Sizce ne demek istedi beni kırmamak için mi bana kalsın dedi acaba?

Sizce ne demek istedi beni kırmamak için mi bana kalsın dedi acaba?
cocuk iki kelam etmiş sen doldurmussun. sevse seni kırmak üzmek istemez bunu anla. mutlu sun sorusuna bile bana kalsın demiş açıklama yapmamış yeterli bir cevap vermemis. merakta bırakmış seni Ilgın onda kalsın diye. bırak kendi kendiyle kalsın kıymetini anlasın. yazma arama da
Ilk kez yazdım elimde degl cik seviyorum her an aklımda bilmem gerekiyordu ama cevap vermedi
Cevap
4Cevap
Bu konu hakkında konuşmak istemiyor. Bu yüzden de uzamasın istemiş bence. Bazen zorlamamak gerekiyor. Eski defterleri açıp kendini üzme.
Çok seviyorum ama gerçekten bir şey yapmadım ve özlüyorum ona barışalım demedim sadece bilmek istedim
Kuzum bazen çok sevmek yetmiyor. Karşındaki seni hiçbir sebep yokken silmişse artık onda bir değerin kalmamış demektir. Seni bu kadar üzdüğü hâlde hâlâ onu seviyor olman sadece sana zarar verir. Bir şekilde unutup önüne bakman lazım. Bence bir daha ona yazma. Benden sana küçük bir tavsiye olsun bu. :(
Mesajların bile üçte birini sen yazmışsın bu demek oluyor ki sen ona düşkünsün O sana değil
Çok seven taraf bendim zaten bu yüzden terk edildim sanırım
Peşinden koşmaya devam edin sizi istemeyenleri sonrada mutsuz olun hep
Lanet olsun ıçimdeki sevgiye böyle gurursusluk yaptırıyor işte
yaniyor bitiyor askindan yuruyemiyor
Trip atıyor bence sevmese direkt derdi
Seviyor
Mutlu değil sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?