekli aramaz yazmaz saatler geçer eder arar böyle olunca soğuyorum daha çok ondan ilgili değil çünkü bence iletişimi kesiyorum onunla yazmıyo sonra aradan zaman geçiyo yine yazıyo arıyo
Anladım Yani adam sadece işi varken geliyor gelmişken de seninle görüşeyim diyor yani tam anlamıyla senin için bir adım atmıyor
Yok gelmiyo geçen gün görüştüğümüzde kızdım işte söyledim ona tamam bidahakine de senin için gelicem diyo allahım ya
Anladım anladım ben olayı gene bir Instagram Bankası daha Sen bununla Instagram'dan tanıştığında daha bir çocuktun farkında mısın Belki hayatında ilk tanıştığın kişi de buydu Onu da bilmiyorum ancak şöyle bir durum var bu adamla olmaz bakın buradaki problem yaş problemi falan değil buradaki problem bir Güven problemi Siz yeteri kadar bu adama güvenseniz yeteri kadar bu adamla bir gelecek olabileceğine inansanız şu an yaşı falan problem etmezdiniz sizin sorununuz yaş falan değil bambaşka şeyler böyle bir flört böyle bir sevgililik olmaz
Bu senin ilk sevgilin mi
Aynen öyle sonunda anlayan biri çıktı beni
Değil ilk sevgilim
Seni cok iyi anliyorum ben...
Yarin detaylica konusalim bence. Sizede uyarsa ok mi
tereddütün varsa oluru yoktur işte.
hayır zorla isteyeceksin :)))))
Eşimle aramda 10 yaş var. Olmuyor bilgine.
İşte ben bunu diyorum olmuyo ilerde pişman da olmak istemiyorum
Kocaman bir hata olur. Netim bu konuda yaşandı denendi👍
Ben ona şu an belki yaşını göstermiyo olabilirsin ama bunun ilerisi de var hep bu anda kalmıycaz diyorum o abartıyosun diyo
40 da düşüş başlar senin en çok ihtiyaç duydugun dönemde. Cinsel, sosyal, iletişim vb.
Öyle e emekliliği de gelicek edicek
Offf çok kötü 😅hele ki sosyalsen varya
Kim buyuk senmi esinmi
Ben değil erkek arkadaşım diyim
Ee tabi sen onun için yaşam enerjisi oluyorsunnn. Yani bencil hayata dönüşür bence
Allah akıl versin