Olurumuz var mı?

Konuştuğum biri var 2-3 yıldır konuşuyoruz kendisi 28 yaşınd ben 19 tanıştığımızdan bu zamana kadar hiç yüz yüze görüşmedik hep telefonla konuştuk mesajlaştık 1-2 defa da görüntülü konuştuk bunun haricinde hiç yüz yüze görüşmedik buluşmadık kendisi şanlıurfalı bense trakyalıyım baya bi zıtız önceden normal arkadaştık zamanla sevgili olmadık ama sevgili gibi muhabbetler yapıyoduk kendisi ciddi ben değilim bunu ona da söyledim yaşım küçük evlelik istemiyorum diye ve ona karşı da bişey hissetmediğimi açıkça söyledim onun bana karşı hisler varmış ve defa bana hediye yolladı küre ve kolye ben her defasında ona bişey hissetmediğimi başkasınla evlen diyorum o işi dalgaya alıyo gülüyo onunla çok zıtız o evlendiğinde memlekettinde aile apartmanlarında yaşamak istiyo kapanmamı istiyo ben bunların hiçbirini istemiyorum oraya gittiğimde tek başıma olucam ailem hiçbir yanımda olmayacak istediğim zaman ailemi göremeyecem falan sizce olurumuz var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Yaş farkı sorun değil beni her konuda da dikkatle dinler ciddiye alır ama bu konuda pek sanmıyorum kısmet diyip gülüp geçiyo kendisi de iyi biri ama kültür farkımız sorun gönderdiği hediyeleri kabul etmiştim bendeler ama böyle oldukça ümit vermiş oluyorum nasıl iyilikle kalbini kırmadan konuşmayı kesebilirim
Olurumuz var mı?