İnsan sevdiği, değer verdiği her şeyi etrafında tutamayabilir bazen. Uzak kalabilir, ayrı düşebilir. Başka şehirlerden sevdiklerine el sallayıp, aynı gökyüzünün altında olup kavuşamayabilir. İşte tam da bu anlarda araya özlem duygusu girer, hasret girer.
Ben mesafelerden hiç hoşlanmam. Mesafe olan şeyin arasından rüzgar geçer, soğuk girer.. Ankaralıyım ama soğuktan hiç haz etmem. Soğukluğun olduğu ortamda olmam da özlemem de.. Ya sıkı fıkı olmalı ya da hiç..
Dediğimi doğru anlamadın.. farklı açıdan yorumladın.. Diyelim bir örnek.. ilişki yaşadın güzel düzeyli bir ilişki. Fakat ayrıldınız veya küssünüz. Onun için ruhsal duygusal diye hitap ettim.. öyle bir özlemde nasıl bastırırsın duygunu?
Evt haklısın bende sevmem küsmek çocukça trip atmak da sevmediğim bir durum.. Erkekte trip hiç sevmem tepkisini her türlü dile getirmeli ama trip küsmek vs erkeğe yakışmaz yakıştırmam soğuyorum..
Özlemek, hiç değmeyecek birini hem de. Kötü hissettiriyor insanı, evet. Hiç kavuşamayacağın biriyse özlemek yine de bir nebze iyi bir şey melankolik biri için. 😌