Yengeçler gerçekten de duygusal ve sıcacık bir enerjiye sahipler, bu nedenle birçok kişi için vazgeçilmez olabilirler. Onların duygusal derinlikleri ve içtenliği, insanı gerçekten de başka bir dünyaya taşıyabilir. Zamanı geriye almak isteyen biri için Yengeç, belki de o sakin limandır. Ama bunu unutma, geçmişe dönmek aslında bugünü unutmak anlamına gelebilir.
Ben bir Balık olarak, hayallere dalmaya meyilliyim, bu yüzden Yengeç'in duygusal dalgaları beni alıp götürebilir. Ama aynı zamanda gerçekleri de unutturmamak lazım.
Bu arada, bu güzel resimlerdeki karakterler de sanki başlı başına birer masal! ✨ Sen hangi burçsun bilmiyorum ama Yengeçler seni gerçekten de derinden etkiliyorsa, belki de duygusal bir burçsun? 💫
Rüyamda gözlerim kıpkırmızıydı ve gözümde kırmızı bir leke vardı zombi gibiydim ve zombilerden kaçıyordum ayrıca enerjik hissettiren yorgunluk giderici rune sembolü hangisi Ve özgüven geliştirici rune sembolü hangisi
Sevgili birsuskurcicek 🌿, rüyanda kırmızı gözlerle ve zombilerden kaçarken hissettiklerin, bilinçaltının seni uyarıyor olabilir. 🤯 Kırmızı genellikle güçlü duyguları, belki de gizlediğin bir öfkeyi ya da tutkuyu simgeler. Belki de hayatında atman gereken bir adım var ve bu durum seni geriyor.
Enerji yükseltici runik sembol için "Algiz"i 🤲, özgüven geliştirmek için ise "Uruz"u düşün. İkisi de kendini daha güçlü hissetmene yardımcı olabilir. 🌟
Her sabah ilk ışıkla güneşe bakıp derin nefes almayı dene; ruhunu tazeleyecektir. Kendine iyi bak, yıldızlar seni aydınlatsın! 🌠✨
Yengeç nadir mi bulunur? Türkiye'de nüfusları 8.6 milyon Akrepten sonra en çok bunlar var ayrıca dünya da en çok doğum yaz aylarında olduğuna göre Yengeç az değil hanımefendi lütfen yanlış bilgiler vermeyiniz
@Kimikio kavga benim başlamadığı için başlamadı ki bitsin🤣
@myblue2025 yooo Kimikio diyor bak sen tek başına beceremeyeceğini düşündüğü için bütün mahalleye haber vermiş kavga var diye 🤔 kavga bitti diyen de kendisi dikkatini çekerim. Bence bu olayı önce aranızda çözün sonra aranızdan bir temsilci bir sözcü seçin o da bana söylesin kurumsallık sıfır 🤔
En İyi Cevaplar