Seni seviyorum cümlesini kastetmiyorum.
Görüşlerinizi merak ediyorum. Bir yana çekilmesini temenni ederim..
Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni seviyorum cümlesini kastetmiyorum.
Görüşlerinizi merak ediyorum. Bir yana çekilmesini temenni ederim..
Teşekkürler.
Anlıyorsun ya hani böyle bir duygu geliyor içine deli gibi arzuluyorsun elinde olmuyor hiçbir şey onun kötü taraflarını kapatıp iyi taraflarını görmeye çalışıyorsun sürekli sıkılmıyorsun konuşmak istiyorsun gülmek istiyorsun onunla ağlamak istiyorsun eğlenmek istiyorsun mutlu olduğunda diyorsun ki mesela keşke yanımda olsaydı da oda burada olsaydı ne biliyim mutlu filan olsaydı senin gözünde dünyanın en dürüst en çekici adamına bürünüyor Bu aşk değil ama aşk geçici bir şey benim anlattığım şeyi sevgi birisini sevince böyle oluyor en önemlisi de şu onunla bir çocuğu büyüttüğünü hayal ediyorsun uyumadan önce onu düşünüyorsun uyanınca aklına gelen ilk şey o kişi oluyor ne biliyim hani aslında iyi olduğunu biliyorsun ama bir taraftan elinde olmuyor hayatından şüphe ediyorsun iyi midir ne bileyim acaba karnını doyurmuş mudur gerçek sevgi Çok lanet iğrenç bir şey heleki bir de bunu doğru insana karşı beslemiyorsan var ya bu duyguları seni hayata karşı bitiriyor yani mesela ben oldum olası mücadeleci biriydim hep bu zamana kadar güzel bir hayat yaşamadım yalan yok saçma zor bir hayatta benim için Ama bir taraftan yine de hani dedim ki daha küçük yaşındayım yani ne olacak belki ilerde güzel şeyler yaşarım sonra bu duyguları beslediğim birisi oldu bir çok şey için çabaladım tabii ki karşı tarafta bir çok şey için çabaladı ama ben oluşturmak için çabalarken karşı taraf içine içine etmek için çabaladı kullanım amacı aynı değildi ben severek kullandım onu severken oluşan enerjiyi ben hayatıma karıştırdım daha güzeldi yani her şey ama o benim ilgimi kullandı vs doğru kişiye aşık olmayınca hayatının en büyük darbesini alıyorsun zaten ozamana kadar yine her şeye diyordum ki hani geçer mücadele ederim ama o almış olduğum son darbe oldu bir daha kimseyi sever miyim bilmiyorum etkilendiğim kişiler oluyor mu oluyor evet ama artık pamuk ipliği ile pahalı hani evet etkilenebilirim ne bileyim belki ilgini çekebilir aşık olabilirim en ufak bir hatasında ama gözümden düşmesi an meselesi En ufak bir hata aslında her şeyin bitmesi an meselesi en ufak bir hatasını gösterim bir daha da bu kadar sevmem yani kimseyi kaybetmekten korkacak kadar değer vermemek lazım hiç kimseye bu kadar değer vermeyin.
Teşekkür ederim bu özel yorum için❣️☺️
Seven insan inatçı olur, inatlaşır. Buna nazaran kendi hayatından hep fedakarlıklar yapar. Saygisi azalmaz. Onsuzken aklın inşa kalmaz eminsindir işte bu en önemlisi... onunlayken de anda yasayabiliyorsundur.
Cevap
13Cevap
Eğer sürekli beni merak ediyorsa benden hiç vaz geçmiyorsa. benimle ilgileniyorsa
Seni gerçekten merak ediyorsa, sorunlarınla ilgileniyorsa, zor durumunda elinden gelen yardımı yapmaya hazırsa, problemini, sıkıntını dinlemek istiyorsa, yanında olmasa bile yanında olduğunu hissettiriyorsa, seni yanında görmek istiyorsa (arzulamak değil) seviyordur.
Birinin beni sevdiğini bana karşı göstermiş olduğu çabadan anlarım. Sürekli çabalaması sevgimi kazandıktan sonra değişmemesi, ruhuma ruhuna kenetlemiş olması, üzgünken beni gülümsetip espri yapması, benimle görülmekten çekinmemesi, kaliteli zaman geçirmemiz. Kendinden çok beni düşünmüş olması, üzülme ihtimalimi göz ardı etmemesi...
Fedakâr olması, seni düşünüp sırf senin için birşeyler yapması, destek olması, ihtiyaç duyduğunda yanında olması, elinden bir şey gelmese de destekçi olması..
Bu gibi yapmak zorunda olmadığı şeyleri isteyerek yapması..
Her şekilde anlarsın sana davranışlarından , merak etmesinden , ilgisinden , sana ayırdığı vakitten , zor zamanlarinda seni dinlemesinden destek olmasından vss bunu anlamak zor degilki
Zor günlerimde yanımda olduğunu hissediyorsam eğer bu bile yetiyor
Füzuli'ye sormuşlar, sevmek mi sevilmek mi diye, "Sevmek" demiş, "çünkü sevildiğini asla anlayamazsın"
İlgi gösteriyorsa fikrini aliyorsa kolay kolay vazgecmiyorsa seviyordur
Hissediyorsam sanırım. Hissetmek başka bir olay. Sözlerle, hediyelerle vesaire olmuyor.
Bir insanin sevip sevmedigi hemen hissediyorsun zaten
Kalp kalbe karşı olayı gerçek çünkü benden hoşlanan insanlar hep benimde içten içe hoşlandığım insanlardı
En kötü günümde kim yanımdaydı, işte onlar beni gerçek sevenler. Ben bunu iyi anladım.
Beni düşünmesi bunu bana hissettirmesi , onun yanında kendimi güvende hissetmem.
Sergilediğin davranışlara veya yaptığın hatalara karşı sana tepki göstermeyip tamtersi daha fazla önem verip destek oluyosa kesin deilde seviyodur ya
Anlaşılmıyor. Kimsenin sevgisine de inanmıyorum
Sizi görünce eli ayağı dolaşır ise
Bunu hiç bir zaman anlayamayız
Hiçbir zaman anlayamazsın
Anlayamazsın bacım
Anlayamazsın anlıyorsan da o aşk değildir
Beni seven olacağını düşünmüyorum
En küçük örnek seni dinliyor mu mesela
Bakışlarından gözlerinden
burdan internetten para kazanabilirsiniz
Anlayamam
Ben anlayamıyorum