Neden böyle bir şey yaptı 3 ay takipleştik sonra beni taakipten çıkartmış çıkıcaksa niye takip etmiş olabilir
bi fake hesaptanda daha önce pişmanlık içerikli mesaj gelmişti ona ait olduğunu biliyorum
Neden böyle bir şey yaptı 3 ay takipleştik sonra beni taakipten çıkartmış çıkıcaksa niye takip etmiş olabilir
bi fake hesaptanda daha önce pişmanlık içerikli mesaj gelmişti ona ait olduğunu biliyorum
Bir tren gittiyse geçtiği bir durakta tekrardan duruyorsa ya unuttuğu günlerin güzelliklerini yâd etmek içindir ya da bir şey mi unuttu diye bakar ama eğer ki durmuyorsa da zorla durdurmaya çalışmak ise durdurmaya çalışan için tehlikelidir çünkü raya düşüp bir anda seni de tarih edebilir. Buna bağlı olarak kendisiyle savaş veriyor bakalım ne seni bekliyor diyebilirim.
Peki bi geri dönüş olur mu sence 🥺
Eğer ki gelirse gelir ama gelmeme ihtimali de vardır her zaman. Yani şunu diyorum bir olayın en kötü senaryosunu bile düşünmen lazım ama gelirse her şey eskisi gibi olmayacağını baştan diyeyim. Beni bırakan gitti bir defa da gelmedi gelmesin de zaten bana söylediği bir söz beni diri diri toprağa vermişti.
Seni merak ettiği için gelmiş haberdar olmak için. Sonra da basmış gitmiş. 3 yıl sonra gelen isteği ne diye kabul ediyorsun. İlgi duyduğunda değil yani ego tatmin etmiş.
Cevap
2Cevap
arada geliyolar demekki ama gelen gideni her zman aratırr
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?