Evet, yalnız ölmekten iyidir
Hayır, yalnız ölmek bile daha iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sırf evlilik olsun yalnız kalmayım diye istemediğim biriyle evlenmem.
Tek başına mutlu olabilirsin ama sevmediğin biriyle yan yana olursan asla mutlu olamazsın. Bu yüzden işte mantık evliliğine karşı olan biriyim. Sevgi, ilgi olmadıktan sonra neyleyim evliliği ve zenginliği..
Evde kalacağım korkusuyla hoşlanmadığım biriyle evlenmem. Herhangi biriyle evlenmek zorunda değilim evde kalmış ifadesi çok çirkin ve gereksiz bence, toplumun yaftalamalarında biri. İnsanlar yalnız kalmayı ya da evlenmemeyi tercih edebilir yanı sıra güzellik geçicidir hayatıma alacağım insanın kişiliğine dikkat ederim, beni ne kadar önemsediğine, ne kadar sabırlı olduğuna, birlikte iyi vakit geçirip geçiremeyeceğimize ve çocuğuma iyi bir baba olup olamayacağına bakarım. Dış görünüş kriterlerim arasında en alt sıralarda falan.
Bende arzu uyandurmissa başkasına çirkin gelmesi sorun değil. Ama bana da çekici gelmiyorsa buna rağmen evlenirsem millet bu sefer de bununla evlendi de evde kalmaktan kurtuldu diye dalga geçer zaten. Ben de gereksiz sorumluluk aldığımla kalırım.
Niye hayatımı sırf bir sıfata bürünmek için mahvedeyim? İnsanlar iki gün konuşacak ben günlerimi çürütücem sevmediğim bir insanla ona da günah ama en büyük ihaneti kendime yapmış olurum o yüzden kalsın istemez.
Cevap
50Cevap
Sanmıyorum evlilik yapmak için yapmam yani bir duygu filan olması lazım dış görünüş alakalı değil.
Hayır büyük konuşmak istenen
Çirkinlik güzellik ya da evde kalmayla ilgili değil. aşık olursam evlenirim sadece
burada yazan kizlarimiza bakiyorumda, genelinin burunlari yukarda. Kizlar yer yuzune inin biran once. Hic evlenmem evde kalirim diyen kizlari cok gorduk. Bende onlardan biriydim. tum arkadaslariniz evlenip coculuk cocuga karistigi zaman, psikolojinin berbat olacak. Hele yasiniz 35 gectikten sonra vayki vay. Erkeklerin %90 size f*ck olarak bakiyor asla evlenmezler. bu yasa kadar evlenmeyen kadinda vardir bir problemi modundalar. isini gor uzaklas modundalar. benden soylemesi
sevmediğim biriyle evlenmek için evlenirim yeterki millet beni fck görmesin diyosun yani
İnsanın kendine bir saygısı olmalı canım en başta. Gördüğünde kalbini ısıtan bir insan değilse karşısındaki ki bu en önce dış görünüşünü beğenmekle oluşur, evlenmek için evlenmiş olur. Evlenmek için evlenenlerin de yuvası eksik olur ve mutlaka bir yerden patlak verir.
Galiba öyle olacak ama kafamda bunun tedirginliği yok.
Sonuç olarak mutsuz bir evlilik yapmak hayatımı hem kendime hem partnerim olacak kişiye zehir etmek çok saçma olacaktır.
Hayat sevince ve mutlu olunca daha güzel.
Allah aşkına karakter daha önemli de, ben bunu hem çirkin hem iyi anlaşamadığımız biri değerlendiriyorum, hayatını gerileten biri ile olmaktansa yalnız olmak daha iyi i yüzden ben yalnız seçiyorum.
hımm
Aklını kullanan herkes evde kalmaz. Çirkin dediğin kişide sevmek ve sevilmek ister böyle demen çok yanlış. Allah karşımıza çirkin karekterlileri çıkarmasın.
Evde kalmak diye bir şey yoktur. Evlenmiyorsam eğer zaten istemediğim için evlenmiyorumdur. Hiç istemediğim birisiyle evlenip hayatımı ziyan etmektense ölene kadar bekar ama mutlu yaşarım daha iyi.
Bu soruyu senmi sordun fotograftaki kız senmisin eger sensen senden rica ediyorum lütfen çarşafa bürünür musun hayatımda gördüğüm en cirkin seylerdensin en azından bize bir iyilik yapmış olursun goruntunden kurtulalım çarşaf idealdir. Ya bu ülkeye çirkin kızları niye sokarlarki anlayamıyorum git kardeşim Malezya da yasa yemene git
Hayatın ne getireceği bilinmez. Güzelde orta hallide başkasına göre çirkin gelen kızlar buldular ama ben evlenmeyeceğim diyerek kibar bir dille geri çevirdim.
Hayat boyu evlenmeme olasılığım olsa da gözüme hoş gelmeyen bir kızla asla evlenmem. Bekar ölürüm daha iyi.
Çirkin insanların sevme sevilme hakkı yok mu? Evleneceğiniz insanları topluma göre değil kendinize göre seçin
Kadinalra evde kalmak demek ne demek mal mı kadın evde kalacak
Şükür biri bunu yazmış 👏
Bunu bir bayanin sorması da manidar
Eh işte.
İşin tuhaf kısmı ben başlığa erkekler de cevap versin yazmıştım fakat soru çok süper soru seçildi ve başlıktan o yazımı silmişler bir erkek evlenecek birini bulamadıysa o da evde kalmış sayılır kadını erkeği yok bu söz hoş olmayabilir ama öyle
Yok erkek oldumu tek tabanca takılıyor derler
Tamam tamam gerginliğe gerek yok hepinizi seviyorum😊
Ben gerilmedim kim kendini nerede görmek istiyorsa görsün herkes özgür
Ha zeka sorusu gibi. Annen bak ya da babana bana çok çirkin gelirken sana can geliyor neden? Güzellik beden de mi? ha ha ha
Ben bu hayata ille de evlenmek için gelmedim. Tek gayem bu değil.
Evde kalsam da kalmasam da evlenmeyi düşünmüyorum, tek başıma yaşamayı seviyorum
vay bencil seni
Evet önce insan olsun fizik yüz hiç önemli değil
Kalmam ben evde hayır bir ömür boyu bekar yaşarım daha iyi
Sevmediğim aşık olmadığım birisiyle evleneceğime öleyim daha iyi
Bence çirkini güzeli değil kalbinin ısınması önemli ve bence en önemli şey evleneceğim insanla önce arkadaş olmak arkadaş olamadığım biriyle evlenmek istemem
Huzurlu olmayacaksa en yakışıklısı da olsa olmaz, edebimle kuruyup giderim.
Derin konular. Evde kalmış kalıbına inanmıyorum.
Çok yakışıklı değilse asla şansı olamaz mükemmel olalı benim erkeğim
Kalayım daha iyi😊 komik bir soru olmuş sanki😂
Güzellik ya da çirkinlik hakkında bir fikre sahip değilim.
Biz mâlmiyiz evde kalalım mal evde kalır. Allah Allah tercih meselesi evlenip evlenmemek.
😂😂
Ne gülüyorsun?
Lafı güldüm çok doğru demişsin
Aferin 😊
😄 teşekkürler
Çirkin diye bir insan yoktur ama kendine bakmayan insan vardır
yaş olmuş 26 ailem yüzünden hayatımı kuramadım bu saatten sonra da evlenmeyi düşünmüyorum
Niye evlensen de yaş geçecek evlenmesen de ünlüler 35 yaşında evleniyor.
@Canımbennnremmnurr ünlülerin ne yaptığını umrumdan değil parası olan her yaşta mutluluğu bulur evlenmenin yaşı yoktur ama heves istek sevgi umut kalmadıktan sonra evlenmez insan
Mutlu olacağım biriyle evlenmek istiyorum onun haricinde bekar kalırım
Çirkin demiyelim
Beğenmediğim kişiyi ne yapayim
Kadinlar bkraz bakimla guzel olur ama erkek zor ernekde bakimli olur ama trnin toplumu ani da gay der 🤮
Her körün bir alıcısı vardır
Benim lügatimde evde kalmak, çirkinlik vs yoktur
Hayır evlenmezdim..
Tamam çirkiniz ama çirkiniz diye çirkinle evlenecek halimiz de yok, bekar kalırız dahi iyi
Çirkin de güzel de olsa dünyanın en yakışıklı adamı da olsa karakter yoksa evlenmem🙈😂
Sevgi ve saygı kavramı olmadan sırf evlenmiş olmak için evlenilmez
Yüzü güzel diye biriyle evlenilmez. Benim için önemli olan kalp güzelleği. Kalbi güzel insanla bir ömür geçirebilirsin ama sırf yüzü güzel diye biriyle ömür geçiremezsin. Kalbi güzel insanları sevin ❤️
Insanin cirkini yoktur allah herkesi cok guzel yaratti kusursuz bir sekilde cirkin insan bakimsiz insandir
Evde kalmak önemli değil. Sevdikten sonra neden olmasın
Çirkin olabilir ama insan olmalı. Sevdiysem olur.
Hayır dedim ama kişiye bağlı yani kişiliğe daha doğrusu
Evde kalmak diye bir şey yok evlenmek veya evlenmemek bir tercihtir yaş kaç olursa olsun
Böyle bir dönemde kimseyle de evlenmem, kimseye de güvenmem.
Yalnız ölürüm daha iyi.
Kalbi çirkin olmasın.
Hiç evlenmem daha iyi
Zorla güzellik olmaz bunun ileriside var
Tek başıma mutlu olabiliyorum
Büyük konuşmamak lazım
Yanlızliktan iyidir
Yaşı geçenler yansın beni kesmez
Asla evlilik düşünmedim ve düşünmem de
Evlenemem öyle bir fırsat elime geçmişse.
Yok be bekar gezerim
Midemin kaldırmadığı insanla asla evlenmem
zaten evde kaldık :D
Hayır çıkar biri muhakkak
Evlilik çok da matah bir şey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?