Zeki ve Empati yapabilen her canlıyı soruma davet ediyorum
Flört evresinde , Kız önce beni sevdiğini gösteren envai harekette bulundu,
hatta yeri geldi öptüğü zamanlar oldu yanağımdan, öpmeme izin vermiyordu ama hani kızlarda şey vardır ya hani istemem ama yan cebime koy, o tavırlardan olduğu için öptüğüm zamanlarda ondan beni öpmesini istediğim de öptüğü zamanlarda oldu
hatta en son yan yana yatmaya da geldi de flört evresinde, isim koyulamamışken ben en iyisi gideyim dedim ayrıldım hatta
ben buradan aldığım gazla daha da samimileşmeye başladım doğal olarak hani sevgimi daha net belli edecek sözler sarfetmeye başladım
bir anda soğuklaşmaya falan başladı anlam veremedim hatta bir çocukla konuştuğunu falan söyledi konuşuyordu da tabi doğal olarak baya kıskandım
içten içe ya galiba iyice açılmamı istiyor sandım,
sonra söyledi son zamanlarda çok samimileşmeye başladığımı ve beni abi olarak gördüğünü falan söyledi
şoka uğradım başımdan aşağı kaynar sular döküldü
e malum flört evresi hani sen şunu yaptın bunu dedin de diyemiyorsun, kusura bakma ben kaptırdım saçmaladım dedim kapattım bir daha da mesaj atmadım, 1 2 hafta sonra bir bahaneyle mesaj atmıştı tabi mesajı atarken "Abi" demeyi eksik etmedi, bunun için başkasıyla konuşur musun o daha iyi yardımcı olur dedim tamamen bana ulaşacak bahanesi de kalmasın istedim tamam dedi
2 ay oluyor zaten ne arıyorum ne soruyorum yavaş yavaşta soğudum zaten,
ama abi hep çok merak ettim bu merak zaten hatırlamama neden oluyor
ne oldu sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar