Annesiyle aynı ameliyatı farklı dönemlerde geçirdik ama ben ameliyat olduğumda ne konuşup destek oldu ne önemsedi sürekli küçümsedi ameliyatlı olduğum dönemimde yanımda olmadı nasılsın bile demiyordu annesi aynı ameliyatı geçirdi şimdi onun peşinden ayrılmıyor beni yine takmıyor ve şu an da o ameliyat çok büyük bi ameliyatmış gibi davranıyor üzüldüğüm nokta annesiyle ilgilenmesi değil tabii ilgilensin ama konu benken böyle davranmış olması çok üzüyor siz olsanız ne derdiniz ne yapardınız
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimden bahsediyordum bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence ayril ondan hayr gelmez.
Zor zamanlarinda yaninda olup destek vermeyen biriyle hala konusuyorsan kusura bakma a*talsin
Çok haklısın benim yaptığım çok büyük yanlış
Ben olsam bir dk durmam sovecem ama hesap tehliye girer diye sakin olmaya calisiyorum boyle insanlar bencil olur
ne desen haklısın gerçekten bana otmuşum gibi hissettirmekten başka bi şey yapmamış aslında
Konusmak istersen yaz burada rahat konusamiyorum ☺️
Ordamisin?
görüşüm o çocuktan hemen ayrılman gerektiği yönünde
Değil mi ben mi çok abarttım acaba diyordum zaman zaman
hayır abartmadın. sevmeyi bilmiyor o herif yalnızca
Canımı acıtıyor insan bi destek bekliyor ister istemez ameliyata gözüm arkada girmiştim beni ameliyata almalarına 5 dakika kala duşa giriyorum demişti
:DDDD ağzına sışayım öyle yaratığın
Kankam annesi olunca olay ilgilnir yapacakki seni şimdi umursamişsa başka zamanlarda hıç umursamaz
Senin kötü gününde yanında olmayan ilgilenmeyenden ileride iyi gün bekleme kankam
Evet ben de o yüzden onu hayatımdan çıkartmak istiyorum bi ben böyle düşünmüyormuşum demek
Aen değil kankam herkes öyle düşünürdükii ileride evlensen onunla hastaneye bile götürmez seni demekki
Kesinlikle katılıyorum benim ne halde olduğumu zerre önemsemiyor şu an böyleyse ileride asla insanlar değişmiyor ne yazık ki
Yani o yüzden sizi seven size adam akıllı değer veren insanları bulun kankam böyle önemsiz kişileri tercih etmeyin
Bu kendini öyle gösterdi zaman geçtikçe anladım kanka nasıl biri olduğunu yine kalp bu bilirsin konduramıyor insan sevdiğine hep bi neyse sen çok abartıyosun diyosun kendine haklı çıkarıyorsun onu ama bu sondu
Demi işte kankam sen hep onu haklı cıkartarak aslında onun egosunu yükseltmişsin işte bu arada telrardan geçmişler olsun kankam benim
Çok çok teşekkür ederim sizin gibi gönlü güzel insanların yorumlarına çok ihtiyacım vardı iyi ki varsınız 🌸
Rica ederim kankam sende iyi ki varsın ben her zaman bu yorumundayım ne zaman dertleşmek istersen ekleyip yazabilirsin mesaj atamazsan xperin yetmezse ben ekledikden sonra bi yorum yapman yeterli kankam benim
Demekki henüz annesi kadar özel biri değilsin. He elbette anne kadar olmaz ama aynı tepkileri vermesi lazımdı
Annesine gösterdiği ilgi kadarını beklemem tabii ama işte evet ben de en azından yakın tepkileri beklerdim şu an annesi ameliyatlı ben de hastayım hasta olduğumu söylememe rağmen yine bi nasılsın bile demiyor gün boyu yok
Sen salla gitsin bunu ya
Kesinlikle öyle yapmam gerekiyor çok teşekkür ederim görüşünüz için
Rica ederim, bu arada geçmiş olsun.
Çok çok teşekkür ederim🌸🌸
Peki durumunuzu söylediniz mi?
Net olarak olmasa da dolaylı şekilde söyledim annem senden yaşlı olduğu için 3 kat ağır geçiriyor diyor oysa ki yaşla bi alakası yok bunun bağışıklıkla alakası ve benim ne kadar zayıf güçsüz bi insan olduğumu da bilir bahane buldu böyle
Yapacak bir şey yok.