Seviyor mu sevmiyor mu, anlayamadım?

Ben lise 1 den beri birini seviyorum o seviyormuydu o zamanlar emin değildim ama seviyor gibiydi lise 2 de birbirimize açıldık sormuştum seni seviyorum demişti okulda da sormuştum gözlerimin içine bakarak seni seviyorum diyip utanıp yere baktı sonra yine sordum arkadaşı sevmiyor gibi sanki dedi sonra gidip ona sordum seviyorum dedi gidip ona yazmıştım sen beni gerçekten sevmiyorsun değil mi yazmıştım yalandı değil mi yazmıştım doğru ise ne değişecek yazmıştı ve sevmediğini söylemişti ve bende sinirden senden nefret ediyorum dedim ve küfür hakaret ettim arkadaşına da ben onu sevmiyorum ona guvenmiyorum demiş yine gidip sormuştum ona seni seviyorum senin bana karşı duyguların var mı emin olmak istiyorum demiştim aramızda bir olay yaşanmıştı zaten kötü bir olay kendiside demişti ki sana karşı duygularım yok demişti ama seviyor gibi bakıyor sürekli tebbessüm ederek bakıyor ve çocuk çok utangaç bunu da belirtmek isterim bana arada çaktırmadan bakıyor gizliden ne yapacam lütfen yardım edin kızlar sizce seviyor mu yoksa gerçekten sevmiyor mu arkadaşlarına soruyorum diyorlar ki kimseye aşık değil diye arkadaşları da biliyor onu sevdiğimi sizce seviyor mu sevmiyor mu lütfen yardım edin.
Seviyor mu sevmiyor mu, anlayamadım?