Aşk İlişkileri Isıra ısıra sevilmek seni rahatsız eder mi😜? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor O zaman senin ağzını yerim ben diyoruz 😄🥂👍 Keyifli günler.. https://m.youtube.com/watch?v=hmCIx1KlXdo#smell Isıra ısıra sevilmek seni rahatsız eder mi😜? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hayır aksine çok severim ben de öyle seviyorum 2 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hayır rahatsız olmuyorum, aksine çok hoşuma gidiyor. Çünkü bende ısırarak seviyorum sevdiklerimi... 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Sevdiğim insan beni her türlü sevebilir 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Beni çok mutlu eder 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Rahatsız etmez bende severken vahşi severim 1 0 Yorumla
Ayrılıkotu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı. Bazen hoşuma gidiyor bazen gitmiyor. Moduma göre 1 0 Yorumla
süper-süperman Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl henüz deneyimlemedim 🤔 rahatsız etme ihtimali var gibi geliyor 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hayır tabiki de 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Beni rahatsız etmez çünkü ben de öyle severim :D 2 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Vıcık vıcık sevsin hiç problem değil 😂😂 2 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Isırılmayı sevmem ama ısırmayı çok severim 2 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben de ısırmayı seviyorum, rahatsız etmez. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sevildik de ısırılması kaldı 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Eder tabiki , kimse ısıramaz beni 1 0 Yorumla
onlytuba Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İmkansız :) ama isterdim onun tarafından 🫣 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hic oyle bir tecrubem olmadi, bilmiyorum:) 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ewwt canim acirsa kizabilirim 1 0 Yorumla
Rafaelaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Etmez aksine mutlu olurum bende isiririm 🤣🙄 1 0 Yorumla
Balancee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Hayır daha samimi bence 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Rahatsız etmez.. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. En sevdiğim.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Isirmasin ya aslan miyiz biz 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bende severim ama iz bırakmadan yiyişiriz 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet eder 1 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Etmez ısır beni 😂 0 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Pardon? Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Espri espri ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır aksine çok severim ben de öyle seviyorum
Hayır rahatsız olmuyorum, aksine çok hoşuma gidiyor. Çünkü bende ısırarak seviyorum sevdiklerimi...
Sevdiğim insan beni her türlü sevebilir
Beni çok mutlu eder
Rahatsız etmez bende severken vahşi severim
Bazen hoşuma gidiyor bazen gitmiyor. Moduma göre
henüz deneyimlemedim 🤔 rahatsız etme ihtimali var gibi geliyor
Isırsın ısırsın severim ya
ben seviyorum değişik bir şey ama tatlı oluyor
Hayır tabiki de
Beni rahatsız etmez çünkü ben de öyle severim :D
Vıcık vıcık sevsin hiç problem değil 😂😂
Isırılmayı sevmem ama ısırmayı çok severim
Ben de ısırmayı seviyorum, rahatsız etmez.
Sevildik de ısırılması kaldı
Eder tabiki , kimse ısıramaz beni
Ben istemem
Ama yaparım
İmkansız :) ama isterdim onun tarafından 🫣
Hic oyle bir tecrubem olmadi, bilmiyorum:)
Ewwt canim acirsa kizabilirim
Etmez aksine mutlu olurum bende isiririm 🤣🙄
Hayır daha samimi bence
Rahatsız etmez..
Ben ısırırım o ısırmasın
En sevdiğim.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Isirmasin ya aslan miyiz biz
Isırıyorum kopartıyorum
İçten sevgi güzel olur
Etmez eski sevgilim boyle severdi☺️
Tamda öyle severim