Bana karşı kararsız ve net olmayan biriyle ilişki yaşamam ki nasıl kalayım. Ürün müyüm lan ben başkalarıyla kıyaslayıp arada bırakacak 😂 Veririm yolu ne hali varsa görsün. Maksimum 6 dakıka sonra unuturum zaten
Hayır devam etmem. Ya ilgilidir bunu her türlü belli eder veya değildir. Bazen ilgili olduğunu söyleyen tipleri sırf gönderince ne yapacaklar diye gönderiyorum :D bazıları beni şaşırtıyor, bazıları ise tam tahmin ettiğim gibi “adam zaten herkese ilgili” kdkdk
Flört hali; tanışma evresidir.. bu süreçte tanımaya çalışırım, yeterince tanıdığımı düşünüyorsam ve hala “ilgili” modundaysa, uzaklaştırıyorum kendimden. Benden uzaklaştığı süreci takip ediyorum ve gözlemliyorum. Bu Adam ya beni şaşırtır söylediklerinde ciddi olduğuna inandırır veya beni haklı çıkarır ve herkese ilgilidir. Sorun demeyelim ama benim bu konuda izlediğim yol böyle. Sorun olup olmadığına sonuca varınca bakarım
İlişki konusunda bencil olabilirim ama bu garanticilik. Kararlarımı etkileyen taraf kesinlikle karşı tarafın hal ve hareketleri sonuç itibari ile.. sırf benim düşüncelerim, kararlarım değil; tüm bunları oluşturan yine O kişi olur