Kız/erkek arkadaşınız ya da eşiniz sizi sürekli öpse bu sizi rahatsız eder mi? Ben öpmeyi çok seviyorum benim için en büyük sevgi gösterisi özellikle küçük bebekleri ellerini kollarını ısırarak öpmeden duramıyorum..😍 Eminim ilerde eşimi öpücük manyağı yapıcam ama düşündümde öpülmekten hoşlanmayan var mıdır?#Mademoiselle88💞
Saten hoşlanmayan varsa ben onu hoşlandırmanın yolunu bulurum sevgilim ilk başta sevmiyordu şimdi dudağımdan çekilmiyor önemli olan doğru öpmek kız dudağım sıcak ve çok tutkulu öpüyorum diye seviyor duvara yaslamam zevk verici diyor genelde herkes böyle öperim herkesin cevabı aynı
Bebek ve çocukları öpmekten ben de hoşlanırım. Isırır, öperim, bağrıma basarım :D Onun dışında arkadaştır, dosttur hatta bazen aile bireylerinin bile beni öpmesinden hoşlanmıyorum :D Ama sevdiğim adamı da öperim, onun beni öpmesi de hoşuma gider. Sıkılmam bundan :D
erkeklerde yoktur sanırım.. ben cocukken sulu openlere sinir oluyordum boyle salya yanaktan akar.. iğrenç dirent... yaşlı teyzeler çok yapardı.. off neyse geçti.
sevmiyorum ben ya zamaninda çok güzel oluyorda yilisik yilisik her an opusmek ve ozellikle sokakta okulda falan opmeyi hic sevmem ben sevgilimi göstermek için almadim ha yapanada birsey demem sarilmakta ayni aslinda zamaninda güzel
En İyi Cevaplar