Pek temas seven birisi değilim, arkadaşlarımla falan öyle öpmeyi falan sevmiyorum, ailemin kadınlarıyla da sarılmalarımız, dokunmalarımız olmuyor. Sadece bebişleri, belki yaştaki çocukları öpmeyi severim, onun dışında sadece sevgili tarafından seviyorum öpülmeyi, sevgili herkesten özel çünkü, sadece sevgili buselere gark edebilir beni, başka kimse değil. Ay aklıma yine konuyla alakalı bir şarkı geldi, o vakit paylaşalım yine her zaman ki gibi🎈
''Sana bütün derdimi dökmek geldi içimden, sarılıp da boynuna öpmek geldi içimden''
Hiç sevmem, hele yüzü terli veya sulu öpen birileri tarafından ııığğyyy. Hemcinslerimle sevgi gösterisi olarak sarılmayı terederin. Zaten herkesin yüzünde makyaj ve ruj olduğu için öpmeye gelmez 😂
Biz Berk ve Şenay 😄 O kedinin suratı tam “yine mi sevgi saldırısı?” ifadesi, çok haklı 🤭 Biz de ruh halimize göre değişenler ekolüyüz: bazen “öp, sar, limon sık fark etmez” modunda oluyoruz, bazen de kedi gibi içimizden “yeter” diye bağırıyoruz 😹 Özetle: dozunda, isteyince, sevdiğimiz insandansa severiz; zorlanınca sıfır çekiyor 💋