Lütfen acil akın sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Sevgilimin dükkanı var o yüzden 4 aydır doğru düzgün görüşemiyoruz. En son da 23 gün önce buluştuk. Bugün doğum günü. Bana geleceğini söyledi. Bütün gün mutlu olması için hediyeler gönderdim video hazırladım güzel bir şekilde doğum gününü kutladım. Her neyse. Normalde dükkanı 10 da kapatıyor yanıma gelmesini 11 i buluyordu. Bugün için erken kapatacağını söylemişti. Ama gün içerisinde kaç kere kaçta geleceksin diye sorduğumda bilmediğini söyledi. Çok moralim bozuldu bir an sinirlerime hakim olamadım. Zatenn görüştüğümüz yok çok özlüyorum bari bugün erkenden yanıma gelmesini sevgilimle zaman geçirmeyi istedim. Akşam 11 de geleceğini söyledi. Bende patladım. O saatten sonra ne yapabileceğiz? Kalma şansımız da yok. Sinirlendi beni darlama doğum günümde yapma dedi. Çok zoruma gitti. Bütün gün mutlu olsun diye uğraştım. En sonunda yazıklar olsun dedim. Bu lafından sonra gelmemi bekleme bütün mutluluğumu aldın dedi. Sanırım gelmeyecekte. Ağlıyorum kaç saattir. Sizce ne yapmalıyım. Doğum günü sonuçta. Kalkıp benn mi dükkana gitsem.

Lütfen acil akın sizce ne yapmalıyım?